Hotel Alcaeos Beach Club*** in Eftalou/Molyvos Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.565 bezoekers online
Home > Griekenland > Lesbos > Eftalou/Molyvos > Hotel Alcaeos Beach Club***

Beoordelingen Hotel Alcaeos Beach Club***

10 februari 2012

UItzicht vanaf het balkon

Hotel Alcaeos Beach Club scoort een 7,4 uit 10, op basis van 413 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alcaeos Beach Club***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alcaeos Beach Club*** in Eftalou/Molyvos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 196 vakantiefoto's van Hotel Alcaeos Beach Club*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Alcaeos Beach Club*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Hotel Alcaeos Beach Club*** met andere accommodaties in Eftalou/Molyvos.

411 beoordelingen over Alcaeos Beach Club***

Super !!
j.j van deemter
19-6-2011 geweldig hotel !
fantastische ligging , heerlijk eten ,
vriendelijk en hulpvaardig personeel .
super uitzicht , waarschijnlijk het mooiste plekje van lesbos !
een echte aanrader !!

met partner, Mei 2011
Mooi hotel slecht strand
irma
31-5-2011 Het hotel is mooi, mooie kamers.
Het personeel is vriendelijk, doen hun best om het naar je zin te maken.
De zwembaden zijn groot en mooi.
Het strand is verschrikkelijk, smal, stenen en zeewier.
Het eten was koud en weinig variatie, frisdrank eigen merk.
Geen animatie.
Misschien komt dat omdat het mei was.
Het centrum van Molyvos is ver lopen over een hoge heuvel.
4x per dag gaat er een hotelbusje naar het centrum.
op 300 meter heb je minimarkt. pinnen kan alleen in Molyvos.
In de buurt is niks.

Voor herhaling vatbaar
annemiek en rein
10-10-2009 prima hotel gezellig met arthur en marijke. prachtig uitzicht we gaan zo weer.

Heerlijk weekje!
A.P
9-10-2009 Prachtig gelegen, met mooi uitzicht!! Eten was goed, geen hoogstandjes maar wij vonden het wel oke, kan me voorstellen als je er 2 weken zou eten dan wordt het wel wat eentonig. Personeel uitermate vriendelijk. Hotelkamers prima. Wij waren met 2 kleine kinderen en dan zijn de vele trappetjes op/afstapjes etc wel lastig. Maar we hebben genoten deze week en Lesbos is echt een prachtig eiland/vriendelijke bevolking en wij komen zeker terug!

Hier komen wij zeker nog eens terug.
Jos en Theo
6-10-2009 Hotel bezocht van 25-09 tot 06-10-09
prima naar ons zin gehad eten en bediening oke.
Met het feestduo Arthur en Marijke en vele gezellige mede vakantiegangers was het een feest.
De barman George bij het zwembad en
Costa in de avond hebben ons goed van drankjes voorzien.
Wij komen er zeker nog eens terug.

met partner, Okt. 2009
Prachtig uitzicht in landelijke omgeving
Yvonne en Henk Hend...
16-10-2009 Eerste week van oktober was het rustig in het Hotel. Mooie, (gevraagde)rustige en schone kamer met adembenemend uitzicht over land en zee. Voor ons was het eten lekker en gezond. Het weer was de 1e week van oktober fantastisch, dus elke middag met drankje van de zwembadbar, lagen wij aan en in het zwembad. Busvoorzieningen toereikend voor rustvakantie. Dorpje Molivos pitoresk en met de weinige toeristen in begin oktober had het een echt grieks sfeertje. Behulpzame bediening. Wij kwamen ontspannen en bruin terug van een geweldige vakantie. Het was de prijs van de aanbieding dubbel en dwars waard.

