Appartement Matamy Beach**** in Stalis / Stalida Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.986 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Stalis / Stalida > Appartement Matamy Beach****

Beoordelingen Appartement Matamy Beach****

30 januari 2012

strandje achter het appartement

Appartement Matamy Beach scoort een 8,4 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Matamy Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Matamy Beach**** in Stalis / Stalida, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Appartement Matamy Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Matamy Beach**** met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Matamy Beach****

Een fijne plek om terug te keren.
Th.G. Putters
9-10-2011 Voor de tweede keer terug en wederom een fantastische vakantie. Bij Stella en Kostas een gastvrije plek om weer te genieten van de gastvrijheid van Kreta. Veel oude bekenden ontmoet, iedereen blijft terugkeren. Dit zegt genoeg. Centraal in Stalis tussen leuke winkeltjes en vele goede restaurants, waar je goed en lekker kan eten voor nog steeds betaalbare prijzen. Met het openbaar vervoer, rijden prima op tijd, naar plaatsen in de omgeving geweest.

Super vakantie!
Lieneke Spreeuw
23-8-2011 11 dagen verbleven in Matamy Beach samen met mijn vriend (beide 21 jaar). We hadden een 1-kamer appartement, wat aan de kleine kant, maar wie zit er nu de hele dag in zijn kamer? Alles appartementen hebben zeezicht en je zit heerlijk op je balkon met als uitzicht de rotsen op de achtergrond waar Matamy op staat. Links en rechts mooie zandstranden waar je tegen betaling een strandbedje kunt huren. De schoonmaak was ook zeer goed, iedere dag kwamen ze langs (uitgezonderd zondag) en vaak werden er nieuwe handdoeken neergelegd. Matamy ligt in het bruisende centrum van Stalis, maar geen last van de straat. Vonden het juist heerlijk dat we overal zo naartoe konden. Alles wat je nodig hebt op loopafstand, voor de bezienswaardigheden hebben wij een auto gehuurd. Als we ooit terugkeren naar Kreta, zouden we zeker weer naar Matamy gaan.

Super! Niet te toeristisch; goede verzorging;
R de Jong en gezin
12-8-2011 12 dagen geweest met 2 kids; appartement verzorgd, zeer goed onderhouden en een hele goede schoonmaak. Aan de achterkant zeezicht en strand op 50 mtr, aan de voorkant het toeristische straatje met alle levendigheid en benodigdheden als supermarkt en restaurants(Knossos is OK!). Geen last van drukte of herrie in appartement, maar je kunt het op loopafstand wel opzoeken als je wilt. Eigenaren Costas en Stellas> vriendelijk, gastvrij en meedenkend. Komen zeker terug!

Een fantastische vakantie
Justin & Anne Kuije...
23-8-2011 Wij zijn een koppel van 20 en 21 jaar en Matamy beach is ons zeer goed bevallen en dat terwijl we best kritisch zijn. Er is één appartement zonder zeezicht. Dit appartement heeft een eigen trap en een vrijliggend balkon zodat je niet bewust bent van andere vakantiegangers. Dit appartement is in verhouding met andere appartementen niet erg ruim maar geeft er veel balkon ruimte voor terug. De kamers worden worden goed schoon gehouden, om de dag nieuwe handdoeken en afvalbakjes worden dagelijks geleegd. Het appartement en complex hebben alle nodige voorzieningen. Het minpunt is de loopafstand naar Malia (circa 25 min) het is mogelijk om een fiest te huren. Alle voorzieningen zijn vrijwel naast de deur (zowel het strand als de supermarkt). Een aanrader is het excursiebureau gelegen naast de receptie Door omstandigheden hadden wij een excursie gemist en deze mochten wij de volgende week alsnog doen. Het uitgaansleven van Malia, de rust van Stalis en een recreatief eiland was voor ons ideaal

Geweldige vakantie!
Aylin en Stefan
13-7-2011 Wij zijn 1 juli tot 10 juli op Matamy beach verbleven. Beide zijn we erg tevreden over alles! De ligging is perfect! Meteen aan de zee, en op ongeveer 100 meter van het strand! Er zijn weinig tot geen rotsen of stenen in de zee. Op sommige plekken wel, maar het zee water is zo helder dat de stenen kan zien liggen. Ook zit je meteen aan het levendige winkelstraat, waar veel lekkere eettentjes zijn, supermarkten, bakker en internetcafe's. Als je van je vakantie wil genieten en geen zorgen wil hebben moet je hier heen! Elke/ om de dag worden de handdoeken en de bedden verschoont. De omgeving is prachtig, en met de bus zit je voor weinig geld in de omliggende dorpen.

Kort om, een super vakantie!
We hebben erg genoten, en we willen nu al terug!
Bedankt Stella en Costas!

met partner, Sept. 2010
Het was genieten en volgend jaar weer terug.
Th.G. Putters
6-10-2010 Als je de recensie leest van 15/9 (Nooit meer) dan moet hier iets anders hebben gespeeld, want deze recensie is volledig onterecht. Wie gaat er nu aan een zwembad liggen als die prachtige zee binnen loopafstand is. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en hebben voor volgend jaar ons appartement al vastgelegd. Trouwens vele Nederlanders komen hier, tot grote tevredenheid, al jaren. Gelegen op een fantastische locatie, direct aan zee, direct naast een goed Grieks restaurant, op 100 meter een prima strand en midden tussen een levendig uitgaansgebied is het goed toeven. Costa, Stella en Janna van Matamy Beach en alle medewerkers van de restaurants die wij hebben bezocht bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie zien ons terug. Horeca in Nederland kijk eens naar jullie prijzen want Kreta weet hoe het hoort.

Nooit meer
Y en S
15-9-2010 Dit appartement was voor ons een grote vergissing. Op de TO foto's ziet het zwembad er prachtig uit, in werkelijkheid is het klein en je kunt er niet aan liggen. De kamer was erg gehorig en het leek of er elke ochtend een volksverhuizing plaatsvond. We kwamen aan,moesten we eerst 1,5 uur wachten tot de kamer klaar was, de receptie is een creche waar de (overigens schattige) peuters van de eigenaren de hele dag verblijven. Vervolgens deed de airco het nauwelijks. Wij zijn voor de 6e keer in Stalis en dit is de slechtste accomodatie/service die wij hebben gehad. We hebben zelf ons favoriete appartement Arlekin Tango gevraagd of ze nog plek hadden, dit hadden ze na 5 dagen en wij hebben dit zelf geregeld.

Een kleinschalig gezellig appartementencomplex
armooren
2-6-2011 Een kleinschalig gezellig appartementencomplex in het centrum van Stalis direct aan zee boven de rotsen. Links en rechts van het complex het strand op 100meter. Zeer vriendelijk personeel. Veel vaste gasten, die jaar in jaar uit weer terugkomen. Alles wat je nodig hebt is te vinden in de appartementen, geen overbodige luxe.

met partner, Mei 2010
1 woord; SUPER!!!!!!
2 dames
18-5-2010 net terug van een week Stalis, geweldig genoten, appartement super, goede ligging, zeezicht, super schoon, iedere morgen de zonsopkomst zien, alles op loopafstand.
Tip 1; restaurant Maria's golden beach, een echte aanrader, iedere avond een feestje, geweldig eten en een geweldige sfeer.
Tip 2; een ontbijt bij de bakker tegenover Hotel Anthoussa, overheerlijk.
Tip 3; een boottochtje Sissi, of gewoon een avondje Sissi, gezellige restaurantjes en eindig dan bij Captain Jack, The Orange Bar (aan de haven), een geweldig uitzicht, heerlijke schommelbanken, een geweldige sfeer, goeie muziek, leuke bediening en voor de voetbal liefhebber, de komende WK, de bar is helemaal in de sfeer van het voetbal.
En een lekkere frikandel ;) wat wil een mens nog meer, gewoon lekker zitten, genieten en proef de sfeer.

Prima appartementen
Pieter en Catherine
18-10-2009 Schone en nieuwe appartementen. Veel ruimte. Wij verbleven hier drie weken en waren toen we aankwamen niet tevreden met ons appartement omdat het direct aan het zwembad zat, geen probleem we mochten zelfs kiezen welk appartement (van de beschikbare) we wilden. Complex zit direct aan de hoofdstraat van Stalis, je loopt naar buiten en op loopafstand zijn allemaal leuke restaurantjes, barretjes en winkeltjes, heel gezellig. Ik vond Stalis een dorpje met veel sfeer echt super, in tegenstelling tot Malia wat een (helaas) verpest plaatsje is met alleen maar dronken en onbeschofte Engelse jongeren op quads.

1 2 3 4 5 volgende