Appartement Arlekin Tango*** in Stalis / Stalida Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Stalis / Stalida > Appartement Arlekin Tango***

Beoordelingen Appartement Arlekin Tango***

10 februari 2012

Arlekin Tango

Appartement Arlekin Tango scoort een 8,7 uit 10, op basis van 165 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Arlekin Tango***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Arlekin Tango*** in Stalis / Stalida, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Appartement Arlekin Tango*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Arlekin Tango*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Arlekin Tango*** met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

163 beoordelingen over Arlekin Tango***

met jonge kinderen, Sept. 2011
Goede locatie
Cleo
27-10-2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad op Kreta. De accomodatie zit zeer dichtbij het mooie strand van Ikaros Beach. En er zijn veel goede restaurantjes in de buurt. Met ons zoontje van 1,5 jaar was het goed vertoeven. Het zwembad is ook mooi en schoon en met heerlijke ligbedden!
Het 2 k appartement is wel klein. Vooral de badkamer houdt niet over. De douche was zeer goed; warm en goede straal!
Helaas was de schoonmaak er vaker niet dan wel en waren de handdoeken en lakens van slechte (kapot/ gevlekt) kwaliteit. We vonden zelf dat 2,5 ster genoeg is voor deze accomodatie.
Desondanks hebben we een heerlijke vakantie gehad!

Heerlijke vakantie gehad!!
Carla en Michel van...
5-10-2011 Bij aankomst op maandagochtend 11.30 werden wij hartelijk ontvangen door eigenaar Takis en kregen we een heerlijk koud drankje. In totaal 13 mensen stapten bij Arlekin uit de bus en op 2 na is iedereen hier 15 dagen gebleven.

Door de wekelijkse BBQ op woensdag en het elkaar regelmatig tegenkomen bij het zwembad, heerlijke ligbedden met dikke kussens (als je rugpatient bent een verademing), maak je snel contact met de andere gasten.

Stalis is heel gezellig met inderdaad veel restaurantjes en winkeltjes. Malia is er echt voor de engelsen, wel leuk om een keer te zien. Wij hebben 3x gegeten bij Kostas, goed en niet duur ook Sergiani had prima eten en ook niet duur. Maar onze topper was ook Drossia in Malia, 3x gegeten en echt qua eten en ambiance de beste van de 7 restaurants die wij in totaal hebben bezocht.

Supermarkt Gemini heeft echt alles dus je ontbijt of een lekker drankje nog voor 's avonds op het balkon is daar te verkrijgen.

met een groep, Sept. 2011
Leuk appartementencomplex
Hans & Byanca
29-9-2011 Leuke ligging t.o.v. winkelstraten en de in de buurt aanwezige plaatsen. Aardige eigenaar. Hij is aanspreekbaar maar laat je met rust als je daar behoefte aan hebt. In appartement zit een te kleine doucheruimte en koffiezetapparaat werd gemist. Leuk en mooi zwembad. Het hebben van een huurauto is een must om meer te zien van het eiland dan de aanwezige winkeltje met souvenirs. Lekker uit eten is geen probleem. Voldoende leuke restaurants aanwezig. Al met al een top vakantie op een top locatie.

met een groep, Sept. 2011
Arlekin Tango een mooi en goed appartement
Arjo en Sonja van D...
23-9-2011 Wij mijn vrouw en ik en mijn zwager en schoonzus zijn van 11 september 2011 tot 22 september 2011 op vakantie geweest en verbleven 11 nachten in het mooie en goede appartementen complex Arlekin Tango te Stalida.De ligging is goed te noemen winkels en restaurant zijn volop aanwezig alwaar je voor weing lekker kunt eten. Kamers waren goed maar eenboudig ingericht ruime balkons. Wij vonden dat de eigenaar de gasten de volle aandacht gaf en bij aankomst een welkoms drankje en bij vertek werden we ook uitgezwaaid. Schoonmaak was ook in orde.
Ook het strand was op 200 meter afstand van het appartementen complez gelegen.
Ik zal zeker weer een keer terug komen en ook voor kinderen is dit ideaal.

