Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa**** in Sissi Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa****

29 mei 2012

heerlijke ruime kamer met goed terras en aansluitend ons eigen zwembadje.

Beoordelingen Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa****

Papatheodorou Street, TK 72400, Sissi
Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa scoort een 7,8 uit 10, op basis van 175 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa**** in Sissi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 232 vakantiefoto's van Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Sissi Bay Hotel & Spa**** met andere accommodaties in Sissi.

166 beoordelingen over Sissi Bay Hotel & Spa****

met partner, 2012
"Een echte aanrader"
Adriana van Ham
9-5-2012 Aparthotel Sissy Bay is een ruim opgezet complex, maar doet niet massaal aan. Het ligt aan zee, aan de rand van het kleine havenplaatsje Sissy. Het straalt de authentieke griekse sfeer uit, is schoon, gezellig en netjes onderhouden. Onze kamer was prima in orde, goed bad, bed en voldoende kastruimte. Schoonmaak om de dag. Diverse zwembaden op het complex met voldoende ligbedden en parasols. We hebben prachtig gewandeld in de directe omgeving, langs de zee over een mooi pad langs de kust naar Malia en de andere kant op door het landbouwgebied met veel olijfbomen en leuke dorpjes. Het personeel is buitengewoon aardig en behulpzaam (Nicos, Sabine, Jimmy, Kara en alle anderen). De buitenbar aan de straat is heel gezellig, veel engelsen, fransen, duitsers, hollanders. Geen russen aangetroffen. Het restaurant ligt aan een zwembad en heeft uitzicht op zee. Je kunt binnen of buiten eten. Het eten is in buffetvorm, het aanbod is niet overdadig maar erg smakelijk. In de haven leuke eettentjes.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Gastvrij en mooi gelegen hotel met apartementen"
h_klaassen
22-5-2012 Wij hadden een appartement (met eigen zwembad) waarvan er maar 6 zijn en ook nog niet allemaal even groot. Maar de 4 persoons versie had een ruime badkamer, een ingebouwde keuken, een aparte slaapkamer met 2 normale bedden en de ouder slaapkamer met een LCD TV (BVN). Werd om de 2 dagen schoongemaakt. Mensen zijn heel vriendelijk en werken daar al heel lang. Nikos spreekt Nederlands omdat zijn vriendin daar nu (nog) woont. Je kunt zelf koken maar ook kiezen voor all inclusive. Het is echter geen 28 euro p/p waard. Eten is wel kwalitatief goed maar weinig variatie. Je kunt ook in het dorp zelf eten waar genoeg zaken zijn. Supermarkten zijn er ook genoeg maar de prijzen zijn overal niet echt laag. Het complex is relaxed en zeker voor herhaling vatbaar. Weer is perfect rond die tijd. Jammer dat het (ook al is het meivakantie) niet echt leeft; na 1 mei pas. Voor het geld zeker een aanrader en wij gaan hier zeker nog eens naar toe.

met partner, Okt. 2011
"Lekker app.mooie omgeving."
Peter en Ada
19-10-2011 Sissi bay is een eenvoudig hotel/app.maar vandaar kan je met een auto het hele eiland verkennen.
Tijdens vertrek vanuit holland 2 uur vertraging en terugkomst hetzelfde ivm stipheidsakties,nou ze doen hun best maar,maar ons zien ze daar niet meer.
Als die grieken het van het toerisme moetem hebben gooien ze hun eigen glazen in.

met vrienden, Sept. 2011
"Heerlijk"
John van Trijffel
8-10-2011 Mooie lokatie lekker rustig.
Heel leuk en vriendelijk personel.
De eigenaar kan beter thuis blijven, ik heb geen vriendelijk woord van hem gehoord niet tegen z'n gasten of personeel, rara man.
Lekker eten elke dag wel wat anders.
Ontbijt is zoals op heel Kreta, gebakken ei, gekookt ei, roerei en worstjes (deze waren lekker)
Wij misten wel de salami.
Leuke BQ avond met veel eten en veel dans.
Wel een must, huur een auto, rij eens naar het naast gelegen Plaralia, kleiner dan Sisi maar ook een leuke haven.
Kamers waren ruim genoeg en ook toch weer leuk (hoe komen ze er op) de keuken in een kast.
Restaurant goed ingericht voldoende ruimte en wederom met leuk personeel.
Op de dag in de Tropicalbar de enige echte Sabine, en op de avond Jimmy.
Geen slechte opmerkingen over deze tien dagen in Sisi.

"Prima voor een week"
Nvt
25-9-2011 We zaten in een appartement helemaal achterin. Heerlijk rustig dus. Bed erg hard, maar voor een week is het goed te doen. Schoonmaak werd netjes gedaan 3 x per week en schone handdoeken. Wij komen nog een keer terug.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Chicky boom boom!"
bovenverwachting
14-9-2011 mooi schoon en ruim appartement op de begane grond
nadat er een kakkerlak was binnengeslopen werd er meteen gespoten
en hebben we er niet meer exepmplaren gezien
complex ligt pal aan zee en heeft diverse verfrissende zwembaden
aan de poolbar was het altijd gezellig
met mooie lieve mensen als nikos (2x) sifi georgio raymonda kara teressa etc
we hebben genoten van de all inclusive het eten was (te) lekker en gevarieerd
en vooral het toetjes-dessert was onweerstaanbaar!
entertainment met willy en pilly was super okidokikarioki en chickiboomboom
en de griekse avond hadden we voor geen geld (10 euro) willen missen
een geweldige vakantieweek gehad, lekker gegeten en heerlijk ontspannen!

"Aanrader voor weinig geld!"
Anjelica
12-12-2011 Wij zijn van 1 tot 11 sept. 2011 in Sissi geweest. We hadden een studio geboekt die prima was! Bedden een beetje hard maar dit wende wel. Lekkere douche en ruim balkon. Appartement was schoon en lakens/handdoeken om de dag vervangen. We waren er op basis van logies dus hebben niet in Sissi Bay gegeten maar heerlijk in de omgeving. S'ochtends beleg en stokbrood gehaald in het supermarktje aan de overkant. Was prima! Kiezelstrand op 200 meter met bedjes voor 2 euro per stuk. Zandstrand wel een stuk verder lopen en 4 euro per bedje en 2 euro voor de parasol. Kiezelstrand was prima voor ons. Al met al een topvakantie gehad!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"VOLGEND JAAR WEER"
candyy
30-8-2011 Het was zeker een topvakantie!
de animatie avonden waren ook heel erg leuk, vooral met dj en willy.
Nikos is ook erg aardig! en spreekt ook nog nederlands...
het eten was redelijk goed, wel vaak hetzelfde.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Waar voor je geld !"
Mark en gezin
29-8-2011 Prima hotel, ligging rustig in leuk klein plaatsje. Verwacht geen 5 sterren resort,
is de prijs ook niet naar. In haven veel leuke restaurantjes. Autohuur voor een paar dagen is een aanrader. Alleen voor mensen met smetvrees geen aanrader, er wordt wel schoongemaakt, maar niet zoals in Bunschoten.

met jonge kinderen, 2011
"NIET DOEN"
ontevreden gast
18-8-2011 Zorg dat je in het nieuwe gerenoveerde gedeelte zit. Oude gedeelte is niet uit te houden. Het aparthotel is geen 4sterren waard. hooguit 2 sterren