Hotel Grecotel Meli Palace in Sissi Griekenland beoordelingen 9.4 | Zoover

Hotel Grecotel Meli Palace Sissi

Beoordelingen Hotel Grecotel Meli Palace

Agia Varvara, GR-72400, Sissi
Hotel Grecotel Meli Palace scoort een 9,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grecotel Meli Palace? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grecotel Meli Palace in Sissi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Grecotel Meli Palace vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Grecotel Meli Palace met andere accommodaties in Sissi.

6 beoordelingen over Grecotel Meli Palace

9,5
9,5
"Absoluut geweldig"
Bo
18-8-2011 Ook door een overboeking in dit hotel terecht gekomen. We dachten dat het hotel minder zou zijn. Maar na vergelijk met het oorspronkelijke hotel was dit hotel geweldig! Een privé-strand, erg goede service, aardig personeel. Mooie verzorgde kamers, handdoekenwissels iedere dag. Bar aan het strand. Heerlijk en heel gevarieerd eten. Leuk annimatieteam (vooral voor de kinderen). Enige nadeel is dat het dorpje Sissi op 20min afstand lopen is. Maar je kunt dit dorp net als het strand van Malia ook via de bergen bereiken (dit is een leukere route).

Ook hebben we de Samaria kloof gelopen. De kloof op zich is geweldig en aan te raden (mits conditie goed is) alleen vanaf dit hotel viel de busreis erg tegen (5uur heen, 4,5uur terug)

"Fantastische gastvrijheid!"
Martijn
16-8-2011 Wat een aanrader! Bij aankomst werden wij, ondanks dat we te vroeg waren, zeer goed ontvangen. Iedereen is zeer behulpzaam, en dat gaat vanzelfsprekend. Het eten is ruim opgezet, en er is voldoende keus. Opvallend is de rust, ook bij een vol hotel, bij bv het zwembad en de bars. Er is een prive-zandstrand, maar wel met kiezels in het ondiepe water. Nadeel is de ligging t.o.v. het centrum, dit is zo'n 20 min. lopen. Kinderen kunnen de hele dag ijs en drinken pakken, en een polsbandje is (nog) niet nodig. Alles gaat op goed vertrouwen, wat een fijn gevoel geeft. Kamers zijn vooral heel schoon, en alles wordt dagelijks vervangen. Dat geldt overigens voor het gehele complex. Het personeel rent de benen onder het lijf vandaan om iedereen te plezieren. Wij vertrokken voldaan, en hoefde de kamer niet bij te boeken voor de rest van de dag, konden gebruik maken van een douche-kamer, en alle all-in voorzieningen. Als ik weer kies voor Kreta, is dit ze-ker het Hotel waar ik zal verblijven. TOP!

"Prima hotel goede service"
Henk en Alida
14-8-2011 In verband met een overboeking werden we hier ondergebracht. Afwachten wat dit alternatief was, nu kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn. De service was goed, het personeel vriendelijk. Lekker eten met veel variatie, ook de bediening was goed.
We waren tevreden over de kamer en gezegd werd dat dit beter wordt in verband met een renovatie.

Tijdens het verblijf kreeg ik een ongeval waardoor een operatie noodzakelijk was. Het personeel heeft alles op alles gezet om ons te helpen en met hun hulp zijn wij in staat geweest om eerder naar Nederland terug te keren. Buiten een aanrader voor een mooie vakantie een goede organisatie bij calamiteiten.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Grecotel Meli Palace bij:

"Een klein stukje paradijs op aarde"
familie rousseeuw v...
17-8-2011 door overboeking kwamen we bij mali palace terecht en wat een heerlijk toeval was dit,de kamer was goed,de schoonmaak uitstekend,de ligging van de kamer perfect,het personeel was uitmuntend aardeg en behulpzaam, en over het team van de entertainment zijn we helemaal tevreden wat een leuk stel. op wat kleine dingetjes na (zoals bebording om de weg in het hotel te vinden ontbraken) was onze vacantie op en top 1 groot feest, we gaan er zeker nog eens terug

"Goed alternatief"
wendy
14-8-2011 wij zijn eind juli begin augustus in hotel Meli Palace geweest. Ook net als vorig verhaal: we kwamen aan op het vliegveld en het hotel in het centrum zou overboekt zijn. Dus werden we naar Meli Palace gebracht. We zouden een spa behandeling krijgen in het andere hotel als goedmakertje dit hebben we niet gepikt. Omdat het hotel 2 km van het centrum afligt hebben we taxi vergoeding gevraagd aan het reisbureau. Dit was goed te doen ondanks de staking reden ze toch als we dat wilden. Het eten is wel goed maar na 8 dgn ben je er behoorlijk op uitgekeken. Het eten van 's middags zoals de friet, word 's avonds ook weer aangeboden dit is niet echt smakelijk. Verder is het 5 gangen diner een aanrader mag je eens per week reserveren. Ook de cocktails zijn gratis en lekker. 's Avonds is er entertainment van half 10 tot half 11. Verder is het er erg rustig. Er is een prive strand echt super leuk! En de kamers worden elke dag schoongemaakt. Super vriendelijk personeel.

"Goed hotel, helaas afgelegen."
njeroense
3-8-2011 Wij zijn hier eind juli begin augustus geweest voor 9 dagen. Wij hadden een ander hotel geboekt in het centrum van Sissi, maar bij aankomst was er geen kamer voor ons. Het verhaal was dat dit te maken had met de taxistaking. Daarom zouden we voor 4 dagen naar Meli Palace gaan. Waar we zijn gebleven. Het is een mooi hotel, ook all-in, de drankjes tot 1u. De eerste dagen was het niet druk, genoeg bedjes bij het zwembad en strand, goed buffet, prachtig terras met uitzicht op het zwembad, zee en zonsondergang, animatie voor de kinderen. Het enige nadeel weinig Nederlanders (op het moment dat wij er waren 5) (veel Russen, geen last van gehad) geen Nederlandse kinderen om mee te spelen voor onze zoon, ook hij heeft zich prima vermaakt, voetballen met de animatie of waterspelletjes, waterfiets en kano bij het strand (niet bijbetalen). Wij hebben nog 2 dagen een auto gehuurd, ook vanwege de taxistaking. Het centrum van Sissi is ver lopen, zeker bij 30 gr. Wel een aanrader dit hotel