Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa**** in Stalis / Stalida Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa****

Activiteiten
Onderkomens
6,3

29 mei 2012

Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa**** Stalis / Stalida

Beoordelingen Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa****

Stalis , 70007, Stalis / Stalida
Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa scoort een 7,8 uit 10, op basis van 83 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa**** in Stalis / Stalida, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 93 vakantiefoto's van Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Aquis Blue Sea Resort & Spa**** met andere accommodaties in Stalis / Stalida.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Aquis Blue Sea Resort & Spa****

Activiteiten
Onderkomens
6,3
met jonge kinderen, 2011
"Prachtig gehad."
Marga Renooij
31-8-2011 Zeer vriendelijk personeel, prachtige kamer met groot balkon (boek wel met zeezicht), goed eten,
lekker zandstrand voor het hotel en je loopt zo Stalida in.

"Leuk hotel"
Marco
28-8-2011 Goed hotel voor een week vakantie. Eten niet bijzonder maar makkelijk is dat de boulevard zich op loopafstand bevind zodat een leuke eettent snel gevonden is. Smorgens wel vroeg je bed uit om een ligbed op een mooi plaatsje te krijgen. In het hotel veel Russen, Israeliërs em Italianen die zich laten horen en zien.

met jonge kinderen, 2011
"Te gek hotel"
marga renooij
22-8-2011 Alles perfect, maar het hotel moet gewoon verplichten dat kinderen b.v. onder de 8 jaar alleen eten mogen opscheppen onder toezicht van hun ouders, kinderen van b.v. 4 jaar laten ze gewoon gaan, en dat wordt een bende.
Maar buiten dat een geweldig hotel, perfecte ligging, perfecte kamer (groot balkon) en hele aardige mensen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Zeer mooi hotel, prachtige ligging"
fam. van der Horst,...
22-7-2011 Hotel aquis blue sea resort en spa heeft ons gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 11 tot 15 jaar een fantastische vakantie bezorgd. Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed eten, veel keus en redelijk veel variatie. Een leuk zwembad waar het nooit al te druk is.
Onze oudste dochter moet een glutenvrij dieet volgen. Speciaal voor haar werd cake gebakken, pasta's gemaakt en voor brood gezorgd. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Top resort!"
E. van den Brink
13-8-2011 4 juli 2011 8 dgn, Super leuke week gehad.
Het personeel is super!!! doen wat ze beloven, top! Animatie team...in 1 woord fantastisch. Super leuk hotel, geen hoogbouw en niet massaal.Aan het eten kan wat ons betreft meer aandacht besteed worden, niet slecht maar uit eten is een beter idee.Schone kamer en zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan.

met partner, Mei 2011
"Uitstekend "rustig" gelegen village resort"
Dirk
26-5-2011 Last minute geboekt. Bij aankomst kregen we een kamer toegewezen in het naast gelegen appartementencomplex van het hotel(waarschijnlijk door overboeking)
Deze kamers waren ondermaats
Na klacht bij de receptie werd ons 's anderendaags een kamer belooft in het hotelcomplex zelf
Zoals belooft kregen we de dag nadien een andere kamer die voldeed aan de verwachtingen van een 5 sterren hotel
Eten is uitstekend. Steeds gevarieerd in buffetvorm
In de bar zijn niet alle dranken gratis voor last-minute gasten maar voor ons toch voldoende. Alle soft-drinks, bier, een 5 tal cocktails, ouzo, raki... waren inbegrepen
Personeel is super vriendelijk
1x/verblijf mag je a la carte gaan eten in het restaurant=super
Kinderanimatie + elke avond kinderdisco
Dag + avondanimatie voor volwassenen
Gelegen aan het uiteinde van Stalida, winkels/resto/bars op 50m
Prachtige ligging aan het strand (gesch. door een niet drukke weg)
Ligzetel op strand=3€/dag
Excurcies met lokale reisbureau's is tot 50% voordeliger

