Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia) in Kythira Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia)

4,6
6,6

29 mei 2012

De appartementen

Beoordelingen Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia)

Kythira
Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia) in Kythira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kythira. Vergelijk Appartement Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia) met andere accommodaties in Kythira.

14 beoordelingen over Huize Kyriakos (in Aghia Pelagia)

4,6
6,6
met partner, Mei 2012
"Prachtig gelegen, studio onder de maat"
Marlies Schoonenboo...
24-5-2012 Prachtige ligging met uitzicht op zee. Via 150m steile weg, sta je middenin centrumpje van Agia Pelagia.Schoonmaak perfect. Mijn beoordeling is gebaseerd op studio 7. Beperkte, nogal donkere ruimte, tweepersoonsbed te kort en smal, in NL heet zo'n bed een twijfelaar. Goedkope, doorzakkende matras. Gelukkig kon het éénpersoonsbed extra worden opgemaakt. Douche-en wc ruimte erg klein. De appartementen zijn fantastisch, vooral op de eerste verdieping. Zeer ruim van opzet met heel groot balkon en magnifiek uitzicht.

"Hier kom je gewoon weer terug!"
Harm
3-10-2011 Huize Kyriakos wordt verhuurd via touroperator.Het is een kleinschalig complex met 6 studiö's/appartementen.Gerund door een griekse eigenaar en dat merk je aan de aandacht die er aan het geheel wordt besteed.Gelegen in het plaatsje Aghia Perlagia op 150 meter van de zee.Je moet wel een steile heuvel op,maar dan heb je ook vrij zicht over de zee en de peleponessos.Wij hadden appartement 5,met terras.Voor 2 personen een lekker ruim appartement:woonkamer met open keuken,slaapkamer met 2 goede bedden,en een wat krappe natte ruimte (douche-toilet).We waren er in augustus en dus bloedheet (35 graden).De airco was dus welkom.Het terras is aan de oostzijde:dus 's morgens ontbijten in de zon.De gebouwen liggen in een tuin en er is voldoende parkeerruimte.De appartementen zijn schoon en er is regelmatig nieuw bedlinnen en handdoeken.Er is ook draadloos internet en dat vinden we altijd prettig voor het contact met het huisfront.De krasse oude eigenaresse is vriendelijk en verzorgt de tuin.

"Heel goed bevallen!"
emo_klunder
30-6-2011 Mooi complex.
Goede centrale ligging.
Groot L-vormig balkon, met uitzicht op zee.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Huize Kyriakos (in Ag...

met partner, Sept. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Linda
14-10-2009 Appartementen hebben een fraai uitzicht, liggen centraal tov dorp en zijn ruim. Schoonmaak is voldoende al moet je natuurlijk bij aankomst de dames wel de tijd gunnen alles schoon te maken, wij moesten nl. wel een uur wachten.
Er was een probleem met warm water maar dat was na bemiddeling van Frank binnen een uur opgelost.
Frank. de host, is een topper! Wij hebben in 2 weken tijd 20 wandelingen uit zijn boekje gelopen, het eiland is heel geschikt om te wandelen. Een hele fijne tijd gehad in Kyriakos, we willen zeker nog een 3e keer gaan.
En wij als vegetariërs hebben 2 weken lang prima gegeten!

"In een woord: Geweldig!"
S & I
3-9-2009 Het magnifieke uitzicht vanaf ons balkon op de 1e verdieping maakte de zeer steile weg weer goed. Ook een theedoek, vaatdoek en keukenhanddoek werden verwisseld. Op een verzoek werd snel en adequaat gereageerd. Wij waren tevreden over de schoonmaak. Zowel beheerder als eigenaar waren vriendelijk.
Host Frank is zeer dienstverlenend.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Kythira is mooi, maar appartement valt tegen"
Eugene Mureau
5-5-2009 Appartement valt tegen voor de prijs die je betaald. Oude douche en niet schoon. Slaapkamer stoffig. Ruimte wel voldoende. De host Frank is zeer behulpzaam.

Kythira zelf is een heel mooi eiland met schitterende natuur. Alleen adviseer ik om in juli/aug te gaan, dan is er misschien wat meer leven op straat

"Inrichting minimaal, niet schoon"
Frans van Rossum
23-12-2008 De badkamer in het appartement was verre van schoon en de indeling viel erg tegen. De toegangsweg was moeilijk begaanbaar. De schoonheid van het eiland en de vriendelijke bevolking maakte toch de vakantie onvergetelijk, mede door de fantastische tips van gastheer Frank.

met partner, Sept. 2008
"Fantastisch wandeleiland"
Anne
13-1-2010 Huize Kyriakos ligt op een heuvel boven het dorp Agia Pelagia met een fantastisch uitzicht over de zee. De iets hogere ligging betekend natuurlijk wel, dat men een kleine, maar zeer steile klim vanuit het dorp hiernaartoe moet maken.
In tegenstelling tot andere beoordelingen, vonden wij het appartement wel netjes en schoon.
Het dorp Agia Pelagia heeft enkele kleine levensmiddelwinkeltjes en restaurants en je kunt er prima eten.
Het eiland is uitermate geschikt als wandeleiland en de host Frank heeft een boekje uitgegeven, met goed beschreven wandelroutes. Dit boekje is in meerdere talen in enkele boekenwinkels op het eiland (of bij Frank zelf) te koop.
Om het hele eiland te verkennen heb je wel vervoer nodig, ook dat kan je via Frank laten regelen.
Kythira is een eiland voor rustzoekers en echte Griekenland liefhebbers. Wie bruisend uitgangsleven zoekt, kan beter een ander Grieks eiland kiezen.
Ons is het uitstekend bevallen.

met partner, Mei 2008
fam. P.van der Meer...
10-6-2008 is ons prima bevallen,rechtstreekse vlucht knus vliegveld 40 mtr naar huurauto,mooie bochtige wegen,schitterende natuur app. met zeezicht fijne host Frank die ook wandelboekje uitgaf. eiland is een oase van rust enstilte. goede dagtour gemaakt.
met gids in de bus. erg de moeite waard.sparen voor nog 1x.Compl.voor organisatie& FRANK !! een
aanrader.

Joop
1-10-2007 Het appartement is niet schoon en de schoonmaak stelt niets voor. De inrichting en uitrusting is minimalistisch te noemen. De eigenaar vindt het blijkbaar allemaal wel best. De vakantiegangers van Ross betalen toch wel.
Uitzicht is schitterend.
Een echte afknapper op het overigens schitterende eiland Kythira.