Appartement Villa Kazazis*** in Ligia Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover

Appartement Villa Kazazis*** Ligia

Beoordelingen Appartement Villa Kazazis***

LEFKADA , 31100, Ligia
Appartement Villa Kazazis scoort een 8,7 uit 10, op basis van 126 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Kazazis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Kazazis*** in Ligia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 99 vakantiefoto's van Appartement Villa Kazazis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lefkas (Levkas). Vergelijk Appartement Villa Kazazis*** met andere accommodaties in Ligia.

125 beoordelingen over Villa Kazazis***

"Basic, mooi appartement, goede service!"
Harm-Jan Boers
18-9-2011 Hebben hier een week doorgebracht. Het complex is erg mooi; zowel de gebouwen als het zwembad en de bar. De appartementen/studio's zijn wel behoorlijk basic ingericht; houten bedden (niet tegen elkaar te schuiven) welke vrij hard waren naar onze mening. Met name de badkamer/toilet is aan renovatie toe, evenals het houtwerk van de kozijnen; smoezelig douchegordijn, schimmel in de voegen, barsten etc. Er wordt twee keer per week schoongemaakt; naar onze beleving was dit was weinig, zeker omdat pas op die momenten handdoeken worden vervangen en het afvalemmertje naast het toilet geleegd wordt.

Buiten deze zaken hebben we het hier erg naar ons zin gehad. Het zwembad is super; prima temperatuur, wordt erg goed schoongehouden. Het complex is erg gezellig, zeker ook in de avond. In de bar was het erg gezellig. Een groot complement voor spiros (eigenaar) voor zijn gastvrijheid; hij is echt de drijvende kracht!

Al met al een aanrader, alleen inrichting/schoonmaak laten te wensen over.

met oudere kinderen, 2011
"Super vakantie gehad"
jarda en daan
24-8-2011 We zijn net terug en hebben het echt geweldig gehad. Spiros en vagelis zijn echt schatjes ze regelen alles voor je wil je een auto of bootje huren of scooter wordt meteen geregeld waar je bij staat en ze vertellen ook meteen waar je de mooiste plekjes kan vinden.s avonds lekker gezellig aan de bar wat drinken en de grootste lol hebben.Het eiland is heel mooi, heerlijk eten. Tot volgend jaar!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Klein paradijsje !"
Hedwig
31-8-2011 Geweldige vakantie gehad bij Spiros en Vangelis, kon niet beter ! Mooie akkommodatie op onverwacht leuke plek met een ruim appartement met groot balkon en prachtig uitzicht ! TOP ! Lygia is de ideale uitvalsbasis om het prachtige Lefkas te verkennen. Musts zijn de mooie stranden aan de Westkust, Lefkas - Stad, Vassiliki om te duiken en snorkelen, een bootje huren vanaf Nidri en een cruise naar Ithaka en Keffalonie. Echter bij het zwembad van Villa Kazazis was het ook goed toeven en Lygia heeft ook alles voor een completer vakantie, het is groter dan je denkt. Heerlijke restaurantjes aan de Ionische Zee, echt Grieks nog. Kortom een aanrader !

"Geweldig hotel hele vriendelijke mensen"
victor
25-8-2011 Het hotel is prachtig het de foto's die je ziet op sites zijn nog mooier in werkelijkheid. de mensen die hier werken zijn echt heel aardig ze kunnen auto's scooters en zelfs boten voor je regelen met korting en het scheelt best veel met als je het zelf gaat doen.
Het zwembad is ook erg mooi misschien iets kleiner dan je zou verwachten maar je kan er heerlijk in zwemmen doordat het hier warm is is het zwembad water erg lekker om in te springen als je het erg warm hebt het zee water is soms nog warmer dan het zwembad water. als je in een benedenwoningzit heb je snachts geen airco nodig, wij zitten in een periode dat zelfs de grieken het hier erg warm vinden.
De kamers zijn prima uitgerust je hebt een kleine tv met een 1 bank en 2 soort stoelen ze zien er niet jeel mooi uit maar ze zitten heerlijk.
Er staan veel bomen in het complex dus veel beschutting maar aan het zwembad kan je ook heerlijk in de zon liggen mooie strandstielen met parasols en tafeltje met menukaart.
Echt geweldig hotel

met vrienden, Aug. 2011
"Fantastische sfeer"
Piet-Jan & Trinke
24-8-2011 Los van alle concrete zaken die overigens prima in orde waren zijn het vooral de gastheren Spiros en Vengelis die Villa Kazazis maken tot een prima locatie waar iedereen graag eens terug wilt komen. Gastvijheid en behulpzaamheid staat op een zeer hoog niveau. Een mooie aanvulling op dit alles was het feit dat er dit jaar naast de "buitenlanders" ook veel Griekse gasten waren.

