Vakantie Beoordelingen Lefkas stad (Lefkada) Lefkas (Levkas) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Lefkas stad (Lefkada)

30 mei 2012

De kleine visserhaven van Levkas

Beoordelingen Lefkas stad (Lefkada)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Lefkas stad (Lefkada). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Lefkas stad (Lefkada). Ben je zelf op vakantie geweest naar Lefkas stad (Lefkada)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Lefkas stad (Lefkada) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 2 Bungalows, 1 (Cruise)schip, 2 Vakantiehuizen, 7 Hotels en 7 Villas in Lefkas stad (Lefkada). Op Zoover vind je bovendien 32 vakantiefoto's van Lefkas stad (Lefkada). Je kunt 1 video van Lefkas stad (Lefkada) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Lefkas stad (Lefkada). Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lefkas (Levkas).

22 beoordelingen over Lefkas stad (Lefkada)

met partner, mei 2012
"Niet al te toristisch"
Serge
Sfeer
30-5-2012 Leuke restaurantjes. Nidri is veel toeristischer. Het is waar je van houdt.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Voor zaken naar Lefkas geweest"
heer van Kempen
Sfeer
10-2-2012 Normaal gaan wij in de zomer naar Lefkas. Hoofdzakelijk om te zeilen. In de winter is er niet veel te beleven.

"FANTASTICH"
fam.J.L. Muller
Sfeer
9-10-2011 Lefkada is een zeer drukke stad, waar je goed moet uitkijken waar je loopt.
De restaurantjes zijn goed tot zeer goed, vooral het restaurant MARGARITA aan de haven is uitmuntend met een zeer goede kaart en een zeer attente bediening.
Ook zijn er in de winkelstraat restaurantjes die het bezoeken waard zijn.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een zalig overzichtelijk eiland met leuke plaatjes"
paulrotteveel
Sfeer
21-4-2012 Een prachtig eiland met zalige stranden. Ontwijk een beetje de meest toeristische stranden en ga waar de Grieken heen gaan. Een parasol, twee stoelen en een drankje voor 5 euro.
Zalige eettentjes kom je overal tegen evenals de vriendelijke bevolking.
Een plek om lekker tot rust te komen

met vrienden, Sept. 2010
"Prima uitvalbasis om te wandelen en fietsen"
gert
Sfeer
12-9-2010 Lefkas stad is voor mij niet het authentieke griekenland. De bergdorpjes in de buurt zeker wel. Hele mooie wandelingen te maken en met en redelijke conditie ook wel te fietsen. Hele mooie stranden in de omgeving. In lefkas waait er veeal een aangename wind... de stranden bij agios nikitas zijn wat warmer doordat ze tegen an de bergen liggen en jammer genoeg ook al meer voorzien van de moderne vernuften. Mar voor elk wat wils! Busvervoer is prima geregeld en huur auto was voor ons niet noodzakelijk. De lagune is ook erg mooi en voor de sportievelingen een heerlijk hardloopgebied. Er is in lefkas stad een goed wandelbekje te koop.

met partner, Sept. 2010
"Leuk voor 1 keer"
A. Boekhout
Sfeer
2-10-2010 Dit was het 7e Griekse eiland (na Kos, Rhodos, Kreta, Samos, Corfu, Zakhynthos) waar ik geweest ben en ik vond dit de minste. Er was niet zo heel veel te zien en te doen. Wel een paar mooie stranden (wespenplaag!). 2 weken Lefkas is te lang. Ook totaal geen oudheden en alleen een waterval om te bezichtigen. Geef mij maar Kos, Rhodos of Kreta.

met partner, Aug. 2008
"Geweldige eiland waar griekenland nog zichself is"
Lucien Schoen
Sfeer
30-12-2011 Fijn om te zwemmen, rusten en te wandelen in de omgeving. Mooie stranden met geweldige restaurantjes.

Helene
Stranden
3-5-2008 Houd je van mooie stranden dan is Lefkas geweldig! Ook lefkas-stad is een leuk plaatsje. Je kunt lekker aan het water eten of op en rond het pleintje. Fietsen is hier zo fijn, lekker langs de lagune. Met een bootje ga je naar stranden waar je niet te voet naar toe komt. De kleur van het water is precies zo als in de brochure. Bij het bakkertje in de winkelstraat koop je de lekkerste griekse koekjes en gebakjes. Over het uitgaan weet ik niet veel, er zijn wel heel veel griekse jongeren, omdat Lefkas een eiland is waar veel grieken op vakantie gaan. Er zijn wel heel veel leuke barretjes met loungezitjes, alles is buiten. Gewoon boeken zou ik zeggen!

esther de Groot
Stranden
6-4-2008 Daar kan ik kort in zijn, schitterend! Heel lefkas trouwens.
Lefkas stad heeft leuke terasjes en een prachtige haven vol zeilboten :).
Vanuit de stad is goede openbaar vervoer ( krijgt een dikke 10 ) naar de rest van het eiland en niet duur.
Winkelen kan je ook goed in de stad evenals lekker eten.

Kees en Cilia
Stranden
22-11-2007 Wij zijn in september 2007 in Lefkas-stad geweest, wat wij hebben ervaren als bijzonder fijn.
Het is een leuke stad met heel veel leuke kleine straatjes, met kleurige huizen en ondanks dat er niet heel veel echt oud is heeft het wel een heel eigen karakter. Heel veel kerken zijn er in de stad. De een nog mooier dan de ander. Eethuisjes en terrassen in overvloed.
Wat wij een heel groot voordeel vonden is, dat je in en om de stad zo fijn kunt fietsen. Prachtig om langs de lagune te fietsen. Ook de oostkust is goed te fietsen. De weg daar is best breed, alleen moet je goed oppassen op de gaten in de weg, die zijn er eigenlijk te veel.
Het eiland is prachtig groen, met de auto is alles makkelijk te bereiken.
Vooral de kleine plaatsjes zijn bijzonder leuk.
Er wordt hard gereden, maar als fietser word je ontzien.