Appartement Fabrica in Vamos Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover

Appartement Fabrica Vamos

Beoordelingen Appartement Fabrica

Vamos, 73008, Vamos
Appartement Fabrica scoort een 8,7 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Fabrica? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Fabrica in Vamos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Fabrica vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Fabrica met andere accommodaties in Vamos.

4 beoordelingen over Fabrica

alleenreizend, 2011
"Alsof je zelf even in Vamos woont."
Jantsje Bosma de Jo...
25-6-2011 Met veel plezier heb ik mijn vakantie in Fabrica doorgebracht. Als je in het huisje bent, kun je je goed indenken hoe de mensen in Vamos vroeger woonden (misschien nu nog).
Het dorp is erg gezellig en je bent zo met de bus in Chania of aan de kust. Dit huis gehuurd via Vamos Travel Agency, waar de mensen heel vriendelijk en behulpzaam zijn.
Dit was al de derde keer dat ik een huis in Vamos huurde via dit kantoor en ik ga het zeker vaker doen!

"Aanrader voor rustzoekers"
Paul Keultjes
26-12-2008 Wij houden van rust. Dat hebben we in Vamos gevonden. Fabrica heeft een klijne keuken beneden en een redelijke slaapkmamer boven.Voor het huisje zit je in de zon maar je hebt ook veel schaduw. Er zijn in Vamos twee echte tavernes en op het dorpsplein nog een grillhouse en ouzerie. Vlak bij Fabrica een traditionele winkel olijf zeep honing en iets verderop een bar (volume van muziek statt laag)Met een kwartietje rijden ben je in Kalives aan zee. Met 40 minuten in Gorgio Pouli (hutje mutje strand veel wind). We hebben een heel fijne vakantie in Vamos gehad.

met partner, Okt. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
Albert Kelder
28-4-2009 Het appartement is centraal gelegen in Vamos. Te voet is het goed te doen om Vamos en omgeving te verkennen. Oud Vamos ontdekken of een onder begeleiding van een gids de omgeving. Deel te nemen een een griekse/kretense kookles. Of met de auto naar Chania. Het zijn maar een paar voorbeelden.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Fabrica bij:

met partner, Mei 2008
"Verliefd op een traditioneel Kretens dorpje"
Maria Boelen
4-2-2009 Vamos is voor ons een tweede thuis geworden. Het is een heerlijk dorp met een echt oud gedeelte. Verder zijn er tavernes, mini markt, bakker, etc. We zitten het liefst op het dorpspleintje om het dorpsleven te bewonderen.
Het is wel handig om een auto te huren, om een en ander in de omgeving te gaan bezichtigen of om naar het strand te gaan.
Een aanrader.