Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen

Appartement Madouri ***

Appartement Madouri
Madouri
7,7

Goed

Score uit 57 reviews

Weer vandaag22°19°

Beoordeling van bezoekers

  • Ligging8,8
  • Prijs/kwaliteit7,5
  • Inrichting6,7
  • Hoeveelheid ruimte7,7
  • Hygiëne8,5
 

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Madouri bij:

 

52 reviews over Appartement Madouri in het Nederlands

Datum review
Alle
Nederlands
 

9

Fantastisch

mevr. H.Oostra, 8-7-2017
  • Ligging9
  • Prijs/kwaliteit9
  • Inrichting7
  • Hoeveelheid ruimte8
  • Hygiëne10
 

Voor de tweede keer naar Lefkas [madouri] geweest. Een fantastische locatie. Direct aan zee. Heerlijk ontspannen en genieten.

De Locatie is super. Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Het is super schoon, iedere dag schoonmaak.

Vorig jaar hier dus ook geweest toen hadden we een appartement met bergzicht. Dat is dus een afrader veel overlast van verkeer e.d.

Nu zeezicht heel mooi. Wij hebben nu al heimwee!!!

Gereisd met partner in juni 2017
1

Vreselijk!

Tamara de boer, 2-7-2017
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit1
  • Inrichting1
  • Hoeveelheid ruimte1
  • Hygiëne7
 
Het lijkt wel een opgebouwd kippenhok. Je hoort de buren snurken en de airco van de buren lijkt door de muur (of zeg maar houten schot) heen te denderen! Vreselijk kleine douche. Met haar wassen sta je bijna buiten. En de keuken slaat nergens op! Zo klein.
Gereisd met partner in januari 2017
Madouri Beach, Front Desk, 4-7-2017
27/6 - 4/7 Room 302.On 2/7 (5nights into your stay) you informed reception on how terrible and disgraceful you felt the Standard/Price was and how unhappy you were and that you were going to give this bad review!(Which you did so on the same day you complained whilst staying with us. If you had come to us earlier Your TUI Rep and TUI could of helped you find another accommodation to that of Your standards.The money you pay goes towards Flights/Transfers/Hotel/Tui agent Not just to Madouri. Room size, 40 square Meters. Madouri is 3 star family run Accommodation.Any guests with any kind of problems/Complaints should Always let their REP or Hotel know straight away so that problems can be solved.This was explained to you on the day of your complaint.We Informed TUI and your rep about your Complaint straight away so that they knew the situation.Complaining at the end of your stay does not help the situation as otherwise we and your tour operator can not help.Were Sorry to hear that you did not have a pleasant stay with us and that you felt the room was not to your standard. We have many guests returning to us each year here at Madouri staying in the standard and the new rooms. We hope you have had a pleasant & safe journey home and we wish you both they very best.Best wishes from us here at Madouri.
8

Aangenaam hotel met prachtig uitzicht

Chris Melius, 8-3-2017
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit8
  • Inrichting7
  • Hoeveelheid ruimte8
 
Erg gehorig in het nieuwe gedeelte
Gereisd met partner in juni 2016

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Madouri bij:

 

8

Wederom Heerlijk !!

Marina, 8-1-2017
  • Ligging10
  • Prijs/kwaliteit8
  • Inrichting8
  • Hoeveelheid ruimte9
 

Madouri was voor mij de tweede keer. Ik kom hier helemaal tot rust. Het uitzicht vanaf het grote balkon is genieten aan de zeezichtkant. Bedankt Anabelle! Dus geen straatkant boeken want dan zit je alleen maar op een drukke weg te kijken. De nieuwste/bovenste appartementen zijn wel wat gehorig, maar ik heb hier niet al te veel last van ondervonden. Deze kamers zijn ruim met een klein keukenblokje waar ik zelf niet heb gekookt, en alleen voor het ontbijt is het ruim voldoende. De badkamer had wat groter kunnen zijn, omdat er voldoende ruimte is in de kamer. Appartement is eenvoudig ingericht, maar heel netjes. Airco en kluis apart te betalen.Trap af en je zit op het strand met gratis en voldoende ligbedden. Leuk barretje erbij waar je eventueel kunt ontbijten, en waar je kleine dingen kunt eten en een lekker drankje kunt gebruiken. Voor een uitgebreidere maaltijd kan ik zeker aanraden het restaurant ernaast, heerlijk eten!

