Kies een internationale website
19 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Aparthotel Belvedere Lesvos****
Mithymna, GR-81108, Eftalou/Molyvos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Belvedere Lesvos**** in Eftalou/Molyvos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Belvedere Lesvos**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Belvedere Lesvos
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Belvedere Lesvos**** in Eftalou/Molyvos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Belvedere Lesvos****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Belvedere Lesvos**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 175
vakantiefoto's
van Aparthotel Belvedere Lesvos**** vinden. Je kunt 2
video's
van Aparthotel Belvedere Lesvos**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Belvedere Le...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(1)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(139)
ALL
met jonge kinderen, 2012
"Uitmuntend hotel"
Roger
31-12-2012
Heerlijke vijf dagen gehad in het HotelBelvedere . Personeel wel zeer vriendelijk en deed alles voor je. De kamers werden zeer goed schoongemaakt alles zag er tiptop uit.
Het ontbijt was goed, voldoende keuze. ( thuis heb ik niet eens zoveel op tafel staan)En natuurlijk de salades die gemaakt werden waren erg lekker. Prachtig zwembad waar je helemaal tot rust kon komen
"Super"
Rien Stuijts
8-10-2012
Wij kunnen over dit Hotel erg kort zijn ; Het was Super.
Wij hadden geen hoge verwachting van dit hotel , maar bij aankomst bleek al dat wij dit snel moesten bijstellen.
De service en vriendelijkheid van de medewerkers is gewoon Top , mede als de Ligging en de kamers.
Dagelijks werd ons appartement schoongemaakt en lagen er schone handdoeken.
Het ontbijt is matig te noemen , maar wat er ligt is goed en vers.
Het Diner is echt goed , de kwaliteit van het eten en de diversiteit is goed.
Kortom een Super vakantie in een leuk kleinschalig complex.
We gaan er zeker nog een keer heen.
"Niet doen"
P Gronert
29-9-2012
Dit Hotel staat vermeld als 4 sterren deze zijn ver te zoeken. Kamers zijn oud en in slechte staat kapot meubilair, douche met vies douche gordijn enkele wastafel vieze kit naden. Verf wat van de muur afkomt.
Bediening en eten is zeer slecht zeker geen 4 sterren waardig. Grote hompen uitgedroogd vlees, groenten doorgekookt zonder enige smaak. Wat je ook maar aanraakt plakt. Borden en bestek zijn vuil. Ontbijt is zeer mager en ronduit geserveerd met slechte producten . Personeel druk bezig met zo snel mogelijk je borden van tafel te halen terwijl je nog niet klaar bent.
Zwembad is redelijk bedden zijn gammel en vies.
Privé strand zij 8 plastic bedden op het strand geplaatst met bordje privé dit slaat helemaal nergens op.
Kortom zeer slecht
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Be...
Verklein aantal aanbieders
Tjingo
Thomas Cook
Meer aanbieders
met jonge kinderen, Sept. 2012
"Tja...Niet all in op Lesbos"
raema en daniel
7-10-2012
Nooit maar dan ook nooit op Lesbos all in gaan zitten.
Na 3 avonden Mousakka en 1 avond geen eten omdat alles al op was(was om 20.15) zijn we lekker uit eten gegaan wat onze vakantie goed heeft gedaan. Het eten is slecht als je het goede eten van Maria in Petra gewend bent. Hier elke dag uitgedroogde komkommer, brood wat vaak oud is ect. De kinderstoel werd nooit schoongemaakt.
Personeel was vriendelijk en wij hadden onze zoon van 8 maanden bij ons en ook die werd vriendelijk benaderd.
Kamer ruim! mooi balkon en uitzicht op zee en Turkije. Alleen jammer dat de mieren over het aanrecht liepen en de lakens niet echt schoon waren. (eerste dag had ik een laken met bloed ofzo erop)
Kinderbedje was super geregeld. Wij hebben ons op Lesbos vermaakt en hadden een auto dus op het laatst alleen ontbeten in hotel. Jammer van de extra kosten maar Lesbos blijft een super eiland volgend jaar weer maar dan in Petra?
"Ik zeg 'DOEN!'"
Geeri
Bekijk foto's
3-10-2012
Nog maar net terug van een heerlijk verblijf in hotel Belvedere. Bij het lezen van zoveel slechte recensies had ik mij het heel anders voorgesteld. Het viel ons enorm mee! 4 sterren is best wat aan de hoge kant maar het eten was werkelijk prima en voldoende. Ontbijt niet zo uitgebreid. Personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kamers waren dagelijks schoon en ook bedden en handdoeken werden vaak vervangen. Privé strand stelt idd niet veel maar het zwembad is schoon en er zijn voldoende ligbedden. Elke dag was er warm water om te douchen dat hebben wij in Gr. ook wel eens anders meegemaakt aan het eind van de middag. Wij denken met een warm gevoel terug aan 12 geweldige dagen in hotel Belverdere. Vergelijk hotel Belverdere niet met een resort en houd rekening met Griekse begrippen als eenvoud en basisbehoeften.
