Beoordelingen Bungalow Anaxos Hill II***

22 mei 2013

Anaxos Hill II***
Beoordelingen Bungalow Anaxos Hill II***
Petra Beach, GR-811 08, Anaxos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Anaxos Hill II*** in Anaxos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Anaxos Hill II*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bungalow Anaxos Hill II scoort een 8,2 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Anaxos Hill II*** in Anaxos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Anaxos Hill II***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bungalow Anaxos Hill II*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Bungalow Anaxos Hill II*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Bungalow Anaxos Hill II*** met andere accommodaties in Anaxos.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

84 beoordelingen over Anaxos Hill II***

met partner, Aug. 2012
"Fantastische plek"
Karin van Stralen
6-9-2012 Anaxos Hill is een geweldige vakantie accommodatie, waarin de beheerders er alles aandoen om het naar je wens te maken.
Het uitzicht is niet te evenaren, wij reizen veel dus weten waar we over praten.
Het stadje met heerlijk taverne's ligt op loopafstand. De accommodaties liggen op een kleine helling, waar je snel aan gewend bent, ook voor diegene die een slecht conditie hebben is het prima te doen. De keuken en douche gelegenheid zijn van Griekse kwaliteit, dus niet te vergelijken met die van NL. Alles functioneert prima, de ruimtes zijn ruim, bedden zijn schoon en ook vanaf de accommodaties zijn de uitzichten geweldig! Aan het zwembad kan je heerlijke verse Griekse salades eten.
Wij gaan nooit 2x naar hetzelfde land, maar zojuist zijn we terug gekomen van een tweede bezoek, en zoals het het er nu uitziet gaan we zeker nog een 3x. We zijn nog lang niet uitgekeken op Lesbos met zijn lieve mensen mooie kloosters en pittoreske dorpjes. Heel veel dank ,Liefs van Karin en Maxim

alleenreizend, Juni 2012
"Prachtige locatie, geweldig uitzicht!"
An
9-6-2012 Het uitzicht op het strand en het landschap vanaf de bungalow op de heuvel was schitterend. Prachtig om de zonsondergang te bekijken vanaf balkon of op het strand. Heerlijk om te wandelen in omgeving. Veel goedkope restaurantjes, helaas geen winkeltjes in anaxos, wel enkele kleine supermarkten. Leuk om uitstapjes te doen naar Petra en Molyvos. Met name Molyvos is gezellig om uit te gaan. Mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De bungalow kon wel een opknapbeurt gebruiken, met name het sanitair. Het toilet stonk en is krakkemikkig. Daardoor geen a-klasse accommodatie. Uitzicht en omgeving maakt echter alles goed. Al met al een geweldige locatie voor een ontspannen en rustgevende vakantie!

met een groep, Mei 2011
"Prachtige locatie!"
Judith
3-6-2011 Uitstekende ligging van de appartementen! Aan zee en vlakbij de leuke plaatsen Petra en Molivos. Mooi zwembad met uitzicht op zee en met hele leuke en gezellige barman (Alex) en fam. Doe toch normaal jongen! :)
Zeker de moeite waard om heen te gaan.

met een groep, Apr. 2011
"Geweldig uitzicht en mooie omgeving!"
Natalie
8-5-2011 Wij zijn net terug,we waren met 5 volwassenen en 2 kinderen van bijna 1 en 10 jaar.Van 29 april tm 6 mei
Het weer viel wat tegen en er waren nog bijna geen toeristen(wat we niet erg vonden)Nog niet alle restaurants en minimarket waren open,heerlijk gegeten in anaxos bij Omega voor maar 55 euro met 6 personen!en we werden nog naar ons huisje gebracht ook,zeer vriendelijke mensen. Al met al een prima vakantie en oja het zwembadwater is gewoon zoetwater,is al een paar jaar zo. Alex,van Anaxos hill(samen met z'n vrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam,doe ff normaal jonge!die uitspraak gooide hij er vaak uit met een glimlach!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prachtige plek, maar erg vies"
henk hoekstra
23-8-2010 Prachtige plek om te vertoeven, mooi uitzicht. huisje beneden peil zelfs voor Griekse begrippen. Toilet stonk erg naar urine, keuken erg vies, koffiezetmachine werkte niet, kookplaat werkte niet, slaapkamer vies. Ook na klachten geen duidelijke verbetering.

met jonge kinderen, 2010
"Fantastische plek om vakantie te vieren"
Fan, de Man-Mol
10-8-2010 Met twee kinderen onder de 5 jaar 18 dagen in juni/juli 2010 in een goed appartement gelogeerd. Prachtig uitzicht op Anaxos, vanaf het zwembad zelfs nog mooier. Zwembad ligt wat hoger, waardoor er altijd wat wind was. Service goed, schoonmaak minimaal. Hele vriendelijke mensen!!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Prachtig uitzicht"
Irene
25-8-2010 Schitterende rustige plek bovenop een berg waar je een prachtige uitzicht hebt over Petra, Moulivos en Anaxos. Je moet inderdaad goed ter been zijn anders is dit moeilijk te bereiken. Alex en Sonya maken er echt een feestje van, doe effe normaal jongen, klinkt er veelvuldig. Leuk zwembad, goed eten en dicht bij het strand.Bungalows zijn eenvoudig en met name de badkamer verdient wel een opfrisbeurtje, we kregen echter bij de bungalow nog een extra terras waar we het gevoel hadden dat we alleen waren, prachtig. De sfeer op Lesbos is zo gemoedelijk! Heerlijke bakker in de hoofdstraat, met lekker brood, gebak en ijs. Eettentjes ten overvloede en bijna altijd echt lekker gegeten. Wel doen: Jeepsafari met Jan, geweldig mooie plekjes bezocht. Niet doen: fietsen huren in Anaxos, je wordt afgezet en de kwaliteit was erbarmelijk. Wandelen naar Petra en Amfelia via de wandeltochten is ook een aanrader.

met partner, Mei 2010
"Super lokatie, prachtig uitzicht!"
Henk Sweenen
26-5-2010 Een schiterrend mooi complex met vriendelijke mensen. Het sanitair is wat oud en heeft wat last van kalk. Uitzicht over Anaxos, Petra en Molivos is een plaatje. Dit betekend dus klimmen naar de bungalo. Geen probleem met de voor € 27 per dag gehuurde auto.
Lesbos is (nog) niet zo toeristisch, de bevolking is vriendelijk en de flora en fauna is super.

Familie, Sept. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
Franse
22-9-2008 zoals wij reeds vreesden kregen wij geen vrijstaande bungalow toegewezen, maar een appartement. wij hebben voordat we met vakantie gingen hier al over gecorrespondeerd en kregen toen een schrifteijk bewijs dat het een vrijstaande bungalow zou zijn. Overigens voor ons geen probleem, maar men moet dit beslist veranderen.

Familie
"We hebben het geweldig gehad "
kees
24-8-2008 we zijn net terug van een heerlijke vakantie van lesbos , waar we het prima naar ons zin hebben gehad op anaxos hill , vorig jaar hebben we beneden gezeten in een appartement , dit jaar waren we te laat met boeken , dus werd het een huisje boven . Wat ook weer een geweldige ervaring was , het is zeker niet de laatste keer dat we hier geweest zijn

kees conny en eva

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit