Appartement Talgo*** in Stalis / Stalida Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.556 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Stalis / Stalida > Appartement Talgo***

Beoordelingen Appartement Talgo***

30 januari 2012

Appartement Talgo*** Stalis / Stalida

Appartement Talgo scoort een 7,8 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Talgo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Talgo*** in Stalis / Stalida, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Appartement Talgo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Talgo*** met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Talgo***

Niet doen!
alex
27-9-2011 Net teruggekomen uit Stalis, nu eens 10 dagen in Talgo geweest. Het leek ons altijd een leuk complex. Wat een tegenvaller! Talgo heeft altijd overboekingen en zet de overboekingen in een "hok". Iedereen heeft altijd klachten hierover. Eigen boekingen gaan voor en krijgen een van de vier mooie appartementen. Als je een groter appartement wilt moet je 35 a 40 euro per nacht bijbetalen. Ligging is perfect. Accomodatie is oud en niet vergelijkbaar met andere appartementen in Stalis. Geloof de website niet. De eigenaren zijn zeer eenkennig, en niet meer van deze tijd en niet (echt) gastvrij. Indien je je sleutel van de hanger haalt krijg je 50 euro boete! Kamer een paar uur langer: 40 euro!! Als je niets verteerd op hun terras (hoge prijzen) wordt je met de nek aangekeken. Niet meer doen dus. Er zijn veel betere en leukere lokaties

Eerste en laatste keer
vakantiesmurf
6-10-2011 14 dagen Talgo appartementen Stalis. Het klopt inderdaad ,wat betreft de overboekingen. Ook wij werden de eerste 9 dagen verbannen naar een “”hok” met luchtplaats. De eerste week was leuk met veel andere gasten , en niet te vergeten de goede service/bediening van Thomas de vakantiekracht . De tweede week was echt een domper op het vakantie gevoel. Net een afvalrace, Thomas ging weg, er werd begonnen met schoonmaken en opruimen van strandbedden ,stoelen, parasols en tafels . Op onze laatste dag 29 september stonden welgeteld nog 2 strandbedden op het strand, waarvoor ook nog 4 euro afgerekend moest worden.( zie foto,s eerste en laatste dag) Je krijgt hiervan niet het goede gevoel, wat je van een vakantie verwacht. Dus ook voor ons de volgende keer Geen Talgo weer. Je mist bij de eigenaar(s) van Talgo de griekse gastvrijheid, bij Talgo geldt zeker het motto: "gasten uitkleden" . 4.- euro voor een strandbed, 9 euro voor airco op de kamer/hok per dag. te gek voor woorden.

IN EEN WOORD FANTASTISCH
Fam. POS
20-8-2011 Heerlijke vakantie gehad.Ben hier met mijn vrouw en onze 2 dochters van 13 en 11 geweest van 6 tot 13 augustus 2011.Hier word je nog echt als gast behandeld.Ligging perfect 5 meter van het strand en 25 meter van een hele lange straat met winkels,terrassen en restaurants.Toen ik op de 2e dag mijn knie brak heeft Peter de eigenaar zelf mij persoonlijk naar het Medical Center in Chersonissos gebracht en weer gehaald.Verderop in de week nog een keer en voor de verdere doktersbezoeken de taxi's geregeld.Wilde hier absoluut niets voor hebben.Op de dag van onze terugreis heeft hij ons zelfs nog gebeld om te vragen of de terugreis goed was verlopen.Waar maak je dit nog mee.
De bediening op het overdekte terras pal aan de zee was super en je hoefde maar te kijken of Thomas de vakantiekracht uit Tsjechie kwam vragen of je iets wilde.
Maar nooit overdreven of opdringerig.
Ook Marianne ,de vrouw des huizes is zeer aardig en ook zeer bezorgd om haar gasten.
Wij komen hier zeker nog een keer terug.

met partner, Sept. 2010
Prima vakantieplek
Sylvia en Gerrit, N...
3-7-2011 Prima vakantieplek. Direct aan het strand.
Zeer goede verzorging. Wij hebben genoten in september 2010

Het eten en de lach van Marianne en Eva, de lach en service van Peter,
de vriendelijkheid en lach van Igor, het verzorgen van de strandbedden
met parasol met de lach van Marco.

