Hotel Cactus Royal***** in Stalis / Stalida Griekenland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Cactus Royal*****

9,5

29 mei 2012

Sitting Area

Beoordelingen Hotel Cactus Royal*****

Moo 4 Moobaan Klongprao 39/4, GR 70007 , Stalis / Stalida
Hotel Cactus Royal scoort een 9,2 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cactus Royal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cactus Royal***** in Stalis / Stalida, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 140 vakantiefoto's van Hotel Cactus Royal***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Cactus Royal***** met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Cactus Royal*****

9,5
met oudere kinderen, Mei 2012
"Onvergetelijke vakantie!"
Marly
10-5-2012 We zijn net terug van onze vakantie in dit hotel, waar gastvrijheid met een hoofdletter wordt geschreven. Het personeel is enorm klantvriendelijk en het begint al bij het ontvangen van de gasten. De kamers zijn ruim en mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze worden goed schoongemaakt en de matrassen en kussens zijn van prima kwaliteit. Het eten in het hoofdrestaurant is héél lekker en afwisselend en de bediening ontzettend vriendelijk. Er is ook een à la carte restaurant, waar je tijdens je verblijf een keer gratis gebruik van kunt maken. De sfeer rond het zwembad is aangenaam rustig en het zwembad is voorzien van een poolbar. De bar 's-avonds is heel gezellig en het personeel daar is ook weer enorm vriendelijk en gastvrij. We gaan zeker nog een keer terug. Speciaal wil ik nog Marios en Lefteris bedanken voor hun persoonlijke aandacht en voor het feit dat zij er voor gezorgd hebben dat mijn man een onvergetelijke 50e verjaardag gevierd heeft. Bedankt voor alles en tot ziens!
Managing Director De Hotelleiding, 26-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste familie Smeets, Hartelijk dank voor uw uitgebreide positieve beoordeling die u achtergelaten heeft op Zoover naar aanleiding van uw verblijf in ons hotel in mei dit jaar. Het is voor ons en ons personeel van de verschillende afdelingen die u noemt, een groot genoegen om te lezen dat u een onvergetelijke vakantie heeft gehad. Wij zijn blij te lezen dat u genoten heeft en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten vanuit een zonnig Kreta,

met partner, 2011
"Super"
Marco
20-11-2011 Een super hotel! Ik heb met erg vermaakt. Wij kwamen rond 24.00 uur aan en we zijn achterop het golfkarretje naar de kamer gebracht. Hier lagen nog 2 sandwiches klaar en de minibar was gevuld. Het personeel is kundig en zeer vriendelijk. Bij het zwembad hoef je niet je eigen drankje halen... deze komen ze gewoon aan je ligbed brengen. Elke avond word je bij het diner ontvangen met een drankje dat past in het thema van de avond, en het eten is erg goed en divers.

Wij gaan zeker weer terug!

"Fijn hotel !"
Tom
22-10-2011 Cactus Royal Stalis is een fijn hotel. Alles is nog zo goed als nieuw, en met aandacht en gevoel voor smaak gebouwd. Vrijdag de 21e oktober terug gekomen.
We hebben er een prettige week gehad. Alles zeer goed verzorgd met vriendelijk personeel. Het eten was redelijk afwisselend en prima verzorgd. Over de temperatuur van het eten bij het buffet ben ik niet in jubelstemming, maar dat kan liggen aan de hoeveelheden die in de bakken ligt. Op het laatst van het seizoen worden deze natuurlijk niet helemaal volgeladen met eten, maar juist afgestemd op het aantal bezoekers. Dat is ook normaal.
Weinig entertainment gezien ( waarschijnlijk ook al te wijten aan het aflopende seizoen). In Stalis waren veel zaken al gesloten ( einde seizoen ) Te rustig voor ons in oktober, ondanks het fijne hotel.
Het hotel wordt nu ook gesloten wegens einde seizoen.

"Geweldig"
marijnissen j g m
15-10-2011 een mooie plaats om een vakantie door te brengen met een zeer goede keuken en vriendelijk personeel mooie schone kamers

"Fantastisch..."
sweet_saskia64
17-10-2011 Een en al Comfort zonder overdreven 5 sterren gedoe, Service hoog in het vaandel, gewoon geweldig...
Thema-avonden in het restaurant origineel en compleet en het eten Fantastisch.
Strand en winkeltjes op een steenworp afstand.
Met familie geweest, jongste 21 en oudste 75 en alle 4 een heerlijke tijd gehad...

Cactus Royal kan zeker nog een keer op onze komst rekenen...

