Hotel Theartemis Palace**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Theartemis Palace****

30 mei 2012

mooi en goed zwembad

Beoordelingen Hotel Theartemis Palace****

M. Portaliou PO Box 132 26, 74100, Rethymnon (Platanes)
Hotel Theartemis Palace scoort een 8,3 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Theartemis Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Theartemis Palace**** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Hotel Theartemis Palace**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Theartemis Palace**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Theartemis Palace**** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

96 beoordelingen over Theartemis Palace****

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima hotel"
de vreese
29-8-2011 Vriendelijk personeel, prima onderhouden op gebied van kamers en gemeenschappelijke ruimtes. Alleen het zwembad is niet uitermate proper, ondermeer omdat het is toegestaan om met drankjes in en rond het zwembad te vertoeven. Wel voldoende en comfortabele zit- en ligstoelen.

"Verzorgd hotel met gunstige ligging!"
Dennis en Gennifer
1-7-2011 Verblijf op basis van Half Pension. Zeer goed bevallen! Mooi verzorgd hotel. Personeel vriendelijk, behulpzaam, spreekt goed Engels. Vooral Belgische, Duitse en Engelse gasten, later ook (nette) Oost-Europese/Russische. Bij HP veel stellen, All-in meer gezinnen. 150 m van het fijne zandstrand. Strand word breder richting de haven. Mooiste gedeelte ligt voor het Kriti hotel op 10 min. Loopafstand. Lange boulevard langs het strand met diverse restaurants, supermarkten en winkels. (Oude) Centrum op 20 min. Loopafstand. Voldoende pinautomaten in omgeving. Verblijf in Superior Room. Zeer sfeervolle, niet gehorige en schone kamers. Nieuwe vrij harde orthopedische matrassen. Kluisje 2,60 p.d. Ondanks langs drukke weg, geen overlast. HP gasten eten in restaurant Chloë, gezellig en niet te groot. Continentaal ontbijt. Voldoende keus bij het diner. Veel variatie, keuze tussen westerse en Griekse. Soms wel iets te veel olie. Personeel zeer vriendelijk. Nette kleding gewenst tijdens diner.

"Goed hotel voor stadszoekers"
Marianne
17-3-2012 Het hotel ligt voor mensen die in de stad willen verblijven goed centraal, dicht bij strand en vriendelijk personeel. Vervelend vonden wij het verschil in entourage van de eetzaal half pensionen versus all inclusive. Het all inclusive restaurant was mooi, goed aangekleed met kroonluchters, marmer etc. Voor half pension was de aankleding minder; een glas wijn was erg duur!, wat het genieten van de maaltijd wel beinvloede. In eerste instantie hadden wij een kamer op de bovenste etage aan de straatkant, veel overlast van verkeer, na overleg met receptie hebben we een andere kamer toegewezen gekregen waar we zeer tevreden mee waren. Deze lag aan de andere zijde van de straat. Het hotel wordt gescheiden door een niet drukke straat. Iedere avond was er entertainment. Wij misten in dit hotel een tuin met terras. Voor liefhebbers van uitgaan in grote centra ligt dit hotel prima. Voor rust kan je beter verder zoeken.

"Zeer goed hotel zeer vriendelijk personeel."
Frenne
21-6-2011 Heb met partner 14 dagen in dit hotel doorgebracht,het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.Het eten is prima en gevarieerd ieder avond was er entertainment. Hadden om een rustige ligging gevraagd hebben deze ook gekregen.Kamer zien er goed en verzorgd uit.Kluis huren is duurder dan in een soort gelijk hotel .Lunch pakket was zeer goed wij kregen alles mee in een koeltas hiervoor moet men wel €10.00 borg betalen.Wij hebben het zeer naar onze zin gehad in dit hotel en het is beslist een aanrader.

