Villa Ionian Rose in Nidri Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Villa Ionian Rose

6,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Villa Ionian Rose

Nidri
Villa Ionian Rose scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Ionian Rose? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Ionian Rose in Nidri, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lefkas (Levkas). Vergelijk Villa Ionian Rose met andere accommodaties in Nidri.

2 beoordelingen over Ionian Rose

6,5
"De ligging en het uitzicht is prachtig"
Jan
5-9-2011 Wij waren er van 16 t/m 30 Aug.De Villa`s liggen ongeveer 900 meter van het centrum en daar vlakbij is ook strand. Als je de mooie stranden wilt bezoeken, huur dan een auto want die beloop je niet. Het huisje is klein, maar knus voor 2 personen, dus niet voor 4.
Boven is een slaapkamer met airco en de badkamer. Het bed in de slaapkamer moet vervangen, de veren steken in je rug en het kraakt enorm. Beneden is een slaapbank, maar vergeet het maar om daar te slapen, er is daar geen airco en dus snik heet in Augustus. Het zwembad is een uitkomst en de rust is uniek. Leonie van touroperator was ons aanspreekpunt, we hebben fietsen en een auto via haar geregeld, perfect. Er kwam zes keer per week een schoonmaakster, alles is super schoon en netjes. De baas van de Villa`s is dagelijks bezig met het onderhoud en schoonmaken van de zwembaden. Verwacht geen luxe, maar geniet van de rust en het Ionische uitzicht.

"Heel privé en toch dichtbij centrum"
Ingrid
3-8-2011 Net terug van een super vakantie in Nidri. De (4) villa's zijn dichtbij het centrum en strand. Volgens beschrijving 500 mtr, dat is wel 800 meter. Maar wij vonden het grote centrum met vele terrasjes heel goed bereikbaar. Ook kun je voor een paar euro een fiets huren. De villa is heel basic ingericht, maar van alle gemakken voorzien. Vooral het privé zwembad van 4 bij 8 meter vonden we heerlijk! De slaapkamer heeft airco. Wij waren met zn 2en, en wij vinden het voor 4 volwassenen te klein. Vooral omdat de slaapbank in de kamer staat en daar is geen airco. De bedden zijn super hard en kraken vreselijk. De eigenaar Gregory heeft ook een hotel/restaurant aan de zee. Hier kun je ook heerlijk eten. Maar ook in de andere 20 tal restaurants langs de boulevard. Het eiland Lefkas is zeker de moeite waard. Vooral de mooie stranden aan de westkust zijn zeker een bezoekje waard.
Via de TO hostess hebben wij div auto routes gekregen die ons naar hele mooie plekjes heeft gestuurd. Foto´s volgen