Hotel Minos*** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.196 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Hotel Minos***

Beoordelingen Hotel Minos***

30 januari 2012

Hotel Minos*** Rethymnon (Platanes)

Hotel Minos scoort een 8,1 uit 10, op basis van 164 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Minos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Minos*** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 123 vakantiefoto's van Hotel Minos*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Minos*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Minos*** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

160 beoordelingen over Minos***

Top hotel
Natasja
17-9-2011 wij waren hier 2 weken en het was echt top!!
schone kamers, 2 zwembaden waar altijd wel plek was, 1 minuut lopen en je was op het strand, vriendelijk personeel, ontbijt werd goed aangevuld en ruime keuze!!

Prima hotel
R & D
5-9-2011 net terug van 10 dagen hotel minos. hotel minos in een prima hotel,kamers zien er prima uit wordt goed schoongehouden.dagelijks schone handdoeken en bedlinnen. wij hadden een superieur kamer, alleen de kamer die wij kregen ,keken we tegen een grote boom aan van de buren die de takken bijna op ons balkon had.dit gezegt tegen de receptie.kregen de volgende dag zonder problemen een andere kamer met een mooi uit zicht konden zelfs kiezen uit twee kamers. prima service . het ontbijt en avondeten zijn van goede kwaliteit en voldoende keus ,en het personeel is erg vriendelijk.kortom het is een prima hotel waar we een goed gevoel aan over hebben gehouden .

Net hotel, dicht bij het strand
Marieke
25-8-2011 Prima hotel:netjes en het personeel is hulpvaardig.Schone kamer,bedden aan harde kant.Het buffet wordt goed schoongehouden en bijgevuld.Rethymnon is een leuke plaats, vooral als je vanaf de boulevard doorloopt naar de oude haven en het oude centrum. Met alle winkels, straatjes vol restaurants en cafes erg gezellig. Tip als je auto huurt:kourna lake per waterfiets

met een groep
Heerlijk hotel met vriendelijk personeel
W.S.
17-8-2011 Meerdere malen hebben wij Minos bezocht. Hiervoor hebben wij ook enkele andere hotels in Rethymnon bezocht. Minos heeft m.i. de beste prijs/kwaliteit verhouding. Attent personeel, goed zwembad, goed eten (halfpension), prima entertainment. Altijd een erg welkom gevoel gehad. Ik lees enkele opmerkingen over de airco, deze werkt wél het gehele jaar, echter niet wanneer de balkondeur geopend is (geweest). De airco moet dan opnieuw worden aangezet. Volgend jaar zonder twijfel weer Minos!

Een fijn verblijf
Anka & Mark
2-8-2011 Wij zijn net terug van 11 dagen Kreta. Minos is een schoon en net hotel. Het heeft voor een klein zwembad en achter een groter zwembad. Toen wij er waren was er altijd wel een ligplekje, maar het verschilt per dag. Ontbijt heeft best veel keus maar niet alles is even lekker. Elke dag hadden we schone handdoeken en beddengoed. wat wij het grootste nadeel vonden was onze 'airco'. we zaten aan de zonzijde en het was 's avonds en 'snachts veel te warm. ondanks dat de 'airco' aan stond. Naar het strand of de boulevard is 1 minuutje lopen en ook de moeite waard. Op het strand zijn wel hier en daar kiezels en keien. 2 stoelen en een parasol kost ong 6 a 7 euro. Ook wij zijn naar het restaurant Paggliacco geweest en dat is zeker een echte aanrader! Heerlijk eten en een goede bediening! Ook helemaal verderop bij het fort bovenin zit een mooi restaurantje. Wij hebben een positieve ervaring gehad.

met vrienden, Juli 2011
Zeer goed hotel
D v Wijk
16-8-2011 heel mooi hotel met mooie kamers met airco en schoon.
twee zwembaden een grote en een kleine.
zeer vriendelijk personeel.
onbijt was heel goed en het avondeten was perfect
en in de avond was er altijd wat te doen
kortom perfecte vakantie.

Heerlijke vakantie!
Corine
9-8-2011 Wij, jong stel, hebben het erg naar ons zin gehad in Hotel Minos en de plaats Rethymnon! Nette kamer, elke dag schoonmaak en een koelkastje op de kamer. Uitzicht was iets minder (voorzijde), konden later in de week van kamer wisselen. Uitgebreid ontbijt, heerlijk vers fruit. Zwembad prima en bij de poolbar lekker kunnen lunchen. Prijzen oké, alleen drinken wat prijzig.

Rethymnon is een leuke plaats, lange boulevard, dus ruime keus aan restaurantjes/ winkeltjes/ bars. Keuze om naar oude stad/ haven te lopen of iets dichter bij het hotel te blijven. Wij hebben 4 dagen een auto gehuurd, bij Traffic, en zo het eiland deels verkend. Mooie strandjes en plaatsen bezocht.

Hotel en Rethymnon vinden wij zeker een aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2011
Mooi schoon hotel
sandra
13-7-2011 Hotel Minos is een mooi schoon hotel.
Heerlijk eten,volop keus
vriendelijk personeel
leuke animatie
zit op loopafstand van de oude stad waar je leuke restaurantjes en winkeltjes vindt
bushalte is aan de overkant evenals de spar

met een groep, Mei 2011
Niet gezellig
R.Denesen
20-5-2011 Dit is geen slecht hotel, echter, het is totaal niet gezellig. De prijzen voor drank liggen zo hoog dat er bijna niemand aan de bar zit. Die is daarom niet gezellig. Het zwembad is ook niet gezellig.

Wel goed is het ontbijt (ruime keuze, incl engels ontbijt). Het avondeten is redelijk smakelijk maar varieert niet veel. Na een aantal dagen stond het eten mij tegen.

De kamers zijn niet super. Sommige hebben een balkon waar je meteen tegen een muur aankijkt . Je voelt je opgesloten. We hebben voor andere kamers gevraagd en die ook gekregen. Ook kregen we een lunchpakket mee op de dag dat we vertrokken. De service is ok. Kamers , bar en zwembad minder.

met vrienden, Mei 2011
Heerlijke vakantie
Manon
5-6-2011 Hotel Minos is een prima hotel voor Griekse begrippen. Schoon, vriendelijk personeel en een perfecte ligging. Het ontbijt was erg goed: uitgebreid, vers en genoeg voor iedereen (alleen de drankjes vallen tegen: koffie en thee zijn lauw en verse jus is pure limonade). Schoonmaak is top! Om de dag nieuwe handdoeken en twee keer per week schoon beddengoed. Enig minpuntje was de airco die het pas vanaf juli doet...het was niet om uit te houden ' s nachts. Balkoneur open durven wij niet aan op de begane grond. Rethymon zelf is een leuke badplaats. Veel restaurantjes, leuke stranden..genoeg te doen! Hotel Minos en Rethymon raden wij zeker aan!

met een groep (2)
alleenreizend (2)