Supermarkt en bakkers in de directe omgeving. Nidri is een fijne plek.Naar de haven loop je in een kwartiertje. Daar zijn leuke en lekkere restaurants. Voor mij voor herhaling vatbaar, ik heb al een nieuwe boeking gemaakt voor 2017!

Gereisd alleenreizend in september 2016
Madouri Beach, Front Desk, 4-7-2017

Thank you Marina for another lovely review. Its lovely to see you back here again Season 2017 for yet another stay.

Best Wishes from us all here at Madouri

9

Aanrader

htielken, 17-9-2016
  • Ligging10
  • Prijs/kwaliteit9
  • Inrichting9
  • Hoeveelheid ruimte9
 
Fijn appartement net buiten Nidri gelegen. Neem vooral zeezicht, het uitzicht is super en je hebt minder last van de drukke weg. De appartementen op de bovenste etage zijn ruim, maar wel enigszins gehorig door de houten wanden. De ligging aan het strand is perfect. Ik kom hier graag nog eens terug.
Gereisd met partner in juni 2016
8

Super leuk

Bets Sesink, 15-9-2016
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit8
  • Inrichting8
  • Hoeveelheid ruimte10
 
Appartement is goed, heerlijk aan het strand, ze hebben er een nieuw stuk boven opgezet. Heel ruim,jammer dat er geen lift in zit, met koffers is dat er lastig, je word niet geholpen.
Gereisd met partner in september 2016
Madouri Beach, Front Desk, 16-9-2016

Dear Bets Sesink,

Thank you for your review on Madouri Beach. We hope you enjoyed your stay with us here and your time here in Lefkas Island.

You were allocated room 32 which is on level with reception so 6 steps to this floor level and their is also a ramp that leads up to this level so its good also for suit cases. The Ramp we have at both sides of entrances to rooms on first level. Madouri Beach unfortunately does not have a lift but this is stated on all web sites with all tour operators so that people know. We would also like to point out that Madouri Beach does provide help for anyone who needs help with their cases up to the higher floors upon arrival as we have done so many times as the actual owners of Madouri Beach are called out and they come to take luggage up to the rooms them selves :)

Thank you again for taking time. On behalf of all the Staff here at Madouri we wish you the very Best and hope that you visit us again in the near future.


10

Fantastische plek en fantastische medewerk(st)ers

Anita van Dorth, 21-8-2016
  • Ligging10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Inrichting8
  • Hoeveelheid ruimte9
 
Wat een fantastische plek om vakantie te hebben. Appartementen zijn prima, schoon en netjes. Fijne grote balkons met een prachtig uitzicht! Alle mensen die hier werken (incl. de mensen van de bar en naastgelegen restaurants) werken keihard en zijn supervriendelijk voor hun gasten. Wij komen hier al jaren en gaan zeker weer terug.
Gereisd met partner in juli 2016
Madouri Beach, Front Desk, 16-9-2016

Dear Anita van Dorth,

Thank you for such a lovely review on Madouri Beach.

It is always great to see returning guests with us here each season and enjoying their time here with us at Madouri.

We hope to see you and Family back with us here again for another summer vacation.

All the Staff of Madouri Beach & Beach bar wish you the very Best.

4

Mooi/Maar

AAHA, 20-6-2016
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit6
  • Inrichting2
  • Hoeveelheid ruimte2
 

Madouri appartement is heel leuk voor een paar weken vakantie. Je zit er lekker centraal, direct aan zee. Gratis bedjes en parasol, je mag deze niet reserveren, maaaar, sommige Nederlanders negeren dit natuurlijk weer.

Het appartement wat wij kregen toegewezen was heel sober. Wel heel schoon wat heel belangrijk is. keukeninventaris, zoals glazen, kopjes, bestek e.d. was slecht.

Wij hadden een appartement met bergzicht [zelf voor gekozen], maar niet wetende dat je aan een heel drukke weg zit met veel herrie. Dit zou een vermelding in de gids moeten zijn. Dit appartement huren we dus niet weer. Een paar makkelijke stoelen op het balkon zou een aanwinst zijn.

Het schoonmaakpersoneel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het receptie

personeel vonden wij heel zakelijk en onpersoonlijk. Jammer

Wij willen zeker nog wel een keer naar Lefkas maar of dat weer in madouri zal zijn is nog het overdenken waard.

