8-5-2013
Het is een heel mooi hotel maar ik vind het geen aanrader om er met jeugd of kinderen naartoe te gaan! Het personeel is echt supervriendelijk, men slooft zich echt uit om het je naar de zin te maken! Ik zou er best graag nog eens naartoe gaan, maar niet (zoals deze keer) met onze jeugd (leeftijden van 18 tot 27 jaar).
Eigenaar zegt:
Geachte mevrouw Blijs, Via deze weg willen wij u hartelijk bedanken voor uw reactie op Zoover naar aanleiding van uw recente verblijf bij ons. Ons hotel is uitermate geschikt voor een rustige en relaxte vakantie. Wij richten ons met onze faciliteiten dan ook niet op de jeugd en kinderen. Daarentegen bieden wij onze gasten de mogelijkheid om in ons naastgelegen Cactus Beach aan verscheidene activiteiten deel te nemen, voor jong en oud. Zo is er een animatieteam en een kidsclub, verschillende sporten zoals volleybal, tennis en groepssporten en avondanimatie zoals verschillende shows. Het is ons een groot genoegen om te lezen dat u zo positief bent over ons personeel. Wij hopen u in de toekomst wederom als gast in Cactus Royal te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, De Hotelleiding.
25-8-2012
zeer mooi hotel,vriendelijke en nette service.geweldig hotel voor koppels van alle leeftijden, of met oudere kinderen.absoluut een aanrader. Het hotel is 2 jaar oud , schitterd gebouwd, met gevoel voor sfeer en kwaliteit, zeer nette en vriendelijke bediening,heerlijk rustig, goed eten,en ligt toch midden in centrum dus als je de rust moe bent is er veel te doen,zoals strand op 100 meter van hotel, bars,restaurant,excursies, etc etc. Ook perfect hotel om in voor of naseisoen weekje te genieten.