met vrienden, Aug. 2011
Geweldig appartement
fedde en geralda
17-9-2011 Wij waren overgeboekt voor Sergiani en kwamen in Arlekin Tango terecht nou dat was een geweldige verrassing. Wij hadden een studio in het nieuwste gebouwtje lekker ruim alles vrij nieuw en heel erg schoon. Normaal gaan wij altijd naar het strand maar nu waren wij vaak bij het zwembad te vinden met de heerlijke bedden. Het strand Ikaris Beach is trouwens heel mooi en schoon. Een overwachte BBQ gehad en die was georganiseerd door een gast dat vond Takis wel leuk, die had alles goed voor elkaar. Kortom een hele fijne vakantie gehad en komen zeker nog een xtje terug.

met vrienden, Juli 2011
Super leuk complex lekker rustig
stefan en hillien
9-8-2011 Hoi kan hier wel veel neer zetten is niet nodig was gewoon super takis en familie bedankt was super bij jullie tezijn groetjes stefan hillien dwingeloo.Tips is niet nodig stalis en malia beide leuk alleen strand moet je echt ikaros beach gaan echt super schoon.

Perfect!
W.
30-7-2011 Net terug,zeer leuke vakantie gehad!
Goed complex,zeer relaxt,fijne mensen ,en fijne gasten.
Kindvriendelijk,onze kinderen hadden binnen 5 minuten contact en vele vriendjes.
Allemaal nederlander,maar wel prettige nederlanders....geen halikedeesfeer...
Mooi strand,1,50 per stoel,waar vind je dat nog??
Uit eten niet duur,en de supermarkten vond ik ook wel meevallen ,echt betaalbaar ondanks de crisis.
Alleen de benzine is erg duur,1,81 per liter.
Zeer vriendelijke grieken,geen sjagerijn tegen gekomen!
In de buurt van vele winkels en restaurants,keus genoeg.
Zwembad zeer relaxt,fijne stoelen en zeer belangrijk..GEEN handoekje leggen!!!!!!!!!!!!
App goed voor griekse begrippen,schoonmaak wat minder,airco ,fijne balkons etc.
Gratis intenet,ned boeken,tijdschriften, en spelletjes voor de kinderen aanwezig bij het restaurant(receptie)
De sfeer is super relaxt,Takis wil alleen Nederlanders,en dat doet de sfeer ten goede,ondanks dat ik er wat tegenop zag!
Volgend jaar komen we weer!

met jonge kinderen, 2011
Super
Angelique
23-7-2011 20-07-2011 weer thuis gekomen van een heerlijke vakantie..
Absoluut een aanrader,wat een lieve mensen.
Je zit op een heerlijk stuk,alles dichtbij zoals supermarkt,restaurants,winkels etc.
Zwembad was ook heerlijk met hele fijne ligbedden.
Gewoon een heerlijke vakantie

met vrienden, Juli 2011
Super!
Nienke
6-9-2011 Lekker rustig, schoon zwembad, genoeg bedjes beschikbaar, aardige mensen zowel hotelgasten als de gastheer/gastvrouw, heel veel leuke restaurantjes in de buurt, Chersonissos met bus te bereiken dus als je een keer wilt stappen is dit ook mogelijk

Echt gezellig met nederlandse
familie met kindere...
30-7-2011 Heerlijke vakantie en het is wel gezellig dat je bij het zwembad of s'' avonds bij een biertje wat aanspraak hebt, zowel voor de kinderen als voor jezelf. Vaak staat erg geliefd bij nederlandse gasten en dan zit er ergens in een uithoek van het app een nederlander. Nederland is natuurlijk niet zo groot. Op dit complex is het helemaal gericht op ons nederlanders, en dat is gewoon heel gezellig zonder klef te wezen.
Ook is het een mooi appartement , schoon , ruim genoeg, mooi zwembad en een prima lokatie. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en willen dat ook graag het allerbeste wensen aan de leuke mensen die we ontmoet hebben , met name aan Nikki. Ook het eten in de omgeving is niet duur 6 a 7 euro hoofdgerecht 1,50 pilsje
Bedjes aan het strand 4 bedjes, 2 parasols = 10 euro (mallorca 22,50 vorig jaar)
AL met al helemaal goed, zult het zeker naar je zin hebben

met een groep (2)
alleenreizend (3)