met partner, Sept. 2009
Wij vonden het een fijne vakantie
Bikies
2-10-2009 Mooi hotel,heerlijk uitzicht,genoeg zwemplezier voor iedereen.Personeel doet erg zijn best heel gastvrij.Onze kamer werd prima schoon gehouden.Eten kan zeker op kleine punten makelijk verbeterd worden,wij zouden meer Griekse gerechten willen proefen,naast de gebruikelijke friet en die mag best warmer zijn ! Wij vinden het geen kind vriendelijk hotel omdat er veel trappen zijn,dat is ook niet aan te raden als je niet goed ter been bent.Femke helemaal op haar plaats een 9.Joyce van kidsworld ook een 9.
Het feestduo heeft er een feest van gemaak,super gezellig.Die willen we wel boeken als we zelf een feesje geven.All in vonden we matig,kan beter.Strand is klein,oude boot weg,springkussen verplaatsen,zand erbij en palmen, dan is het toppie.Ligging hotel prima,vervoer goed geregeld naar Molovos.Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad mede door boven beschreven en de gezellige groep andere vakantie gangers die er waren, Het is ook hoe je zelf de dingen wilt zien en zal ervaren.

met partner, Sept. 2009
3 geweldige weken!
feestduo
11-10-2009 Wij hebben als feestduo.nl 3 weken mogen optreden in dit hotel.
Het personeel is zeer vriendelijk en wil je echt het "thuis" gevoel geven.
Omdat er geen kinderen waren (op maxx na) tijdens ons verblijf had Joyce van Kidsworld weinig te doen... Maar heeft moeiteloos tijdens onze optredens de volwassenen bezig gehouden met o.a. een leuke quiz... Bedankt Joyce!
Ook de barkeepers (georgos en Costa) zijn geweldige kerels die de gasten prima vermaken. Over het eten is hier al veel te lezen. Het moet je smaak zijn en het is vaak niet al te warm. Fijn vonden wij dat er een fitness ruimte was en de 4 (!) zwembaden + 2 kikker badjes zijn ruim voldoende om te zwemmen...
Het strandje is niet groot maar voldoende als je in het zand wilt liggen zonnen.
Kamers zijn niet groot maar voldoende met ruim balkon. Omgeving is werkelijk fantastisch! Vooral Molivos (is aan te lopen) vonden wij erg leuk. Scooter / auto huren gaat makkelijk en niet te duur. Worden bij het hotel afgeleverd en opgehaald

met jonge kinderen, Sept. 2009
Ligging is mooi hotel o.k.
Fam. Bogaert
27-9-2009 Vooraf al gelezen dat het eten slecht was en het dan ook alleen voor de ligging en de kleine geboekt. Dan ook vnl buiten de deur gegeten. Zijn echt geen lastige eters maar het eten in het hotel was echt slecht, koud en elke dag hetzelfde. Volgend jaar heeft het hotel alleen a-la-carte en dat zal ze alleen maar goed doen. Overigens inderdaad geen cola-light en overige dranken echt het goedkoopste van het goedkoopste. Voor de kids: Het schip mag je inderdaad niet meer op, staat op instorten en het springkussen is vies en oud. De informatie op de sites van de reisorganisaties komen niet overeen met de werkelijkheid. Overigens wel een dvd speler op de kamers. Nog 1 week kidsclub meegemaakt en dat was super, Joyce bedankt! Hadden 1st een kamer aan landzijde welke erg vies was, vooral de badkamer. Later gevraagd of we konden wisselen en dit was geen probleem. Deze kamer was beter en iets schoner. Wel netjes elke dag schone handdoeken. De ligging van het hotel is super. Taxi naar Molivos 4,-

GRANDIOOS UITZICHT ETEN KAN BETER
Theo en Annie van d...
14-9-2009 Wij waren er van 28.08 tm 11.09.2009 en hebben een heerlijke vakantie gehad. Het uitzicht is grandioos, verschillende zwembaden ( soms wat koud ) de kamers keurig verzorgd en het personeel supervriendelijk en behulpzaam. Jammer van het ietwat karige ontbijt. Bij de lunch en avondeten meestal 4 verschillende soorten vlees en vis en redelijk afwisseld van smaak. Barbeque op woensdag meer dan voortreffelijk. Drankjes goed gekoeld met volop ijs. Kortom niks mis mee en bovendien is daar de prijs ook naar. Pizzeria aan de overkant ook fantastisch en voor een scoter kun je het beste naar Moto George gaan in Molyvos. Geweldige service en doen nergens moeilijk over.
Eiland heerlijk authentiek Grieks. Kortom genoten van een heerlijke vakantie.

zakelijk (1)
met een groep (2)