Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites***** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.493 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites*****

Beoordelingen Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites*****

10 februari 2012

6,5
Hoofdgebouw

Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites scoort een 8,0 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites***** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites***** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Rethymno Plaza Spa & Suites*****

Het was OK
Een tevreden klant
4-8-2009 Ligging: Is prima. 30 minuten wandelen van het stadje. Veel restaurantjes en supermarkt in de buurt. Vlak aan het strand.
Service: sommige personeelsleden waren heel vriendelijk, anderen zeer onvriendelijk.
Eten: was goed en lekker. Voor 1 week was dit prima, misschien voor 2 weken is er te weinig variatie/keuze.
Kamers: Prima!!!
Kindvriendelijkheid: geen idee
Prijs/kwaliteit: Qua kamer en de smaak van het eten en ligging krijgen ze absoluut 5*, maar qua variatie/keuze in het eten en het zwembad vind ik het eerder een 4*.
Poets van de kamers en verversing van handdoeken in de badkamer ligt niet specifiek aan het hotel. Het allergrootste deel van de hotels in Griekenland werkt op deze manier.
Houd er rekening mee dat het hotel aan de straat ligt. Indien je dit niet wenst, boek hier dan ook gewoon niet. Mij stoorde het absoluut niet!

met oudere kinderen, Aug. 2009
Een echte aanrader
Christine
28-8-2009 Wij verbleven met 3 kinderen in augustus 2009!
Het was fantastisch! Mooie ligging, leuke zwembaden, direct aan het strand met grote golven, leuk voor de kinderen. Leuke uitstappen in de buurt.
Vele restaurantjes en bars 's avonds in het stadje.
Een echte aanrader, wij gaan zeker terug.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Een aanrader!
Christine
27-8-2009 Het hotel is zeer mooi gelegen, gezellig, voortreffelijk zwembad, direct aan zee, hoge golven tot groot jolijt van de kinderen.
Dicht bij het stadje, leuke wandeling.
Genoeg bars en restaurants, winkels, voor elk wat wils.........
Wij komen zeker terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Rethymno Plaza Spa & Suites...

Nooit meer voor ons....
Dennis
2-11-2008 Als dit hotel, wat 5 sterren zou moeten zijn, en er eigenlijk maar maximaal 3 is, de Griekse vriendelijkheid uit zou moeten stralen hoeft Griekenland nooit meer voor mij.
Het personeel is ronduit arrogant, je kunt tot 10.00u ontbijten, en als je 9.50u komt krijg je in plaats van een goedemorgen: 5 minutes. Leuke verwelkoming...
De kamers vallen heel erg tegen. Het zouden suites moeten zijn, maar niet wat ik gewend ben van een suite.
Het water van het zwembad is ijskoud.
Het eten is dagelijks hetzelfde.
Kortom, voor ons NOOIT meer...

Mooi maar geen DeLuxe cat waard
Serge & Griet
2-10-2008 Wij zijn daar geweest de eerste 14 dagen van september 2008.De eerste indruk was mooi en de kamer ook.Was met 2 verdiepingen,beneden een bescheiden keukentje,met inderdaad alle toebehoren van een app,en boven een bed,was gewoon matras op de grond.Badkamer met een bubbelbad,maar als je dit wou nemen moest je wel 2à3 uur tijd hebben om het te laten vollopen.Voor ons te douchen was het al helemaal bijna onmogelijk,wij had met moeite warm water en we konden bijna ons haar niet uitspoelen.Wij hebben dit gemeld aan de receptie, meer dan eens,de hotelmanager Nikos,is zelfs meegeweest,doch niks is verandert! Voor de rest was het personeel vriendelijk.Personeel van de kamers was minder ondermaats wij hebben moeten vragen aan de receptie voor aub eens ons kamer nat te poetsen,zo smerig.Wat het eten betreft,heel weinig variatie,tenzij u elke dag frietjes met stoofvlees wil,de salade was super.

Familie
Om onmiddellijk terug naar te gaan
luc aerts
1-10-2008 zeer mooie verzorgde kamers. op een 2 pers kamer kan je met 5 slapen (2 kingsizebedden en 1 gewoon. 2 badkamers 2 tv's, dvd, stereoset, 2 balkons, 4 airco's, afwasmachine enz.
altijd, ontbijt en diner buiten geserveerd. zeer vriendelijke bediening. prive strandstoelen op 25 meter. laat toegekomen en ons avondmaal stond gereed in de frigo.
kortom een aanrader

Romantisch hotel
Mirella
7-9-2008 Zeer mooi hotel.
Aan een mooi zandstrand gelegen.
Veel cafeetjes in de buurt.
2 km van het centrum, maar met de taxi kost dat 5 euro.
Heel vriendelijk personeel.
Lekker en heel verzorgd eten, er was een open keuken.Je had ook vroeg ontbijt tussen 1 uur en 7u30 dus lekker handig als je op uitstap ging.
Ruime studio s met bubbelbad.Enig minpuntje het bed was een mooi hemelbed, maar lag niet comfortabel.

met partner, Sept. 2008
calimera
15-9-2008 Ligging; op zo'n 2,5 km van Rethymnon centrum, goed te doen te voet(25 min wandelen op dijk) .
Kamers; zéér verzorgd en redelijk luxueus whirlpool, 2 flatscreens, volledige keuken.
Eten - 's morgens; uitgebreid en lekker buffet, met zowat alles wat er op een ontbijttafel hoort te liggen.
- 's avonds; allemaal erg lekker, quasi restaurantkeuken, jammergenoeg weinig afwisseling in het avondbuffet. Er bestaat wel mogelijkheid om avondbuffet te wisselen met een kleine schotel( Griekse salade, spaghetti, calamares) 's middags, zo kan je 's avonds in één van de vélé uitmuntende mezzebars in Rethymnon
Hotel ligt gescheiden van een lokale weg van het mooie zandstrand . Hotel heeft 2 zwembaden en een poolbar.
Er zaten tijdens ons verblijf overwegend belgen, er hing dan ook een zéér gemoedelijke, aangename sfeer. Er waren ook weinig gezinnen met kinderen wat voor mij persoonlijk een pluspunt is.
Personeel en bediening; zéér vriendelijke bediening, altijd met de glimlach.
Aanrader

met partner, Aug. 2008
Werner
14-8-2008 Mooi hotel,lekker eten,goede ligging vlak bij strand,
zwembaden wel te klein en nooit plaats,kamer was mooi maar hadden wel vochtplekken op de muur.
Zeer vriendelijk personeel en kindvriendelijk

patrick
19-7-2008 mooi hotel, mooie, volledig ingerichte kamers, lekker eten.... klopt allemaal, maar wij waren er met kinderen van 3 en 9 jaar. Kinderen willen spelen en maken dan al eens een beetje lawaai.. En dan krijg je bvb om 4 uur in de namiddag de opmerking dat ze stiller moeten zijn omdat de grieken die er verblijven hun middagdutje willen houden.... Kan dus gewoon niet !
Dus : prachtig hotel voor mensen zonder kinderen of voor families die de hele dag de omgeving verkennen en dus niet in het hotel blijven.

6,5

met een groep (1)