Hotel Bella Vista*** in Eftalou/Molyvos Griekenland beoordelingen 9.2 | Zoover

Hotel Bella Vista*** Eftalou/Molyvos

Beoordelingen Hotel Bella Vista***

Eftalou Beach, 81108, Eftalou/Molyvos
Hotel Bella Vista scoort een 9,2 uit 10, op basis van 185 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bella Vista***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bella Vista*** in Eftalou/Molyvos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 171 vakantiefoto's van Hotel Bella Vista*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Bella Vista*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Hotel Bella Vista*** met andere accommodaties in Eftalou/Molyvos.

172 beoordelingen over Bella Vista***

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk, rustig gelegen hotel"
Anke
11-10-2011 De voorafgaande recensies kloppen idd.
Nog wat aanvullingen:
badlakens voor bij het zwembad/strand kunnen bij de receptie worden gehuurd voor 1 euro per dag/per handdoek.
Fohn aanwezig in badkamer.
Prijzen minibar niet duur, 0,50 voor halve liter water, 1 euro voor een liter water en 1,50 voor een blikje frisdrank.

Ontbijt viel idd best mee. Werd sowieso goed aangevuld.

Tip: eten bij Majoran, aan het begin van Molyvos. Heerlijk gegeten en ook erg lekkere desserts!

"Een herhaalbezoek waard!"
Bert
8-10-2011 Het is een kleinschalig hotel, met mooie en schone kamers. Elke dag schone handdoeken. Mooi zwembad met goeie ligbedden. Het ontbijt is wel degelijk uitgebreid te noemen (zeker voor Griekse begrippen, waar koffie, een broodje en wat marmelade normaal is): 2 soorten brood, 2 soorten jam. 3 soorten cereals, kaas, vlees, honing, eiprodukt, Gr. yoghurt, koffie, thee, melk.

Babis toont zich betrokken en heeft tijd voor een praatje.

"Fantastisch hotel alle redenen om terug te komen"
Daan Jonker
26-9-2011 Hotel Bella Vista is een perfect hotel. Schoon, goede service, uitstekende busdienst en bijna alle personeelsleden waren zeer vriendelijk.
Het ontbijt is erg karig maar je kan er je dag mee beginnen. Als je bedenkt dat de Griek helemaal niet ontbijt dan is het zelfs veel. Voor Europeesche maatstaven is het onder de norm. De bediening aan de poolbar is veruit het slechtste wat ik heb meegemaakt. In de week die we er zijn geweest is er zelfs geen woord uitgekomen, geen goedemorgen, bedankt of aub kon er af. Zijn spelletjes op zijn telefoon waren interessanter als de klanten. Babis en de andere personeelsleden zijn echt fantastisch en zijn in staat om dit hotel naar een hoger level te tillen. Babis is zo attent dat hij mij bitter lemon aanzag voor een Ouzo en daarvoor een mezes meenam. De dansavond viel deels in het water omdat er geen kok was die de bbq kon doen wel hebben we veel plezier gehad aan de dansen die werden gedaan. Al met al een goed hotel waar wij graag naar terug ga

"Prima hotel"
frank
26-9-2011 Bella Vista is een mooi hotel waar weinig op aan te merken valt. Aardige mensen, goede service, mooi zwembad.

"Fantastisch Hotel"
de Winter
7-10-2011 Weer 11 fantastische dagen gehad in Bella Vista. Babis en zijn staf hebben ons weer een fantastisch verblijf bezorgd.

Diana en Willem

"Heerlijk hotel !"
Petra
15-9-2011 Wij hebben een heerlijke week gehad in Bella Vista. Het hotel wordt perfect onderhouden en schoongemaakt. Onze kamer was wat aan de kleine kant, verder prima. Ontbijt vonden we summier vergeleken bij andere Griekse hotels op bijv Kos en Samos, maar we begrepen dat dit komt doordat Lesbos niet zo'n toeristisch eiland is. Personeel is vriendelijk. Naar Molivos, waar je ontelbare restaurantjes vindt, is het circa 3 km lopen, een vervoermiddel is een must. Er rijdt 4x per dag een hotelbusje naar Molivos. De gerechten op de lunchkaart zijn heerlijk, op het terras is het goed toeven, het zwembad is prachtig. De kamers 102, 104, 106 (1e verdieping), 202, 204, 206 (2e verdieping) en 302, 304, 306, 308 (2e verdieping boven restaurant/terras) zijn volgens ons het mooist qua uitzicht. De jeepsafari is zeer aan te raden en ook de Jandeling (wandeling met Jan) is erg leuk om te doen. Meer info of onze vakantiewebsite mail ons gerust.

"Doen"
theo
20-9-2011 Hotel Bella Vista is een 'Nederlands' hotel. Overdag uitzwermen over Lesbos en 's-avonds klitten op het terras. Als je daar niet van houdt moet je daar niet naar toe! Hygienne staat overigens hoog in het vaandel. Het hotel ligt wel afgelegen en een auto is eigenlijk een must. Molyvos is een zeer romantisch dorp met vele en gevarieerde eetmogelijkheden. (Overigens staat verderop hotel Elpis te koop; vr.pr. twee miljoen euro)

met partner, 2011
"Ik wil terug!"
Jeroen & Jennifer
22-8-2011 Wij zijn alweer een tijdje terug uit Lesbos maar ik denk er nog vaak aan terug.
Bella Vista is een super hotel voor jong en oud. Je kunt lekker tot rust komen en als je zin hebt in een borrel of in een leuk gesprek was dat mogelijk, savonds was het een en al gezelligheid met elkaar. De kamers zijn schoon, elke dag worden de handdoeken vervangen, heerlijke bedden en heel aardig en behulpzaam personeel.
Fijn dat de pendelbus ons naar Molyvos bracht en anders waren er altijd nog taxi's (als ze niet staken..) of een huurauto of scooter. Wij hebben ook vaak van de lokale bus gebruik gemaakt, stopt voor het hotel en voor 1,60 brengt hij je naar anaxos of petra waar zandstranden zijn, een aanrader!
Kortom, wij hebben hier echt genoten. Lesbos is een prachtig eiland en verblijven in Bella Vista maakte het alleen nog maar aangenamer.

met een groep, Aug. 2011
"Een hotel dat je iedereen kunt aanraden."
Gied
16-9-2011 Prima mooi gelegen hotel met prettige bediening. Fraai zwembad. Auto of scooter is wel aan te raden. Molyvos is een prachtig stadje maar ligt net te ver af om steeds te lopen en het hotelbusje beperkt je wel erg. Taxi € 5- is natuurlijk ook een optie. Petra heeft mooie stranden.

met partner, 2011
"Prima voor rustzoekers"
wife
13-8-2011 Een fijn hotel waar we het reuze naar onze zin hebben gehad. Aardig en vriendelijk personeel, en alles brandschoon.
Zeker een hotel om naar terug te komen.