Appartement Palazzo Rimondi**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Palazzo Rimondi****

30 mei 2012

Appartement Palazzo Rimondi**** Rethymnon (Platanes)

Beoordelingen Appartement Palazzo Rimondi****

Xanthoudidou 21, 741 00, Rethymnon (Platanes)
Appartement Palazzo Rimondi scoort een 8,3 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Palazzo Rimondi****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Palazzo Rimondi**** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Appartement Palazzo Rimondi**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Palazzo Rimondi**** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

37 beoordelingen over Palazzo Rimondi****

met partner, Aug. 2010
"Het was super"
liesbeth Ton
30-9-2010 We hebben zo genoten.
Leuk personeel ,volgend jaar gaan we terug

met oudere kinderen, Juli 2010
"Voor wie de rust zoekt"
Carolin
8-8-2010 Pallazzo Rimondi biedt een oase van rust temidden van het geweld dat toerisme heet..Midden in het oude stadje met haar "Fortezza", in een van de vele kleine straatjes met terrasjes en restaurantjes ligt dit kleinschalige aparthotel verstopt. Prima kamer, ruime opzet en we werden om de dag van schone lakens en handdoeken voorzien. Qua inrichting meer een 3 sterren dan een 4 sterren hotel, maar de ligging maakt het meer dan goed. Evenals het vriendelijke personeel; "more coffée?", galmt nog na in mijn hoofd. Het ontbijt is niet zeer uitgebreidt maar wel lekker en voldoende. Een klein zwembadje biedt wat koeling, het is er namelijk wel erg warm..Geen geluidshinder van dronken discogangers of gillende rondrennende kinderen, noch veel straatgeluiden ondanks de ligging. Persoonlijk vind ik een auto wel en must om het prachtige Kreta te ontdekken, maar als je alleen voor het weer en het strand gaat dan heb je hier meer dan voldoende! Al met al een fijne plek om de vakantie door te brengen!

met partner, Juli 2009
"Ligging fantastisch"
Nina Mulder
28-8-2009 Palazzo Rimondi ligt midden in het centrum van de oude stad, als je de deur uitstapt sta je midden tussen de restaurantjes in winkeltjes. We vonden alleen onze kamer niet zo geweldig, klein. We hoorden later dat we niet één van de beste kamers hadden. Wel jammer. En 4 sterren geldt alleen voor de plek. Want het strand is toch zeker zo'n 20 min. lopen.
Verder hebben wij een prima vakantie gehad, Rethymnon is zeker een aanrader.

met partner, Apr. 2009
"Sfeervol echt stadspaleis"
Petry
29-9-2009 Heel erg mooi, tikkeltje vermoeide inrichting, prima in het voorjaar maar misschien iets te heet in de zomer.
wel erg sfeervol en midden in het centrum

"Goede ligging maar enigsinds pretentieus hotel"
Frans en Janne
8-10-2008 Net terug van een leuke vakantie op Kreta. Wij verbleven 14 dagen in een appartement in het Palazzo Rimondi, een enigsinds pretentieus hotel. Zo te zien aan eerdere beoordelingen hebben wij geboft met kamer 111. Groot appartement op één etage met klein balkon hoog boven de binnenplaats en gebruik van een groot (privé) balkon aan de achterzijde. Het personeel is wat afstandelijk maar ok als je ze beter leert kennen. Ontbijt is heerlijk, vooral de Griekse yogurt met musli en honing. Ligging is perfect midden in de oude stad. Het zwembad is klein maar dat gebruiken wij toch nooit.
Minpuntje: eerste nacht in een ander hotel ondergebracht. Op zich niet erg maar er werd niets als compensatie aangeboden, ook niet een excuus.

met partner, Aug. 2008
"Een romantisch app in de oude stad van Rethymnon"
gwen
2-9-2008 Rethymnon is een super leuke plaats. We zijn er met onze huwelijksreis geweest. Het was geweldig!
Het appartement ligt midden in de oude stad. Het heeft een gezellige en romantische sfeer. Er zijn in de buurt volop leuke en lekkere restaurantjes!!!

Elke ochtend hebben we goed ontbeten, brood of lekkere griekse yoghurt! Het personeel is vriendelijk. Het zwembad is niet heel groot, maar genoeg om af te koelen.
Het strand is 15-20 minuten lopen, maar dat is niet erg. Je loopt gezellig langs winkeltjes en terrasjes.

We hebben een super honeymoon gehad en gaan zeker nog een keer terug!

Mirjam en Wilfried
17-7-2008 Rethymnon; een leuk historisch plaatsje, met (in juni) een gezellige drukte.
Het appartement is fantastisch gelegen. Op 20 meter afstand heb je de oude binnenstad met leuke steegjes en gezellige restaurantjes.
Het heeft echt een gezellig Venetiaans sfeertje, zoals in de reisgids stond.
Het zwembad is niet groot, maar je kunt er heerlijk zitten met een boek en wat te drinken. en voor een verfrissende plons is het groot genoeg.
Elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt en een extra kan koffie is gewoon standaard. Echt ongedwongen gaat het er aan toe. Met gezellig personeel.

Het strand is 20 minuten lopen, maar dan heb je ook wat. Een zandstrand met volop mogelijkheden voor eten en drinken. Je hoeft eigenlijk je standstoel niet uit.
Kort gezegd: een aanrader.

Harriet, Anna en Adonis,
Bedankt voor een heerlijke vakantie in Palazzo Rimondi.

Mirjam en Wilfried

Familie, Juli 2008
"Super"
weideman
19-7-2008 vriendelijke mensen, schoon en nette inrichting.
de mensen willen alles voor je doen,en we hebben er elke dag heerlijk ontbeten of als je op tijd weg moest voor een excursie dan kreeg je het op de kamer. gewoon SUPER

Annelies en Dennis
30-6-2008 In mei waren wij te gast in Pallazo Rimondi en het was echt volop genieten.Zodra je Pallazo Rimondi uitloopt kom je in de heerlijke straatjes van The old town vol leuke terasjes ,winkeltjes en restaurantjes.In het hotel heb je daar nul overlast van overigens. Het personeel in Rimondi is zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar mocht er iets zijn. Kamers zijn goed schoon en worden keurig bijgehouden. Ontbijt is uitgebreid en zelfs na 10 uur zijn ze absoluut niet te beroerd je nog wat aan te bieden. Mooi en schoon zandstrand op 10/15 min.lopen. Echt een aanrader voor een onbezorgde heerlijke vakantie

JK.RO
26-6-2008 Midden in de oude stad met een wirwar aan straatjes ligt het "Palazzo Rimondi". Geen lawaai van verkeer, geen gillende kinderen maar een iddyllisch plekje. Geen standaard kamers maar elke kamer anders, wel heel aardige medewerkers, schone lakens en handoeken en een heerlijk ontbijt. Geen zwembad voor balspelen of animatie, maar een grote tobbe om af te koelen.
Parkeren van de auto niet voor de deur, maar op 10 minuten lopen is een grote parkeerplaats. Strand niet voor de deur maar 20 minuten slenteren, als je tenminste de terasjes voorbij kan komen met hun aanlokkelijke menukaarten. Toeristen maar ook veel Grieken die een terasje pikken.
Voor een weekje rust gaan graag nog een keer.