Appartement Michaela Beach Houses*** in Eftalou/Molyvos Griekenland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Michaela Beach Houses***

4,6
9,8

29 mei 2012

Michaela Beach Houses

Beoordelingen Appartement Michaela Beach Houses***

TK 81108, Eftalou/Molyvos
Appartement Michaela Beach Houses scoort een 9,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Michaela Beach Houses***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Michaela Beach Houses*** in Eftalou/Molyvos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Appartement Michaela Beach Houses*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Appartement Michaela Beach Houses*** met andere accommodaties in Eftalou/Molyvos.

8 beoordelingen over Michaela Beach Houses***

4,6
9,8
met partner, Juni 2010
"Geweldig"
Wim en Janny
19-6-2010 Prachtig gelegen appartement! Adembenemend uitzicht op Molivos en de zee.
Twee balkons en alles aanwezig wat je nodig hebt...en meer! Wij hadden het nog bijna nooit zo luxe in Griekenland. De eigenaars, Nikos en Maria zijn lieve mensen. Wij werden de 1e dag al uitgenodigd voor een BBQ op het strand op hun overdekte terras. Het is heerlijk dat je uit je huis zo op het strand staat en daar altijd je ligbed met parasol klaarstaat. Ook elke 2 dagen schoonmaak en schone handdoeken en bed! Heerlijk! Vlakbij een winkeltje met alles wat je nodig hebt. Even lopen en je bent in het prachtige Molivos, waar je ontelbaar veel restaurantjes vindt. Wij zijn verrukt over "Gatos"( boven in het stadje)met een prachtig uitzicht. Ook "Captains Table "was heerlijk. En voor wat meer rust en toch heerlijk eten "Alonia".
Wij hebben genoten en besloten volgend jaar terug te gaan..... Uiteraard met Ross Holidays, zoals we dat al jaren doen. Een dikke 10 verdient deze vakantie!

met partner, Okt. 2008
"Super de Luxe - we gaan weer terug!!"
Anneke en Frank Vos...
22-5-2009 Lesvos is een prachtig eiland met grote verschillen. Men vindt er beboste bergen maar ook een kaal, ruig landschap. Het heeft vele pittoreske vissershaventjes. Men kan de vissersvloot dagelijks zien binnenkomen. Het plaatsje Molyvos is erg schilderachtig met erg leuke, nauwe straatjes. In de vele restaurantjes kan men nog altijd van een echte Griekse maaltijd genieten.

Michaela Beach Houses is een kleinschalig appartementencomplex (5 appartementjes), die van alle moderne gemakken zijn voorzien. In de keuken en badkamer vindt men alles wat men wenst (grote koelkast, oven, magnetron, koffiemachine, ligbad). Vanaf de twee terrassen heeft men een fantastisch uitzicht op Molyvos of de baai richting het plaatsje Petra. Nikos en Maria (de eigenaren) zijn schatten van mensen.

Kees en Lenie
10-7-2008 Een super de luxe appartement.
Zeer veel ruimte, een prima bed en een wat kleinere maar perfecte badkamer. Zeker voor griekse begrippen een 5 sterren appartement.
Ideaal was het om 2 balkons te hebben, met prachtig uitzicht op Molyvos. 's-Avonds heerlijk gegeten bij Molyvos Star. We hebben het reuze naar onze zin gehad en komen vast nog een keer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Michaela Beach Houses...

met partner, Juni 2008
"Super geweldig"
Alina Koppenhol
10-7-2008 van alles wat we al gehad hebben, was dit het aller mooist.
De eigenaren Maria en Nikos zijn schatten, en staan altijd voor je klaar.
Huisje is super lux.
Van bijde terassen prachtig zicht op zee.
Ligt aan de rand van Molyvos, maar alles is goed aan te lopen.
Echt een aanrader voor iedereen, dit is tot nu toe onze mooiste vakantie geweest.

met partner, Juni 2008
"Joke en piet"
joke en piet van de...
2-7-2008 twee weken in michaela beach house geweest,perfect app. niet echt geschikt voor kinderen alles dichtbij eigenaren zijn schatten en staan meteen voor je klaar. Inrichting, is super de luxe nog nooit zo mooi gehad in grikenland, en super schoon om de dag schoonmaak en schone handdoeken. Volgend jaar is dit app. te boeken bij Ross Hollidays. Echt een aanrader.

Familie, Mei 2008
Ina van Hamersveld-...
9-6-2008 Geweldig appartement aan de rand van Molyvos. Supermarkt vlak in de buurt. Privestrand met ligbedden speciaal voor gasten. Prachtige omgeving. Service prima. Alleen een kaasschaaf ontbrak. Volop restaurantjes en winkeltjes op loopafstand. Niet geschikt voor gezinnen met kinderen. Uitzicht vanaf de twee terrassen is prachtig. Keuken met koffiezetapparaat tostiijzer waterkoker magnetron en oven en een prachtige koelkast. TV met satelietaansluiting. Nadeel was dat eerst alle deuren dichtmoesten voor de tv het deed. Maar dat schijnt normaal te zijn in Griekenland. Badkamer met bad, douche wc en wastafel. Aanrader!!!

T. van der Haag
23-9-2007 Een klein appartementen complex (5 app)waar ieder appartement over alle luxe beschikt zoals magnetron, oven en ligbad. Prachtige uitzichten doordat je 2 terrassen hebt, de zee aan de ene kant en het dorp Molyvos aan de andere kant, heb je een hoek appartement heb je nog eens uitzicht over de bergen. Het wordt uitstekend onderhouden (3 x per week wissel van linnengoed en schoonmaak)
Het ligt op loopafstand van het dorp en nog geen 100 meter vanaf het strand. Er is geen receptie, bar of zwembad, het is zeer geschikt voor rustzoekers. Wij gaan zeker nog eens terug. Het was er geweldig en het heeft ons een top vakantie gegeven. Wil je restauranttips of meer weten? Mail me en ik zal je vragen proberen te beantwoorden.

met partner, Juni 2006
john wetzels
29-7-2007 Nieuw kleinschalig complex, keurig verzorgd, niet al te ver van Molivos centrum (loopafstand)
Uitstekende inrichting, speciaal de keuken is uiterst compleet en modern. Twee terassen en vlak aan zee.
Zeker een aanrader!