Bungalow Esperides in Katouna Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Esperides

6,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bungalow Esperides

Katouna
Bungalow Esperides scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Esperides? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Esperides in Katouna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Bungalow Esperides vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lefkas (Levkas). Vergelijk Bungalow Esperides met andere accommodaties in Katouna.

2 beoordelingen over Esperides

6,6
met partner, Juni 2010
"Heerlijk relaxed verblijf."
Ellen
14-7-2010 Wij (jong stel) hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Wij hadden het op 1 na hoogste huisje. Hoe hoger je huisje, hoe meer privacy. Wel een steile klim omhoog naar het huisje toe. Het huisje was goed onderhouden en zag er modern uit van alle gemakken voorzien. Het eigen zwembad erbij is genieten! Vanuit het huisje en zwembad een prachtig uitzicht over het water en vasteland aan de overkant. Als je houdt van een rustige omgeving en geen behoefte hebt aan entertainment is dit een aanrader. Wij zijn eind juni geweest, toen was het nog geen 30 graden. Dit vonden wij wel prettig. Wij hadden er een auto bij gehuurd, binnen 5 min ben je in het dorp Lygia waar je een bakker vindt en een kleine supermarkt. Een eindje voor Lefkas stad is een Lidl. Van hieruit is alles goed te bereiken met de auto.
Wat ons betreft een echte aanrader!

nicky
27-6-2008 Zeer goed verzorgde accommodatie. Zwembad werd iedere dag schoongemaakt.
De villas liggen wel redelijk afgelegen, een auto is echt een must.
Wij hebbe hier echt een supervakantie gehad. Alle villas hebben uitzicht op zee. Als je de bovenste villa hebt moet je wel een steil eind naar boven lopen.