met partner, Okt. 2010
"Heerlijke plek voor zon, ont- en inspanning!"
Dini Husselman
19-10-2010 Net zoals de familie Bravenboer begrijpen ook wij de negatieve opmerkingen (van bijv. de familie Franken) niet. Oke, 5 sterren is wellicht wat aan de hoge kant, maar het resort ligt geweldig, direct aan het strand, onze kamer (bungalowkamer aan de zeezijde) was top, met twee heerlijke bedden, een heerlijke badkamer, veel kastruimte, veel hangertjes, platte tv met zender BVN, ruim zitje zowel binnen als buiten, dus wat wil je nog meer? En het eten? Tsja, natuurlijk kan het niet iedere dag compleet anders zijn als je een buffet hebt, maar genoeg keus hoor om het dagelijks af te wisselen! En het vlees was iedere avond wél anders! Oh, en het ontbijt: vers wit en bruin brood dat je zelf kunt snijden, broodjes, brood om te roosteren, yoghurt, muesli, cornflakes, fruit, ijs, eieren gebakken en gekookt, etc.
En dan nog even over het animatieteam: erg actief, flink aanwezig maar nooit opdringerig. Als je mee wilt doen prima, als je dat niet wilt, ook goed. Nou, dan nog even kort : Prima Hotel!

met een groep, Sept. 2010
"Fantastische vakantie !!"
Familie Veenhof
16-9-2010 We zijn net terug van een heerlijke vakantie op basis van all inclusive. We betaalden voor 15 dagen ca. € 1.100,-- pp (inclusief vliegreis) De locatie van het hotel is aan een fijn zandstrand en is slechts gescheiden door een weg. Dit is echter totaal niet storend maar eerder leuk. Het personeel is zeer aardig en attent. De bediening is top. Op het terras wordt je drank geserveerd. Ook hebben wij elke dag lekker gegeten ook al kwam het soms voor dat bepaalde gerechten wat lauw waren. Het complex en de kamers zijn mooi en goed onderhouden. De gezellige winkelstraat van Stalis begint vrijwel naast het hotel. De animatie is goed verzorgd voor zowel jong als oud. Ik vind het vreemd dat dit hotel maar een overall score heeft van een 7,3. Wat ons betreft is het een dikke 9 ook al zou het aanbod van all inclusive drank iets kunnen worden uitgebreid.

L. Bravenboer, Ridderkerk.

alleenreizend, Aug. 2010
"Dit was af !!"
fbd
10-8-2010 mijn verlof was onverwacht en ben in Bleu Sea terecht gekomen ook onverwachts !
is ondertussen ook al een 5 sterren geworden en helemaal gerenoveerd ! is prachtig gewoon,zee is dicht bij hotel , spijtige is dat je de strandstoelen moet huren, animatie was ook super was een toffe bende ! heb mij super geamuseerd en
zal zeker nog terug gaan !

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
c.j.franken
19-8-2010 we betaalde €5200,00 voor 12 dagen ,2 volwassenen en 1 kind van 7 jaar,zogenaamde luxe famillie kamer met zeezicht(geeeeeeen 2 slaapkamers maar een doodgewone slaapbank naast de koelkast.
all inclusief (ha ha)oud brood s,morgens ,bestelde je een flesje water was dat weer niet inbegrepen,vlees zat vol met pezen en friet was 1 slape hap,3 verschillende kazen met 1 mes wat erg smerig was ,glazen waren ronduit vies,(chef er bij gehaald en die beloofde beterschap ,andere dag was het weer net zo vies
eten stond veel te lang koud te worden borden zaten bijna allemaal vol met etensresten ,begrijp me goed ben echt geen zeur maar voor 12 dagen met 3 personen meer dan €5200,00 kwijt dan verwacht je van een zogenaamd 5 sterren hotel wel ff ietsje meer
nooooooooooooooooit meer all inclusief ,we hebben trouwens de resterende 11 dagen ergens anders gegeten
mensen boek dit niet ,groote teleurstelling
groeten fam.franken

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende