Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia) in Kythira Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia)

29 mei 2012

Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia) Kythira

Beoordelingen Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia)

71500, Kythira
Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia) in Kythira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kythira. Vergelijk Appartement Huize Filira (in Agia Pelagia) met andere accommodaties in Kythira.

13 beoordelingen over Huize Filira (in Agia Pelagia)

5,6
"Fantastische accomodatie met prachtig uitzicht"
Berd en Petra
3-9-2011 Huize Filira is een prachtige accomodatie met een voortreffelijk uitzicht. De studio's waren brandschoon, schoonmaak 4 x per week en ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ik zou niets negatiefs over deze mensen of accomodatie kunnen noemen. Als er iets niet in orde was, werd het ook gelijk verholpen. Deze mensen doen er alles aan om jouw vakantie perfect te laten verlopen. Wel hadden wij gedurende de hele vakantie een auto tot onze beschikking aangezien we niet zulke wandelaars zijn. En hadden we dit jaar veel last van muggen. Je kunt er zelfs voor 6,-- prima ontbijten wat wij op de dag van vertrek hebben gedaan en 1 keer tussendoor, maar wel handig. Wij kunnen niet wachten om er volgend jaar weer heen te gaan.

"Voor herhaling vatbaar !"
Janet en Ron
11-9-2011 Geschrokken van een reactie.(We hadden toen juist geboekt)kunnen wij na afloop van onze vakantie alleen maar zeggen : "Voor herhaling vatbaar"
Mooi appartement , rustig gelegen , mooi uitzicht en vriendelijke en behulpzame mensen .
Ook het dorp is erg gezellig met goede taverne's leuke terassen en vriendelijk personeel . Geen massatoerisme !
Wij gaan in ieder geval terug !

Janet en Ron Weerts

"Prachtig uitzicht vanaf je terras!"
M.S.
2-9-2011 Eind juni zijn we een week via touroperator naar Huize Filira geweest. Wij zaten in appartement 6, beneden. Het terras is super, wat een geweldig uitzicht over het dorp en de zee. 's ochtends zon op je terras, vanaf de middag schaduw, ideaal. Naast ons was een klein minituintje waar ligbedden stonden. Het appartement was ruim voldoende qua grootte. Het keukentje was was niet enorm modern, net als het keukeninventaris, maar dat kun je verwachten in een Grieks appartement.
Het is erg rustig, want achter het appartement staan geen andere huizen meer. Tip: loop iets verder door en je komt op je eigen privestrand terecht. Je waant je soms bijna alleen op de wereld. Het dorp is prima te belopen, 10 a 15 min. Terug wel de helling op, maar dat is ook te doen (wij hadden de kinderwagen zelfs mee, geen probleem) De tavernes aan de zee zijn prima, de dorpsbewoners bijzonder vriendelijk. Het is er nog totaal niet toeristisch en dat vonden we een groot pluspunt.
Strand is ook fijn, zee is rustig

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Huize Filira (in Agia...

"Nooit meer, ross onwaardig!"
Janssen
20-7-2011 Bijna twee wkn verbleven in groot appartement. Helaas werd er niet goed schoongemaakt, meerdere malen door hostess aan eigenaar doorgegeven maar het mocht niet baten. Vanaf de 2e wk hadden we veelvuldig last van mieren in de keuken en op het balkon. Eigenaar spoot met insectenspul en liet alles gewoon liggen, het hele balcon lag vol met dooie mieren om over de keukenkastje maar niet te spreken. Na 1,5 wk hielden we het voor gezien en zijn we omgeboekt naar een ander complex. De inrichting is trouwens oudbollig, een bed uit grootmoeders tijd (kraakt meer als wat anders), kledingstukken van vorige bewoners nog in de kledingkast aanwezig, het app. kan wel een verfbeurt gebruiken, verroest wasrekje.
Tja het uitzicht was mooi maar das helaas niet genoeg! Voor ons Ross onwaardig en nooit meer terug.

"Prima appartement, mooi uitzicht, prachtig eiland"
Kees
9-7-2011 Net buiten dorp gelegen, prima te lopen 10min heen 15 min terug en is dus heel goed te doen... Eigenaresse spreekt goed engels. Prima ontbijt met zelfgemaakte appeltaart en marmelade. Ruimte is meer dan voldoende en ja zoals gewoonlijk in Griekenland een wat kleine badkamer en die is prima te gebruiken. Bedden zijn wel hard maar ja 's lands wijs 's lands eer zullen we maar zeggen.
Heel leuk gehad, wel voldoende voor een week.

met partner, Apr. 2011
"Bijzonder uitzicht op zee"
A.Augusteijn
28-4-2011 apt ligt aan een hellende weg ,net buiten het dorp.Mooi apt.Personeel is vriendelijk en bereidwillig.Het is mogelijk ontbijt te gebruiken.Apt nr 6 heeft een groot balkon.Ligt onder het dakterras.

met partner, Apr. 2011
"Ruim apt aan hellende weg"
a.augusteijn
18-5-2011 apt ligt net buiten het dorp aan een hellen de weg.apt nr 6 heeft een groot balkon en een prachtig uitzicht op zee.vriendelijke eigenaars en personeel.Hebben altijd tijd voor een gezellig praatje.Ontbijt is mogelijk

met partner, Juni 2009
"Schitterende accomodatie"
Japio
11-7-2009 Prachtig gelegen app net even buiten de dorpskern op loopafstand (luie mensen kiezen de auto) schoon en keurig netjes ingericht, zeer gezellige eigenaren die altijd klaar staan voor een praatje

met vrienden, Juni 2009
"Mooie plek maar wel aan een weg."
Steeman
20-6-2009 Beneden app. Filira heeft geen privacy en een kleine badkamer. Zeer veel muggen en andere irritante insecten.

Een fijn strand waar je heerlijke visgerechten kan eten.
Een prachtig rustig eiland maar waar de bevolking zeer slecht voor hun katten zorgt.

met partner, Mei 2009
"Eiland Kythira zeer de moeite waard"
Aad
23-6-2009 Niet echt de vakantiewoning met betrokken eigenaar en niet te ver van de dorpskern. Wel kleinschalig. Studio 2 beneden. Belachelijke hoeveelheid keukenkastjes (13) voor minimale keukeninventaris. Hadden ruimte beter kunnen gebruiken voor nu zeer krappe badkamer (met slechte ventilatie). Eigenaars alleen gezien bij aankomst voor sleutel (hooguit 2 min.). Daarna niet meer. Afstand naar boulevard eigenlijk te ver met terug op eind vervelend klimmetje (dus toch de auto maar). Lekkere ruimte om buiten te zitten. Agia Pelagia goede uitvalsbasis om eiland te verkennen. Heerlijk rustig eiland, mooi wandelen, zeker buiten Griekse seizoen.