Annemieke & Tom en Fam.
Managing Director De Hotelleiding, 18-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste Annemieke, Tom en familie, Hartelijk dank voor uw reactie die u achtergelaten heeft op Zoover naar aanleiding van uw recente verblijf bij ons. Het is ons een groot genoegen om te lezen dat u met zijn allen heeft genoten van het verblijf bij ons. Hartelijk dank ook voor uw compliment over onze thema avonden. Wij kijken ernaar uit om u weer als gast in Cactus Royal te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, De Hotelleiding

"Fantastisch hotel"
Jackie
11-10-2011 Dit hotel is een van de beste hotels waar ik tot nu toe geweest ben. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en niets is te veel. Het eten is super. Een enorme keuze en afwisselend genoeg. De ligging was voor mij perfect. Het strand bereik je door de weg over te steken en is een heerlijk zandstrand zonder kiezels. Heb enorm van mijn verblijf genoten en kom er zeker nog een keer terug.
Managing Director De Hotelleiding, 18-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste gasten, Hartelijk dank voor uw positieve review die u achtergelaten heeft op Zoover naar aanleiding van uw verblijf in ons hotel. Het is voor ons en ons personeel een groot genoegen om te lezen dat wij erin geslaagd zijn uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij zijn blij te lezen dat u genoten heeft en wij hopen u in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, De Hotelleiding

"Gewoon ,,SUPER ,,goed"
jaap van der wijk
8-10-2011 De vorige beoordelingen hebben al veel goeds over dit hotel gezegd.
Ik sluit mij hier volledig bij aan .Eten , drinken en bediening grote klasse en voor elk wat wils. Mooie schone kamers.De zee vlakbij . Alle personeel hartelijk dank .
Wij komen zeker terug.
Managing Director De Hotelleiding, 18-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste meneer van der Wijk, Hartelijk dank voor uw reactie die u achtergelaten heeft op Zoover naar aanleiding van uw recente verblijf bij ons. Het is ons een groot genoegen om te zien dat u uw verblijf in ons hotel als zeer prettig ervaren heeft. Wij kijken ernaar uit om u weer als gast in ons hotel te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, De Hotelleiding

"Tophotel om zeker een keer terug te keren"
mieke
30-9-2011 We zijn net terug van een fantastische vakantie in dit prachtige, sfeervolle hotel.
We hebben van de 1e tot de laatste minuut genoten. Ruime zeer schone kamers,
lekker eten en drinken en ontzettend vriendelijk personeel dat er alles aan doet om je een onvergeteijke vakantie te bezorgen. De animatie o.a. cabaret, griekse dansgroep
en live muziek waren leuk, alleen de goochelaar had z'n beste tijd gehad.
Kortom, je wordt daar echt verwend, Cactus Royal is zijn 5 sterren zeker waard en een aanrader voor iedereen die een geweldige vakantie wilt hebben.
Nogmaals onze dank aan al het personeel dat hiervoor gezorgd heeft.
Managing Director De Hotelleiding, 18-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste Mieke, Via deze weg willen wij u hartelijk bedanken voor uw positieve reactie die u achtergelaten heeft op Zoover naar aanleiding van uw verblijf bij ons. Het is ons een groot genoegen om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel van de eerste tot de laatste minuut en dat u zeer positief bent over ons personeel. Deze complimenten waarderen wij enorm. Tot slot willen wij u nogmaals bedanken voor het delen van uw positieve ervaringen tijdens uw verblijf. Wij hopen u in de toekomst weer als gast in Cactus Royal te mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, De Hotelleiding

met vrienden, Sept. 2011
"Heb het fantastisch gehad"
Yvonne
14-10-2011 Een prima lokatie, weg oversteken en je bent bij het mooie smalle zandstrand. Het hotel is mooi en nieuw zit er in eerste instantie een beetje saai uit maar als je binnen komt is dat meteen anders.
Managing Director De Hotelleiding, 18-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste Yvonne, Hartelijk dank voor uw reactie die u achtergelaten heeft op Zoover naar aanleiding van uw recente verblijf bij ons. Het is ons een groot genoegen om te lezen dat u het bij ons fantastisch heeft gehad. Wij kijken ernaar uit om u weer als gast in ons hotel te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, De Hotelleiding

"Volgend jaar weer, kan niet wachten"
Nico Deurloo
6-12-2011 In september voor de 2de keer in Cactus Royal geweest. Wederom geweldig naar ons zin gehad. Al bij het inchecken het gevoel of we thuis kwamen. Een groot voordeel is, dat er bij de receptie mensen werken die hun talen perfect beheersen, zelfs Nederlands (als Diane er was).
Overheerlijk eten, voor een ieder altijd wat lekkers te vinden. Super vriendelijk, behulpzaam personeel (o.a. de Nederlands sprekende Angelique en de altijd vriendelijke manager van het restaurant die ons nog herkende van onze vorige vakantie en ons verwelkomde met champagne, heel attent) in het restaurant, maar ook bij de zwembadbar. Daar lopen ze echt hun benen uit hun lijf om iedereen te voorzien van hapjes en drankjes. En niet te vergeten de altijd netjes en goed schoon gemaakte kamers. Voor een relaxte, zonnige, smakelijke vakantie is dit echt een aanrader.

1 2 3 4 5 6 volgende