Vraag en Antwoord Lefkas (Levkas)

1 2 3 4 5 6 volgende

koelkastje? (0 reacties)
Hotel Lefko***
mijdam
23-5-2013
bij het reisbureau vertelden ze dat er koelkastje op de kamer is, kan dat nergens vinden. Weet iemand of dat er is? zijn er koffie of theefaciliteiten?

Ligging 1 kamerappartement (0 reacties)
Moon
21-5-2013
Weet iemand aan welke kant de 1 kamerappartementen liggen, en welke kant heeft ochtend zon?

Kind (0 reacties)
Appartement Iris**
Wendy
18-5-2013
Hoi, Is dit appartement kindvriendelijk? Is er een babybedje/stoel?

Koffiezetapparaat (0 reacties)
Hotel Lefko***
Arie en Joke
25-4-2013
Is er iemand die ons kan vertellen of er een koffiezetapparaat op de kamer is?

Annex?? (1 reacties)
Han de Vries
23-4-2013
Hallo Ioannis, Ook ik heb dezelfde vraag als mijn voorganger. Wij hebben een 12 daagse vakantie geboekt (start 14 mei as) via internet en heel bewust gekozen voor Royal Nidri. Dit blijkt ook duidelijk uit het invulformulier. Nu krijgen we de reisbescheiden toegestuurd en staat er verscholen ergens achter appt de naam Annex. Dit blijkt dus een ander appartement/hotel te zijn. Klopt het dat wij niet op de lijst van Royal Nidri staan? Zo nee, is er dan nog een studio beschikbaar? Want wij hebben duidelijk geboekt voor Royal Nidri!!! Ik hoop op een positieve en snelle reactie opdat ik dit dan nog kan regelen met het reisburo. Met dank en vriendelijke groet. Han

24-4-2013
Beste Han, Het beste wat jullie in deze situatie kunnen doen is contact opnemen met de reisorganisatie en de vraag aan hun voorleggen. Ik kan hiervandaan niet ziet wat er geboekt is. Maar als er annex op jullie tickets staat ben ik bang dat jullie in de appartementen van Lefko (hoort ook bij Royal Nidri) zitten. Neem even contact met hun op en probeer de boeking (mocht het Lefko zijn en jullie willen Royal Nidri) om te zetten naar Royal Nidri. Jullie wilden immers in Royal Nidri zitten dus moet de organisatie deze service bieden. Wij hebben al in februari aangegeven aan de reisorganisatie dat annex in de gidsen en op internet veel verwarring brengt bij onze gasten. Men heeft ons beloofd hier meer duidelijkheid in te brengen bij de boekingen. Maar ik begrijp dat dit niet is gebeurd. Hou mee even op de hoogte over jullie boeking en uitsluitsel van de reisorganisatie. Ioannis

2 kamer app....royal nidri of in app.Lefko? (1 reacties)
Irma en Coen
19-4-2013
Hallo Ioannis Gisteren geboekt naar 2 kamer app.royal Nidri maar er staat inderdaad ook annex bij.... betekent dit nu dat je in het Lefko gebouw komt of kunnen we er vanuit gaan dat we in Royal Nidri zitten....? Het is een beetje onduidelijk, en als ik dan hier op zoover lees wordt het alleen maar onduidelijker? We komen toch wel hoor!! 24 augustus voor 15 dagen alvast bedankt

21-4-2013
Beste Coen, het is inderdaad allemaal een beetje onduidelijk in de Nederlandse gidsen gekomen. Men heeft ons beloofd dit duidelijker weer te geven op hun websites. Met ANNEX wordt bedoeld de (mooie) appartementen in Hotel Lefko. 40 meter van Royal Nidri. Dus met het boeken van een ANNEX kamer zit je NIET in Royal Nidri Waarom men dit jaar met ANNEX werkt is ons nog niet helemaal duidelijk. Ioannis.

Waar te boeken? (1 reacties)
Bungalow Huize Olivetto*****
Judith Smit
9-4-2013
Dag, door de positive recensie's erg enthousiast geworden over Huize Olivetto. Nu vraag ik mij af hoe te boeken..? Kan geen reisorganisatie vinden en onder Lefkas bij Ross holidays staat geen accomodatie Huize Olivetto. Wij hebben twee kinderen (2 en 3,5 jr) en vraag me af welk huisje aan te raden is gezien op de foto's sommige huisjes erg dichtbij een zwembad ligt en willen ze graag allebei weer mee terug nemen;) Bedankt alvast!

Annet
10-4-2013
Als je "Olivetto villas Lefkada" googelt zie je bij de eerste hit al bij welke organisatie je kan boeken.

Babybedje (1 reacties)
Dominique
5-4-2013
Goedemiddag, Gisteren Royal Nidri geboekt voor eind augustus, kijken er heel erg naar uit! Graag willen we ook een babybedje reserveren voor ons dan 7 maanden oude zoontje. Hoe kan ik dit het beste aangeven, via de reisorganisatie of rechtstreeks? En heeft Royal Nidri ook 2-kamer appartementen op de begane grond? Groetjes, Dominique

5-4-2013
Beste Dominique, we hebben inderdaad babybedjes. Geef dit als preferentie even aan bij het reisbureau zodat als jullie komen wij het bedje al op de kamer hebben staan! Ioannis

Varen (0 reacties)
Lefkas stad (Lefkada)
Ruud
4-4-2013
Kan iemand vertellen of er dolfijnen te zien zijn?

Dolfijnen (0 reacties)
Hotel Cleopatra Beach****
Ruud van Gool
4-4-2013
Zijn er op deze bijzondere mooie plek ook wel dolfijnen gesignaleerd of moet je dan echt een stuk varen.