met partner, Sept. 2012
"Kleinschalig hotel in rustige omgeving"
Wendy
2-10-2012
Lesbos: Veel heuvels en gebergte, wat een erg mooi uitzicht geeft! Leuk om met een jeep door de gebergte te rijden. De stranden zijn vaak kleine, stille en verborgen baaien (kiezels) De vissershaven, de winkelstraatjes in Molyvos zijn erg sfeervol met een prachtig uitzicht op zee terwijl je heerlijk geniet van een maaltijd. Het dierenwelzijn staat in vergelijking tot Nederland op een laag pitje. Vrijwilligers doen wel hun best om de dieren te helpen. Zij moeten het hebben van de donaties. Dit heb ik dan ook gedaan in het stadje Molyvos, waar meerdere winkeliers de dieren helpen (de reisleiding kan precies vertellen waar je kunt doneren in Molyvos, ook zegt de 'kattenman' bij de grieken vaak al genoeg)
Hotel: Rustig gelegen en kleinschalig hotel. Prijs/kwaliteitsverhouding goed m.b.t. de service, eetgelegenheden, het zwembad etc. Kamers zijn wat verouderd, aandachtspunt is de schoonmaak . Verder prima vakantie om te genieten van een mooie omgeving en tot rust te komen!
"Uitstekend"
Rob & Olga
Bekijk foto's
29-9-2012
Het complex heeft deels wat oudere kamers en deels nieuw opgezette. Wij hadden een vrij nieuwe ruime kamer met een goed bed (goed matras zonder kuil) 1 bankstel, 2 fauteuils, airco, koelkast etc. Ramen voorzien van horren. Voor & achterzijde (balkon) uitzicht op zee. Elke dag schone handdoeken etc. Eten fantastisch. Ruime ontbijtkeuze, ruime lunchkeuze, ruime dinerkeuze (meerdere vleessoorten, vis, pasta etc en zeer ruime salademogelijkheden). Bar ook ok met Mythosbier van het vat. Normale rode & gekoelde witte wijn. Frisdranken prima. Zwembad prima. Prive-strandje heeft een beperk aantal parasols en bedden (ongeveer 12 tot 14) waarvan er een stuk op 6 kapot waren. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Was zelf ook blij met de gratis wifi op het gehele complex. Ik kom ruim 30 jaar op diverse Griekse eilanden en dit verblijf is mij uitstekend bevallen. Kortom een aanrader.
alleenreizend, Sept. 2012
"SUPER mooi hotel"
ben
3-10-2012
Ekker eten voor iedereen is er wel iets bij.
we hadden 8dagen een jeep gehuurd en een groot deel van het eiland gezien
molivos vonden wij persoonlijk het mooiste en gezelligste plaatsje.
echt een super mooi eiland!
"Redelijke accommodatie"
Angelique
25-9-2012
Dit hotel is geschikt voor de wat oudere vakantieganger mits nog goed ter been. De appartementen liggen verspreid over een heuvelachtig terrein. All inclusive formule is vrij eenvoudig. Inbegrepen: frisdranken (aanlengpoeder: cola smaakt in de verste verte niet naar cola), bier, rode en witte wijn en ouzo. Geen cocktails of barcardi. Ontbijt vrij eenvoudig maar voldoende. Van de 11 dagen hebben we 5 keer van het diner gebruik gemaakt. Erg eentonig. Rijst, salade, gebakken aardappellen, kip, soort mousakka met pasta, soort mousakka met auburgine en dat was het wel. Maar vanwege de redelijke prijs (650 euro voor 11 dagen) kan je ook niet veel luxe verwachten en ik moet zeggen dat ik ook wel een zeur ben. Voor een lekker visje of een goed stuk vlees kun je in het stadje Molyvos goed terecht. Appartementen zijn ruim, goede airco. Het strand stelt niet zoveel voor: 5 kapotte stoelen, keien en stapels zeewier. Een scooter of auto is zeker aan te raden want het is een heuvelachtige omgeving.
met vrienden, Sept. 2012
"Een heel gezellig hotel"
Helda
1-10-2012
We hebben hier een heerlijke week gehad. Het hotel is goed en gezellig. Het personeel is heel vriendelijk. Het eten is perfect (echt helemaal niets op aan te merken). Als je een auto of een scooter huurt dan ben je binnen een zucht in Molyvos of Petra en met de door ons gehuurde auto hebben we meer dan 525 kilometer over Lesbos gereden. Over het hele eiland zijn de bewoners erg vriendelijk.
Echt een aanrader.... Maar.... hou je van grootschaligheid? Of heb je grootmoedswaanzin? Ga dan niet naar Lesbos.
volgende
Kaart Eftalou/Molyvos
Foto's Eftalou/Molyvos
Video's Eftalou/Molyvos
Vraag en Antwoord Eftalou/Molyvos
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie