Aparthotel Katrin & Bungalows in Stalis / Stalida Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 8.653 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Stalis / Stalida > Aparthotel Katrin & Bungalows

Beoordelingen Aparthotel Katrin & Bungalows

23 februari 2012

zwembaden gezien vanaf een boventerras

Aparthotel Katrin & Bungalows scoort een 8,4 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Katrin & Bungalows? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Katrin & Bungalows in Stalis / Stalida, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 88 vakantiefoto's van Aparthotel Katrin & Bungalows vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Katrin & Bungalows met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Katrin & Bungalows

met partner, Okt. 2011
Prijs kwaliteit goed
ans
2-11-2011 een goede accommodatie als je in het hoofdgebouw zit of rond om het hoofd gebouw als je slecht ter been bent melden want ze hebben hoog tegen de berg ook een gedeelte van het hotel staan wat niet wordt vermeld en dat is heeeeel veeel trappen lopen, personeel erg vriendelijk kamers in het hoofdgebouw netjes alleen sommige kamers hebben wel een douchekop maar die hangt niet aan de wand dus erg lastig douchen, eten was goed voor iedereen wel wat stonden iedere avond twee koks iets klaar te maken, wifi was ze zeggen werkt niet altijd even goed en ontvangst van eigen mobiel was er erg slecht maakte niet uit welke provider. zwembad was erg koud de zee was een stuk lekkerder animatie was niet veel maar ja dat kan je ook niet verwachten in oktober maar verder een heerlijke vakantie gehad zie bij gevoegde foto,s daar kan je zien hoe hoog je kan komen te zitten

Zeer goed hotel
Geert en Elly Loure...
9-10-2011 Van 24 sept tot 8 oktober in hotel katrin geweest. Eten: zeer goed.
Personeel: geweldig, vooral de meisjes en jongens die bedienden in het restaurant. Speciale vermelding: De twee Roemeense meisjes. We hadden alleen pech met de kamer. Het uitzicht was een blinde muur maar dat heeft ons niet gestoord. We sliepen er alleen maar. Enigst minpuntje: De zeer drukke weg die je moet oversteken om bij het strand te komen. We hebben een heel fijne vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar!

`n geweldig hotel
hennie
3-10-2011 gisteren terug gekomen, we verwachten niet zoveel 3 sterren, maar alle verwachtingen overschreden, we kregen `n prachtige kamer nr.3001 helemaal alleen, geen buren, uitzicht adembenemend uitzicht, bergen, zee, zwembad, prachtig, hele goede bediening, overal vriendelijke mensen, liepen zo naar `t dorpje, winkeltjes, geen opdringende winkeliers, de rondrit met `t treintje was erg leuk, veel gewandeld, je bent zo `n eind weg, echt prachtige omgeving, het weer was iets minder maar we zijn uitgerust en hebben genoten, zeker voor herhaling vatbaar....

Schitterend Hotel
harry
6-10-2011 Het is een schitterend hotel waar service hoog in het vaandel staat.
Personeel vriendelijk en behulpzaam, komt de 1e dag om 22:30 h in het hotel en het eerste wat we moesten was eten schitterend geregeld. En de laatste dag was s'morgens om 07:00 h het restaurant open voor het ontbijt ( restaurant is normaal pas om 07:30 open ).
Kamers waren zeer ruim ook de opbergkasten en werden iedere dag goed schoongemaakt.
Enige minpuntje was entertainment s'avonds maar al bij al een perfect hotel waar ik komend jaar weer heen ga.

Harry en Sophie

Prima hotel
t.huntink
6-10-2011 het is een heel mooi hotel, de verzorging en het schoonmaken van de kamers en de rest van het hotel is heel goed. Dit was onze tweede keer in Hotel Katrin maar er zullen er nog meer volgen. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten is ook heel goed en voor elk wat wils. Een echte aanrader. Entertainment vinden we wat minder.

alleenreizend, Aug. 2011
Leuk hotel, goede kamers
fenna
26-9-2011 Leuk hotel en goede kamer gehad, tenminste de 2 e dag.
erste dag moest ik eerst op andere kamer, en dat boven op de berg.
zal me niet weer gebeuren.
Las dat het vaker gebeurde, zal wel te maken hebben met mensen die weg gaan en die dag een kamer bijboeken.
Verder prima kamer, goed geisoleerd en geen lawaai overlast.
Eten soms prima, soms niet zo denderend, maar ging ook af en toe uit eten en dan kan het best.
Personeel in het restaurant waren soms meer met elkaar bezig dan met de gasten.
Drinken wat all inn betreft beperkt, ben wel uitgebreider gewend, wel heel vriendelijk barpersoneel.
Animatie in de avond stelde niet veel voor, gasten wilden niet mee doen, gevolg avonden of quiz of speeltafel of bingo

met oudere kinderen, Aug. 2011
Geweldig Complex Aanrader Eten is Top
Fam Wagemans uit Tw...
22-8-2011 Net terug van een verblijf in Hotel Katrin in Stalis .
Geweldige keus geweest prima verzorgt en het eten was echt geweldig voor ieder wat wils tenzij je helemaal niets lust !!!
Kamers in het pas aangekochte complex boven iets veroudert maar omdat je hoofdzakelijk buiten verblijft is dit geen belemmering .
Ook de verzorging door het personeel is uitmuntend ze doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken .
Stalis is ook een prima keus om de drukte van Malia en Chersonisos te ontwijken en toch is het dichtbij genoeg om er een bezoek te brengen .
Kortom een TOPWEEK gehad Een dikke TIEN voor Hotel Katrin !!!
Gewoon doen Groeten Familie Wagemans

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prima vakantie gehad
Familie Sintzen
23-8-2011 Wij zijn van 8 tot en met 22 augustus in hotel en bungalow katrin geweest.
Voor de iets oudere jeugd is er weinig vertier,maar voor de jongere jeugd is het een paradijs.
De kamers waren erg netjes en de service van de receptie uitstekend,alles word ter plekke naar ieders tevredenheid opgelost.
Het enige minpuntje is de variatie in het eten als je twee weken verblijft weet je precies wat je de tweede week te eten krijgt en qua temperatuur mag het allemaal wat warmer geserveerd worden.
Kim en Katerina van de animatie doen zich heel veel moeite om het iedereen naar de zin te maken.
Kortom een top vakantie,voor herhaling vatbaar!!!!!!!!!!!!

met oudere kinderen, Juli 2011
Geweldig super appartementencomplex/hotel
stefan
9-8-2011 We hebben hier echt alleen maar goede dingen over te zeggen. Gewoon geweldig, all-in formule is gewoon perfect (you can get what you want). Superschoon, alles wordt elke dag gepoetst in het gehele complex. Eten is voor ieder wat wils als je hier honger hebt is het je eigen schuld. Regelmatig griekse gerechten, elke dag pizza voor degene die iets niet lust, altijd verse salades, groente en zo voort. Personeel allemaal supervriendelijk. Animatie was helemaal toppie (super leuke tijd mee gemaakt, alles goed georganiseerd) 'S avonds veel gelachen met TONY de barman en zijn maatje in de hoofdbar (is al animatie op zich) echt een kei toffe peer. Hotel ligt niet ver van de boulevard af. 5 minuutjes lopen en je bent op de boulevard waar bijna geen einde aan lijkt te komen. Kortom een echte aanrader voor mensen die een fijne onbezorgde vakantie zoeken. Complimenten aan iedereen van het hotel.

HEERLIJKE VAKANTIE
fam. van der Sluis
11-8-2011 Wij hebben met twee kinderen van 12 en 10 jaar een heerlijke vakantie gehad. De animatie is elke dag hetzelfde, maar de kinderen vonden het leuk. Jammer dat we de eerste 7 nachten wakker werden gemaakt door dronken Schotten, maar dat is uiteindelijk opgelost. Alles is super schoon, de schoonmaaksters zijn erg vriendelijk. Het personeel in het hotel vonden wij wat minder vriendelijk, als je met ze sprak zeiden velen "we komen hier nooit meer terug". We hadden het idee dat de eigenaar superstreng is. Dat is jammer want de ontspannen sfeer bij je personeel is dan weg. De alombekende Toni was ook ineens vertrokken, vonden we toch ook wel vreemd. Het eten vonden we niet zo, in vergelijking met andere all-in clusive hotels die we hebben bezocht. In de buurt heel veel gezellige winkeltjes en restaurantjes. Heerlijke stranden. We hebben echt genoten daar. Een aanrader dus.

met een groep (1)
alleenreizend (1)