met partner, Mei 2011
"Aardig hotel"
Wilma
9-8-2011 Best wel aardig hotel,personeel is vriendelijk, superior kamer is uitstekend. Ontbijt is echt goed, maar diner vonden we minder en met name het warme gedeelte. Na een paar dagen smaakte alles hetzelfde en er werd veel olie gebruikt. De koude schotels en het toetjesbuffet was goed. 4 sterren.....in vergelijking met andere hotels die we bezocht hebben, ook met 4 sterren, viel ons dat toch wel tegen. Hadden iets anders verwacht na alle reacties op deze site.

met partner, 2010
"Mag er zijn."
Familie Goossens
2-10-2010 Hebben in de 2de helft van sept. in het Theartemis Palace verbleven. Dit hotel biedt een goede tot zéér goede service. Het personeel is héél vriendelijk en staat steeds ten dienste. Het ontbijten is aangenaam door de uitgebreide keuze. Het avondeten viel ook mee, de schotels werden steeds aangevuld met verse producten. Nog iets meer variatie ware nog beter. Als uitvalsbasis is dit hotel ook geschikt (op 150 m van de kustpromenade en op 15 min wandelen van het oude centrum).

"Fijne vakantie"
Sofie
21-8-2010 We hebben via een promotie besloten om naar dit hotel te gaan. We hadden dan ook verwacht dat we een minder kamer hadden. Dit was totaal niet waar. Mooi pas gerenoveerde kamer met flatscreen waar je zelf een usb kon op aansluiten. Het eten was goed, en de bediening zeer vriendelijk. Onze kamer was nr 107. We hadden een zeer mooi en groot terras waar wij 's avonds de animatie goed konden op bekijken. Dranken in eetzaal waren wel vrij prijzig. Maar je kon genieten van een happy hour, en dan was alles gedurende uur een 50 procent. Dus dat was een meevaller om cocktails en andere dingen te bestellen.
Goed en verzorgd zwembad.

met partner, Aug. 2010
"Iets meer verwacht van een vier sterren hotel"
Patrick
12-9-2010 Ik kan alleen maar de positieve commentaren beamen maar er zijn toch een paar minpuntjes zoals:
- het diner was heel lekker maar het was eigenlijk maar "gewone kost" (gerechten die je thuis zou maken), niets speciaal. De crisis was hier merkbaar
- geen mogelijkheid om je was te drogen op de kamer, balkon of badkamer tenzij op de stoelen
- de dure drankprijzen: 2.90 (25 cl) voor een cola, 2.9 (1l) voor plat water, 3.90 (1l) voor bruiswater, 3.00 voor een tas koffie, 3.00 (33cl) voor lokaal bier van de tap, 5.50 voor een leffe, 4 euro voor een glaasje ouzo,... Tijdens happy hour (van 19.30 tot 20.30 uur) 50 % korting op de alcoholische dranken

""Value for money""
Luk en Greta
1-9-2010 Leuk hotel, dat ten opzichte van ons vorig verblijf toch aan klasse heeft ingeboet. Dat vorig verblijf leverde wel een 20%-kaart voor alle inkopen binnen het hotel op, een leuk extraatje!
Degelijke kamers, eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding.
Jammer dat enkele (vrouwelijke) persoeelsleden in het restaurant ronduit onbeleefd waren en de ganse tijd tegen de Griekse gasten of onderling kwetterden, terwijl je als 'gewone' gast vrij lang op de bediening kon wachten.

met partner, Juli 2010
"Top hotel met heel vriendelijk personeel!"
lotte
9-8-2010 Het hotel was super. We werden heel gastvrij ontvangen. Het eten was erg lekker en gevarieerd, iedere dag weer. 's Avonds was er veel live muziek in het hotel. Dit zorgde voor veel gezellige avonden.
Het personeel behandelde ons heel goed en hielpen waar nodig was.
De kamer was mooi schoon. Iedere dag werd er gedweild en kregen we weer schone lakens op bed. Ook een pluspunt vonden wij de koelkast op de kamer. Zo konden we mooi ons eigen drinken lekker koel houden! De bedden waren wel hard, maar op zich hebben we alle avonden lekker geslapen.
Wij hebben een supervakantie gehad op Kreta! Wij komen zeker nog een keer terug naar dit hotel!!! Een absolute aanrader....