Gereisd met partner in juni 2016
Reservations Madouri, Front Desk, 25-6-2016
Good Afternoon, We find the fact that you have given us a 4 pretty unfair and quite pathetic really!The fact you booking the Mountain view Room you came to reception with an attitude telling staff you did NOT book this room! Staff had to show you the booking paper from your tour operator to prove to you it was the room you had booked! Reception Staff I think you know very well are doing their jobs very well and are very happy to help at all times.On the tour operator web site we have top scores for the Staff!! You were kindly informed that if you would like to change into a Sea View Room you could do so but at an extra cost! You did not take this offer.All information about rooms is available by your tour operator, so maybe you need to take better care when next booking a holiday. As for maybe having to think if you would come back to Madouri, do not bother.Your mistake booking the mountain View room not Ours! So do not take it out on the staff at reception! We wish you the best.
8

"A room with a vieuw"

Fam. Aalten, 25-5-2016
  • Ligging10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Inrichting6
  • Hoeveelheid ruimte8
 

++ Prachtig uitzicht over de mooie baai en de eilandjes

++ Aardige,lieve mensen

++ Zwemwater aan het terras/strand v h hotel

++ Strand(grint, in het water zand) + gratis ligstoelen, die niet bezet gehouden mogen worden

++ Lekker ontbijt voor jou speciaal gemaakt

++ Bus voor t hotel om o.a. naar Lefkasstad te gaan: 1,80 pp.

++ Je loopt zo eventjes naar 't centrum v Nidri

++ Fijne eetgelegenheid direct naast dit hotel, en ook in levendig stadje

++ Huur op t strandje, 500 m. noordelijk een motorbootje, super naar eigen beaches

++ kleine kookgelegenheid, waterkoker, koelkast

Als je de bovenste studio hebt:

-- helaas erg jammer om zo'n dun wandje tussen jou en de buren te zetten, zo ontzettend gehorig.Hoesten, telefoongesprekken zijn goed te volgen. Neem oordoppen mee dus, ook gehorigheid van de straat (hond v.d supermarkt, haan, muggen, ja in mei,verkeer)

--Grote fijne slaapruimte, maar superkleine douche, waar lange mensen niet rechtop kunnen staan.

--geen fohn, wel gratis wifi (valt wel telkens onverwachts weg), wij hadden geen t.v.signaal

+++ Kleinschaligheid

Gereisd met partner in mei 2016
Madouri Beach, Front Desk, 26-5-2016

Dear ldevries, Thank you for your review of your stay with us here at Madouri. Were happy to hear you had a lovely holiday here in Lefkas.

We do apologize for the Tv Signal problem. We did happen to have a technical problem on the left side of the Hotel ( all the rooms on that side) with one of our Antennas which needed to be fixed by a technician. This has been fixed we are happy to say.

We thank you again for taking time to review us and we wish you both the very best.

7

Fijne vakantie gehad, maar...

Nelleke, 19-10-2015
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit6
  • Inrichting8
  • Hoeveelheid ruimte10
 
Fijne grote kamer met ruim balkon en prachtig uitzicht, maar wel gehorig. Pré : In tegenstelling tot wat wordt vermeld op de site zijn de bedjes en parasols gratis, zonder handdoekje leggen. Maar tot mijn verbazing zaten er geen leuningen langs de trappen. Gelukkig was de receptioniste zo lief mijn koffer naar boven te brengen. Toen ik dit meldde bij de reisleidster kreeg ik de snibbige opmerking dat er op de site stond dat Madouri niet geschikt was voor mensen die slecht ter been waren en dat ik zelf een app. Comfort de Luxe had geboekt. Maar m.i. is het in Nederland zelfs verboden om geen leuning langs te de trap te hebben. Het is fijn dat Madouri direct aan het strand is gesitueerd. En het is prima te lopen naar Nidri centrum. Plus wat ik al eerder vermeldde, de receptioniste is lief en heel behulpzaam. Jammer dat de handdoeken maar 1x gewisseld zijn en dat het laken opgevouwen aan het voeteneind werd gelegd. Ik had geen zin meer om daarover te klagen bij de receptioniste.
Gereisd alleenreizend in september 2015

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Madouri bij:

 

Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Madouri in Nidri, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Madouri zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

Appartement Madouri scoort een 7.69 uit 10 op basis van 57 reviews.

Lees meer