met partner, Mei 2011
"Heerlijke plek!"
Ad en Thea
14-6-2011 11 dagen Villa Kazazis. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De eigenaars Spiros en Vangelis waren super vriendelijk en erg behulpzaam. Eind mei was het nog rustig, maar wel gezellig aan de bar. Borreltje, nootje en een praatje. Ook vers sap en goede cappucino. Kamers ruim en schoon. Enig minpuntje; harde bedden!
Lefkas is een prachtig eiland, in het voorjaar staat alles in bloei. Een auto huren is bijna een must!
Aan de overkant van de straat aan het water is het goed vertoeven en heerlijk eten.
Niet alleen aan de kust, maar zeker ook in het binnenland is Lefkas geweldig!
De wegen zijn niet altijd even goed, maar het uitzicht in het hoger gelegen gebergte is zeker de moeite waard!

met partner, Okt. 2010
"Mooi gelegen en zeer gastvrije eigenaren"
Veronique van der W...
16-10-2010 Villa Kazazis is een mooi onderhouden complex met een prachtige tuin met olijfbomen en zwembad. Het is er heerlijk rustig en de eigenaren zijn heel gastvrij en vriendelijk.

met partner, Sept. 2010
"Super appartement"
Ruud
30-9-2010 Twee weken hebben wij doorgebracht in appartement 'Villa Kazazis.' Het is ons erg goed bevallen, temeer door de schitterende aanblik van het appartementencomplex wanneer je door de poort op het terrein komt. Het complex is niet groot, dus precies wat wij zochten: Een mooie plek voor een rustige vakantie. Er zijn drie gebouwen gesitueerd rond het zwembad. De opvallende kleur van het complex maakt het erg 'schilderachtig.' Wat erg prettig is, zeker in het hoogseizoen, is dat er zonneschermen boven ieder balkon aanwezig zijn. De eigenaren van het appartement zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij zijn rond 10.00 uur tot wanneer de laatste gast het barretje verlaat, aanwezig. Dat is erg fijn, ze kunnen je ten alle tijden helpen met vragen en/of problemen. De ligging is goed, een auto noodzakelijk. Schitterend eiland en een echte aanrader om het vanuit hier te verkennen. Het beste appartement wat we hebben gehad!

met partner, Sept. 2010
"Leuke plek voor herhaling vatbaar"
joop en sannie
24-10-2010 leuke plek voor herhaling vatbaar goed weer voor de tijd van het jaar vriendelijke mensen

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Lekker stekkie"
Jan Annemiek en Maa...
16-9-2010 Alweer een weekje thuis en de vakantie euforie even laten bezinken. Wat een lekker plek om je vakantie door te brengen zeker met onze dochter die daar vier jaar is geworden en heeft leren zwemmen!!. Een mooie afgesloten tuin waar je een hele dag lekker rustig( lag misschien ook aan het seizoen) aan het zwembad kan liggen of als je moe terug komt van het eiland bekijken nog even een drankje op een zonnebed, geweldig. Een auto is handig zeker om bij een paar mooie strandjes te komen, heel dicht bij, op de kop van lefkas stad een lekker strand met heel fijn kiezel en een super restaurant. Een boot tochtje is ook erg leuk wij zijn met de auto in de veer boot gegaan (is wel prijzig) maar met de jonge dame durfde we nog niet zelf met een klein bootje te gaan. Het appartement is ruim en koken??? tsja, ik ben met vakantie een keertje een één pans maaltijd kan ook op één pit. lekkere restaurantjes om de hoek.
Kortom een uitermate goed adres voor een ontspannen GRIEKSE vakantie