Beoordelingen Appartement Villa Maria Lambis

18 mei 2013

Villa Maria Lambis
Beoordelingen Appartement Villa Maria Lambis
Irinis St., Stalis / Stalida
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Villa Maria Lambis in Stalis / Stalida, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Villa Maria Lambis zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Villa Maria Lambis scoort een 8,4 uit 10, op basis van 163 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Villa Maria Lambis in Stalis / Stalida, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Villa Maria Lambis, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Villa Maria Lambis de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 136 vakantiefoto's van Appartement Villa Maria Lambis vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Villa Maria Lambis bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Villa Maria Lambis met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

163 beoordelingen over Villa Maria Lambis

met partner, Aug. 2012
"Wij komen er al 12 jaar en het was weer heerlijk"
GerJan en Ingrid
14-9-2012 Voor het eerst dit jaar heeft de touroperator er voor gekozen om de mensen bij terug keer naar huis, op te halen bij Blue Sea. Dan moet je 200 meter lopen met je koffers en een drukke weg oversteken. Ik hoop dat men op dit besluit terug komt!

"Gewoon weer fantastisch"
karin
19-9-2012 Was weer een super vakantie, fijn appartement, lekker zwembad, schoon en vooral Dimitri (de barman) maakt het heel gezellig. Volgend jaar weer !!,!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Een plek om zeker nog eens naar terug te gaan!"
Fam. Teeuw
17-8-2012 Een net onderhouden complex, mooie kleurrijke beplanting en bijna overal uitzicht op zwembad en/of zee. Leuk voor alle leeftijden, wel voornamelijk Nederlanders, moet je van houden. Twee maal per week schoon beddegoed en nieuwe handdoeken (ruim voldoende). Rustig gelegen, net buiten alle drukte, maar goed aan te lopen naar strand en winkels/restaurants. Ligt aan de drukke weg, maar hier geen last van gehad, oversteken kan via tunneltjes onder de weg door. Het complex heeft een gezellige bar en gezellige barman Dimitri, altijd een praatje en een glaasje raki! Ook kun je er ontbijten en wat simpele snacks krijgen. Als ik dan toch een minpuntje mag noemen, vele ligbedjes bij het zwembad zijn wel aan vervanging toe en als je voor 8 uur s morgens vertrekt kun je nog niet ontbijten in de bar, dat is jammer. Verder alleen maar positief, ga zeker een keertje terug.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooi, rustig appartement"
Doris
20-8-2012 Ik heb hier samen met mijn moeder van 12/8 tot 19/8 verbleven en wij hebben het onwijs naar ons zin gehad. Wij zaten in een studio in het oude gedeelte, maar hoorde dit pas tegen het einde. We hebben dit eigenlijk niet doorgehad. Het was een prima appartement, genoeg ruimte, mooie lichtinval en een heerlijke douche. De bedden waren wel wat hard, maar dat is wel vaker in het buitenland en er viel op te slapen, dus was geen ernstig probleem. Zwembad was heerlijk verkoelend en schoon. Bedjes hierbij waren wel aan vervanging toe. Voor de rest ligt het appartement aan de weg, maar dat heb je nauwelijks door. Als je naar het strand of de restaurantjes of winkeltjes in Stalis wilt, zul je deze wel moeten oversteken en dat is wel lastig omdat het een drukke weg is. Maar als je liever niet je leven wilt riskeren, zijn er links en rechts een stukje verderop tunneltjes. Voor de rest is Stalis wel heel toeristisch, maar iedereen is heel vriendelijk. We hebben een top vakantie gehad!

"Deze plek heeft alles"
Gerlof Kiewiet
25-8-2012 Je zit dicht bij Stalis en het strand. Als je uit wilt ligt Hersonissis op 5 km. In het appartement is het erg rustig. Het is er kindvriendelijk. Alle gasten zijn heel aardig en je kan toch je eigen ding doen. Het personeel is prima vooral Dimitris. De prijs kwaliteit is prima. Het heeft eigenlijk alles.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuk voor een keer"
remond
18-8-2012 Was een leuke vakantie maar absoluut geen top vakantie
hieronder een aantal punten.....

- Ligging
- supermarkt om de hoek
- centrum dichtbij (wel gevaarlijk oversteken)
- aardig personeel (echter wel erg op geld verdienen uit)
- wifi bij het zwembad gratis
- mooie tuin
- ligbedjes altijd wel beschikbaar
- slechte bedden (dun en je voelt de spiralen)
- dunne kussens
- 1x schoon gemaakt en nieuwe handdoeken in 7 dagen
- erg warme kamer
- airco 45 euro per week (werkt niet optimaal)
- geen tv op je kamer
- wifi op je kamer via wifiplus (echter dit is zeer kostbaar)
- kluisje 15 euro per week
- laatste dag tot 16:00 bijgeboekt voor 20 euro anders moesten we er om 10 sochtends uit.
- alleen eigen drankjes en eten op je kamer of balkon, bij het zwembad, bar of gazon is alleen eten en drinken van de bar toegestaan
- zwembad 2.80 diep

- hamburger € 3,50
- friet € 3,50
- pizza € 6,-

met oudere kinderen, Juli 2012
"Ik zou hier zeker nog graag een keer terug komen."
Familie Peeters
8-8-2012 Appartementen complex "Maria Lambis". Zeker een aanrader. Super netjes en schoon.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
riska1
11-8-2012 Zat eerst in Sun Club Olympia, maar daar zaten alleen maar jongeren. In Maria Lambis zit een goede mix qua publiek. Was er met mijn zoontje van 9. Wel overwegend Hollanders. Het is warm, maar in ons 2-kamerappartement (nr 29) aan het einde van de galerij konden we voortdurend de deuren en ramen tegen elkaar openzetten (en er waait altijd een windje). Supermarkt op loopafstand maar met beperkt aanbod voor als je 2 weken verblijft en behoorlijk prijzig. Keuken uitgerust met 2 kookpitten, koffiezetapp. en waterkoker. Bestek en servies 4 personen. Heel basic. Goede bedden, veel lawaai van honden in de buurt. En aardig wat muggen. Complex zelf is rustig. Zwembad en ligplaatsen zijn inderdaad beperkt, maar we hebben er geen last van gehad. Strand makkelijk bereikbaar, 2 bedden en parasol voor 4 euro, ook een klein stukje om met handdoek te liggen. Veel restaurants, bars etc in Stalida.

met partner, Juni 2012
"Perfect appartement"
Piet en Riet
8-7-2012 Rustig gelegen , alles op loopafstand ( strand en boulevard ), gezzelige barman Dimitri , drinkt zelf ook graag een borreltje mee ( Raki ) ,voor griekse begrippen goed ingericht ( de douchekop hangt op een haakje ! )
Zowel S,nachts als overdag altijd warm water. De airco kost dan wel 8 euro per dag maar die dingen vreten nogal wat stroom en is wel aan te raden !
Supermarktjes zowel links als rechts van Maria Lambis , Op ongeveer 200 meter is er en tunneltje onder de rijweg , dus wel aan te raden ! i.v.m het drukke verkeer.
Het lekkerste gegeten in restaurant Maria,s golden beach , aan het strand.
Zeker voor herhaling vatbaaar.

met partner, Juni 2012
"Leuke prijs kwaliteit verhoudingl"
Alex
24-6-2012 Plezierige mensen, leuke appartementen, zeer gehorig en warm, airco 8 euro per dag, verlenging appartement op dag van vertrek tot 18 uur 30 euro!
Natuurlijk zonder bon.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit