Appartement Villa Maria Lambis in Stalis / Stalida Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.326 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Stalis / Stalida > Appartement Villa Maria Lambis

Beoordelingen Appartement Villa Maria Lambis

10 februari 2012

Appartement Villa Maria Lambis scoort een 8,4 uit 10, op basis van 151 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Maria Lambis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Maria Lambis in Stalis / Stalida, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 120 vakantiefoto's van Appartement Villa Maria Lambis vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Villa Maria Lambis bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Villa Maria Lambis met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

151 beoordelingen over Villa Maria Lambis

Ideale vakantieplek
J en A
22-9-2011 appartement villa maria lambis is een goed en gezellige appartement,niet ver van het strand en centrum van Stalis,Chersonissos en overige plaatsen zijn goed bereikbaar.Personeel en eigenaars zijn zeer gastvrij.Toppie.

met vrienden, Sept. 2011
Vakantieman gezellig hè!!!
Carlijn en Inge
2-10-2011 Wat een leuke bestemming!Ons kent ons!Mooi aangelegd,gezelligheid,Dimitri was top!!!Vlakbij het strand,supermarkt om de hoek,leuke winkeltjes.Kortom een plek om zeker terug te komen!!!

met oudere kinderen, 2011
Het echte Maria Lambis
Popov en Slanek
26-8-2011 Ja Maria Lambis is echt zoals je zou verwachten als iemand tegen je zou zeggen ik ga naar Maria Lambis. als iemand tegen mij had gezegd , je gaat naar Maria Lambis dan had ik dus geweten wat ik kon verwachten van Maria Lambis. Ik kan dus tegen iedereen zeggen die naar Maria Lambis wil gaan dat het ook echt het griekse Maria Lambis is.Wel even opletten dat er geen Italiaanse Speedo Boys langs je zitten wat dat is echt niet van de kwaliteit die je van Maria Lambis verwacht.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Gastvrij complex
Ernst Els John
9-9-2011 gast vrij personeel vriendelijke barman gezellig complex niet ver van het strand en vlakbij een supermakt leuk dorp met goede restaurants alleen als je wilt stappen moet je naar chersonisses

met jonge kinderen, 2011
Prima
Monique
25-7-2011 Heel aardige mensen, keurige appartmenten die lekker ruim zijn, goede airco.

Eerder genoemd punt van kritiek m.b.t. het "toiletprullenbakje" is inmiddels blijkbaar ter harte genomen door de mensen die dit complex runnen, want toen wij er aankwamen, lag er keurig een rolletje pedaalemmerzakjes op het toilet.

Gezien de prijsstelling van dit appartement, is de overall-kwaliteit meer dan goed.

Klein minpuntje vonden wij de beperkte ruimte rondom het zwembad. Dit is wellicht in het voor- en naseizoen een minder probleem, maar tijdens het hoogseizoen is het wel wat krapjes. Daar staat echter wel als postief punt tegenover dat je kunt genieten van de bloemenpracht als je op je zonnebedje ligt.

Het belangrijkste is denk ik, als je kiest voor een accomodatie als deze, dat je geniet van de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de mensen en de sfeer.

met partner, 2011
Uitstekend appartement.
PC-tje
24-7-2011 In 2009 en 2010 bij dit dit appartement geweest en beide keren erg genoten.
Uitstekende service.

Gezellig kleinschalig appartementencomplex!
Noortje en Peter
19-7-2011 We hebben een heerlijke tijd gehad bij Maria Lambis! Alles was netjes verzorgd. Het appartement was ruim en schoon. Erg vriendelijk personeel! Kortom een geweldige accomodatie voor een goed betaalbare prijs! Een aanrader...

Groeten Peter en Noortje

Rustige locatie!
Marjolein
26-7-2011 Nette (kleine), schone studio (nr 11) maar je hoeft er alleen te slapen. In het tweede gedeelte zijn ze groter maar dan heb je geen luiken en dat is bij het slapen met terrasdeuren open niet prettig. Airco 45 euro per week en kluis 15 euro. Airco niet nodig gehad, het waait 's morgens en 's avonds goed door als je even alle deuren open zet. (Dat bij temp van 30 tot 40 C!) Aardig personeel in de bar/restaurant. Supermarkt om de hoek, strand aan de andere kant vd weg alleen moest je om lopen via een tunnel of een gevaarlijk weg oversteken.
Trips zelf gedaan met auto (kleine auto +/- 50 euro per dag) terwijl de trips veelal al 50 euro pp waren via "touroperator". Wegen goed begaanbaar. Lekker eten bij Hellas, Maria's en Roma maar ook leuk zitten voor koffie/coacktail/ijs bij NEMO incl gratis minigolf. Personeel overal vriendelijk en niet opdringerig. Strand: vol met bedjes en parasols a 4 euro per 2 bedjes+ parasol. Ondiepe zee. Hebben een relaxte vakantie gehad!

Geweldig
Hetty
29-6-2011 Met een vriend kom ik net terug van een weekje Maria Lambis, alles wat er al op de website stond hadden we van tevoren gelezen, inderdaad de schoonmaak is twee maal in de week op maandag en vrijdag, dat zijn vaste dagen! We hadden zelf plastic zakjes meegenomen om het emmertje te verschonen van het toiletpapier, had niet eens gehoeven, je kunt ook het zakje leeggooien in de grote goed gesloten afvalbak in de keuken. Maria die overdags achter de bar stond is een zeer hartelijke meid, Dimitris was heel druk maar zei ons altijd gedag terug. Wij hebben ook de Griekse avond niet gedaan, maar dat was totaal geen probleem, ze bleven vriendelijk. Voor 5 euro kun je een goed, groot ontbijt krijgen, met verse sinaasappelsap en zoveel keer koffie als je wil. Wij zaten in het nieuwe gedeelte, ruim, prachtig en schoon. Een kleine tip "het kan er behoorlijk warm worden, dus kies voor de airco als je een frisse nachtrust wil, soms kan het ook wel wat gehorig zijn. Wij hebben genoten!

Heerlijke Vakantie.. Uitstekend gastheerschap
Robert & Jessica
23-12-2011 Samen met mijn vriendin deze zomer een week gezeten in Maria Lambis. Vlucht en overnachtingen waren erg goedkoop (z on 350 euro per persoon). Voor dit geld een uitstekend appartement, het is gemoedelijk en gezellig. Wij zijn geen types die de hele dag bij het zwembad liggen maar er lekker opuit gegaan. Dit kan ook prima vanaf het appartement. Personeel is zeer gastvrij (zeker Dimitris) die erg hard werkt en met zijn gasten graag gewoon echt voor de gezelligheid een drankje doet aan de bar. Griekse avond die georganiseerd wordt is ook een aanrader, foto's laten maken bij zwembad van hotel door fotograaf die was ingehuurd. Kost 5 euro per foto (mag je zelf uitkiezen, goede kwaliteit) en die staat nu prachtig op de kast in huis. Dus wij hebben een euk aandenken aan deze vakantie.

Daarnaast veel gezellige eettentjes en cocktailbars op 10 minuten loopafstand.

Heb je geen zin in de drukte van Chersonissos maar hou je wel van gezelligheid dan is Maria Lambis in Stalis een aanrader.

met een groep (1)
alleenreizend (1)