Aparthotel Maravel**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.069 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Aparthotel Maravel****

Beoordelingen Aparthotel Maravel****

9 februari 2012

6,5
Aparthotel Maravel**** Rethymnon (Platanes)

Aparthotel Maravel scoort een 7,0 uit 10, op basis van 419 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Maravel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Maravel**** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Aparthotel Maravel**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Maravel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Maravel**** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

410 beoordelingen over Maravel****

met jonge kinderen
Weinig voor kinderen
Janssen
24-1-2010 Prachtig appartement. Weinig te doen voor kinderen.
Geen streek om met kinderen te zitten.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Leuk hotel
Kimberley
28-8-2009 Heel leuk voor de kids! Hbe er een leuke tijd gehad

met partner, Juli 2008
Nooit meer
Caroline de Pon
20-7-2008 Het hotel op zich viel niet tegen, de kamers waren redelijk ok, maar niet echt schoon. Het beddengoed was gewassen maar was niet te zien, zaten nog volop vlekken e.d. in. Mocht nodig vervangen worden.
Het eten was ronduit ranzig, van de 7 dagen hadden we 5 keer speklappen, de gebakken aardappels die we elke dag hadden waren rauw en dreven rond in bakken vol vet, net zoals de rest van het eten. Wij zijn echt geen moelijke eters, maar het eten hier was te smerig voor woorden. Het zag er al niet smakelijk uit, laat staan te eten.
Ook weinig afwisseling, bij het ontbijt de hele week 2 soorten worst, die ook nog op elkaar leken.
Er liep veels te weing personeel rond, waardoor het restaurant er niet netjes uit zag. Er lag soms meer eten op de grond dan dat er in de bakken lag. We zijn dus een aantal maal buiten de deur gaan eten, daar was het tenminste goed. Voor ons was dit Hotel, eens maar nooit meer. Jammer voor All Inclusive. Weinig Nederlanders nog, alleen maar Polen en Russen.

willy gilissen
12-2-2008 Let op maraval land/sky heeft geen kids club dat is een ander hotel. all.inclusive is geen appelsap of jus d'orange voor de kinderen (ook niet uit pak)cola light is niet inbegrepen.
de familie kamer heeft geen eigen airco maar een centr.gergeld ventilatierooster. wij komen al 17 jaar in griekenland dit is het slechtste hotel ooit, ik geef gaarne meer info via mail over dit bar slechte hotel

Richard
25-1-2008 Eenvoudig en simpel maar zeker niet slecht, dat is onze ervaring met Maravel. Gezien de zeer lage prijs die wij betaalde was het eigenlijk gewoon goed. Wij zijn begin Juni 2007 geweest en toen was het nog niet zo druk. Kamers waren netjes en schoon maar wel een beetje verouderd, TV en Airco inclusief. Onder de douche had je niet altijd lekker warm water. Een opknapbeurt kan zeker geen kwaad. Het ontbijt was goed en het middag/avond eten was niet bijzonder maar ook niet slecht genoeg om er over te klagen. Wel voldoende variatie en keuze.
Personeel was vriendelijk, zwembad goed en overal waren ligbedden. Dichtbij strand maar ver van de stad, op enige loopafstand waren wel barrtjes en winkels, maar echt uitgaan kon je er niet. Al met al een erg fijne vakantie gehad.

mirjam
30-10-2007 wij zijn er in de week van 14 okt. geweest.

we hebben het erg leuk gehad.

eten lekker, allemaal erg vriendelijk,annimatieteam geweldig mijn zoontje is helemaal los gekomen daar.

paar minpuntjes..onze kamer was erg vies en oud.
mijn zoontje had geen dekens de 1e nacht gelukkig is dit wel snel verhopen.
het is een kinderhotel maar sommige dingen zijn wel link voor kinderen, zoals de "afloop" binnen waarvan je dus af kan lopen kinderen rennen er van af en kunnen dus tegen de muur aan knallen zoals bij een meisje dus ook was gebeurd. zijn allemaal kleine dingetjes dan wordt het net even wat veiliger.

maar een geweldige week gehad

Leon, Simone en Tes...
20-10-2007 wij zijn met z'n 3-en in Maravel geweest, van 20-09 t/m 14-10 en wij hebben het heel erg naar ons zin gehad. De kamer die we hadden was niet supergroot, maar we waren toch niet veel op de kamer, dus daar hebben we dan geen problemen mee. Het eten vonden we erg gevarieerd en lekker. Voor de kids is er een speciaal kinderbuffet.
We wilden wel een grote pluim uitdelen aan Chantal en Esther van de Kidsclub. Zij deden het helemaal TOP!! Onze dochter van 3 heeft zich bij hen prima vermaakt.
Een nadeel is wel dat je vrij ver van alles af zit. Je moet met een bus op pad moet om naar de stad te gaan.
Samengevat hebben wij een supervakantie gehad, waar we nog met veel plezier aan terug zullen denken!!

Yolanda & Melvin
19-10-2007 wij zijn net terug van maravel(11okt t/m 18okt 07), erg leuk hotel, grote kamers en veel service! wij zijn echt wel wat gewent kwa reizen en dit viel erg mee ook kwa eten drinken en erg gezellige bediening! Jammer dat je wat ver weg zit van het centrum. Kids werden leuk bezig gehouden...aanrader voor mensen met een kleine beurs. En je moet er natuuuuurlijk altijd zelf iets van maken. miste wel een griekse avond ofzo voor de pappa's en mamma's.

SCK
19-10-2007 hoioi,

Ik ben geen verwent nest ik ben aardig wat gewend, maar dit app. was ronduit verschrikkelijk slecht.
Kamers zo vies douche putjes onder roest,deurpost houtrot smerige douche vloer, wc vies. En dan het eten...........bagger vet,fruit was gesneden appel of sinaasappel en dan maar ik schaal, het slaat werkelijk nergens op.
Nee voor mij krijg dit app geen goed woord meer te horen.

familie Stevens
19-10-2007 Wij hebben er een erg leuke vakantie gehad met onze 2 kinderen van 2,5 en 9 jaar.
Er waren veel kinderen en de Kidsclub was ook erg leuk gedaan!!
Onze kamer was groot en schoon, 2 badkamers en uitzicht op zee.
Het eten was er ook goed.
En iedereen die altijd maar wat te klagen heeft, blijf toch lekker thuis, thuis is het altijd beter...
Als ik toch een minpunt moet noemen is dat de cocktails er niet gratis zijn, maar hey, dat hebben we ook wel overleeft!!

6,6
6,2