Voor ons was het een toffe vakantie.

met partner, Aug. 2010
Super vakantie!!!!!
Yvonne en Kees
15-9-2010 Super gehad in Talgo, schitterend 2-kamerappartemen met dakterras! De eigenaresse Marianne, haar man Peter en Igor deden alles om het naar ons zin te maken! Elke dag schone handdoeken, om de dag schoon beddegoed! Wat hebben we genoten van de kookkunsten van marianne. Als je het van te voren aangeeft, staat er een ligbed voor je klaar, direct aan zee,met bediening! Kortom......VAKANTIE!
Peter en Marianne.....we komen zeker terug!!!! Bedankt voor alles. Kees en Yvon

met partner, Juli 2010
Aan te raden!
Touw
2-1-2011 Je hoeft vanaf hotel Talgo niet ver te lopen naar het (mooie blauwe) strand, ligt namelijk letterlijk voor de deur! Ook nog eens met zacht zand, wat niet heel veel te vinden is op Kreta. De huisbaas en zijn personeel zijn goed te spreken, warm welkom! De huisvrouw is wat afstandelijker, maar heb je geen last van. Voor de rest is Stalis een leuk en knus dorp. Winkeltjes, genoeg restaurants, ook een nederlander heeft daar een kroeg waar ook meerdere nederlanders komen, leuk als je er interesse in hebt! Hotelkamer wordt 3x in de week schoon gemaakt, ook zat er airco in. Ontbijt stond altijd op tijd klaar, was lekker maar geen uitgebreide keuze.
Voor de kinderen liggen er ook opblaasbedden/banden en tennisbladjes om te kunnen gebruiken. Wij hebben daar een fijne vakantie gehad!

Mooi appartement en vriendelijke eigenaar
Joke en Han Winters
5-7-2010 We zijn 15 dagen in Talgo geweest en hebben het erg naar ons zin gehad.De service was heel erg goed, ook aan het "prive" strand werden de drankjes gebracht.Lijkt wel all inclusive.De eigenaar/personeel heel erg vriendelijk en altijd een praatje, laatste dag nog een lekker wijntje met de eigenaar gedronken en de koffers werden door Igor naar de weg gebracht waar de bus stopt. Komen zeker terug naar Talgo.

Prima 2 K app. Mooie tuin. Gezellig
Fam. Scherer
19-6-2010 12 dgn van 27 mei t/m 7 juni hiergeweest. Hiervan 4 dgn in een zeer klein studioo'tje door moeten brengen. Er zijn helaas geen 2 K. app. aanwezig. Dit wel geboekt.
Eigenaar trekt Zwitserse en Duitse gasten voor. Op dag van vertrek
geen gelegenheid gekregen om te douchen of zoiets. Vertrek was om 19.30 uur. Koffers zelf naar de hoofdweg brengen. Nooit meer. Klacht ingediend bij de touroperateur.

met partner, Juni 2010
Mooi, maar niet meer terug
Patrick
15-6-2010 Talgo is een klein opgezet complex, gerund door een Duitse eigenaar met een Griekse vrouw. Het complex bestaat uit 3 verschillende kamers, waarvan de kleinste met recht klein genoemd mag worden en de grootste uit 2 verdiepingen bestaat. Alleen op de kleinste kamer waren kookplaten aanwezig, in de grotere kamers alleen een magnetron/oven. Airco's moeten gehuurd worden.
Helaas, werden door de Duitse eigenaar de Duitse gasten voorgetrokken, ze krijgen bij het ontbijt de mooiste tafel aan zee en krijgen een breder ontbijtbuffet en een zelf te kiezen plekje op het strand, zelfs als andere gasten hiervoor moeten verplaatsen. De lokatie zelf is echt geweldig, dichter bij het strand kan je niet zitten en Malia en Chersonissos liggen op een uurtje lopen. In Stalis zelf zijn er genoeg restaurants en bars, verder zijn er geen echte uitgaansgelegenheden.

met partner, Juni 2010
Fantastische ligging
caroline
13-6-2010 Ondanks de onrust onder verschillende gasten over het toewijzen van de appartementen (2-kamer-app geboekt en je komt terecht in een klein en armoedig 1-kamer app. De mooie appartementen lijken continu overboekt te zijn), kwamen wij in een schitterend 2 k-app met 2 verdiepingen en een schitterend dakterras met zeezicht!

De eigenaars waren zeer vriendelijk en gastvrij.

Het ontbijt was voor Griekse begrippen heel goed en ook kun je er prima lunchen. (vooral de zelfgemaakte hamburgers!)

De ligging is perfect, aan het strand en aan de voorkant meteen middenin het centrum.

6,4

1 2 3 4 5 6 volgende