Verzoek voor plaats 2 kamerappartement (1 reacties)
Annemarie van Dokkum
31-3-2013
Ik en mijn zoon 10 jaar komen eind april, begin mei een week naar Royal Nidri. Wij hebben een 2- kamerappartement (annex) geboekt. Mijn zoontje is blind en kan moeilijk lopen. Ik heb gelezen dat beide accomodaties Lefko en Royal Nidri een lift hebben. Ook is alles dichtbij en hoeven we geen lange stukken met hem te lopen. Is het mogelijk om ons appartement op de eerste etage of als dit mogelijk is op de begane grond te krijgen? We hebben er ontzettend veel zin in helaas kan mijn man niet mee die moet werken. Maar hier sneeuwt het op dit moment en dat met Pasen! Het kan nog even duren voordat het hier in Nederland warm gaat worden. Daar ga ik niet op wachten en dus deze reis geboekt. Tot in april/mei! Groet, Annemarie

5-4-2013
Beste Annemarie, Geef je voorkeur voor een kamer aan bij het reisbureau. Dan houden we hier rekening mee. Ik denk overigens dat je Annes (dus een appartement in Lefko) hebt geboekt. Dit gebouw heeft echter geen lift. Het hotel gedeelte van Lefko heeft wel een lift. Het hotel gedeelte heeft ook kamers op de begane grond. In het appartement gedeelte moet je een paar traptrede op om op de "begane" grond te komen. Ioannis

wie weet (1 reacties)
sas
23-3-2013
Weet iemand waar de 2 kamer appartement op uitkijkt? En hoe laat mag je de kamer in als je er om 11uur al ben?

27-3-2013
Beste Sas, De kamers aan de voorkant van het hotel kijken uit op het zwembad, de kamers aan de zijkant en achterkant kijken uit op de bergen. Wij proberen, als jullie om 11 uur aankomen de kamers al schoon te hebben zodat jullie er direct inkunnen. In 99% van de gevallen lukt dit ook. Ioannis

of je kunt uitgaan in nidri (0 reacties)
Nidri
maggie
16-3-2013
Kunt je ook een beetje uitgaan in nidri,zijn er bv bars en disco's

Koffie... (2 reacties)
Appartement Villa Kazazis***
Carin
26-2-2013
Wie weet of er een koffiezet app, aanwezig is in de app. B.V.D..

Joke
3-4-2013
Wij zijn vorig jaar naar dit complex geweest. Mooie en ruime 2 k app, maar de keuken is heel sober. Geen koffiezetapparaat zelfs geen koffiefilterhouder en kan om met heet water koffie te zetten.

Carin
Bedankt voor de reactie. Groet

Bouwactiviteit (3 reacties)
Mike
17-2-2013
Hallo, ik lees hier van de bouwactiviteiten bij het zwembad. Ik heb vorige week een vakantie geboekt bij Royal Nidri voor september. Hier is mij niets van verteld. Heb je hier last van anders ga ik kijken naar wat anders. Ik zou het wel heel erg jammer vinden, het is zo een mooi appartementen complex van een griekse familie. Is er eventueel een auto te huur via Johan (kan ik dat dan nu boeken of ter plaatse), en is er handdoeken service voor het zwembad/strand

20-2-2013
Beste Mike, GEEN PANIEK. De bouw ligt gedurende de vakantie periode stil. Het gebouw staat inmiddels, komende weken komen er de ramen en deuren in. De bouw wordt hervat in oktober dus na het seizoen. Met ingang van dit seizoen is er een handdoeken service in Royal Nidri. Men kan dus dagelijks een "verse" handdoek voor het zwembad of strand bestellen. Tevens is er met ingang van komend seizoen een wasmachine service zodat je je wasje kan laten doen. De auto kan gewoon ter plekke worden geregeld bij Johan. Dat hoeft niet vooruit geregeld te worden. Ik wens jullie een heel fijn verblijf in Royal Nidri en jullie zullen GEEN last hebben van de bouw! Ioannis

Mike
20-2-2013
Bedankt voor de snelle reactie, ik ben nu wel gerust gesteld. We zullen zeker gebruik maken van de handdoeken service en de tips van Johan. Tot eind augustus, we kijken er naar uit.

ioannis
20-2-2013
Ha die Mike, Komt helemaal goed. Ik kijk uit naar jullie komst. Ik ga er voor zorgen dat jullie een top vakantie hebben op het mooie Lefkas. Ioannis

bouwactiviteiten (2 reacties)
Josee
17-2-2013
Wij hebben voor mei geboekt en wisten ook niets van de bouwactiviteiten. Is het nieuwe gebouw dan klaar of hebben we hier nog last van?

20-2-2013
Beste allemaal, Het gebouw staat inmiddels al. Komende weken gaan de ramen en deuren erin. Tijdens het seizoen, dus vanaf 27 april zijn er GEEN bouwactiviteiten in het gebouw. Deze worden aan het eind van het seizoen (oktober) weer opgepakt. Dus allemaal GEEN PANIEK!! Jullie kunnen genieten van een heerlijke rustige vakantie in Royal Nidri

Josee
20-2-2013
Beste Ioannis, dank voor je reaktie, we hebben er zin in :)

verbouwing nidri (1 reacties)
jANTINE
16-2-2013
Ik lees net dat er een 2e gebouw bij het zwembad van Nidri wordt gebouwd. Heb ik daar van de zomer last van, als ik een boeking doe, anders kies ik liever iets anders.

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?