Hotel Kriti Beach*** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.650 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Hotel Kriti Beach***

Beoordelingen Hotel Kriti Beach***

10 februari 2012

6,5
6,2
het hotel

Hotel Kriti Beach scoort een 7,6 uit 10, op basis van 211 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kriti Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kriti Beach*** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 85 vakantiefoto's van Hotel Kriti Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Kriti Beach*** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

211 beoordelingen over Kriti Beach***

NET TERUG Super hotel, maar de ligging...
boonstra
19-9-2011 snachts aan gekomen in het hotel, man achter de receptie was niet echt vriendelijk, werd ons niks verteld over het ontbijt of avondeten, kamer nummer zou 100a moeten zijn maar die bestond niet. na lang zoeken bleek het 101 te zijn. wat midden in de nacht niet echt fijn is. hotel verder perfect, super schoon, personeel restaurant/bar super vriendelijk! de weg voor het hotel langs is wel een groot min punt, dit ligt tussen het hotel en de promenade in, dus als je op het terras zit, zit je aan de zeer drukke auto weg, je kan elkaar soms amper verstaan..

ligging tot het oude centrum: afstand super, 10 minutjes lopen en je zit in de gezelligheid. de weg om er heen te lopen iets minder leuk.
door de drukke weg en de stoep voor het hotel waar ook de winkeltjes en restaurants aanzitten: is nodig aan vervanging toe en erg smal.

ontbijt en buffet was goed,super bediening, weinig keus.

al met al, prachtig weer, zeer goed hotel, maar voor ons geen kreta weer, veel mooiere plekken gezien!

Goed hotel nog geen 4 ****
Christa
5-7-2011 Kriti Beacht hotel in Rethymnon (Platanes) is een goed hotel, wat duidelijk nog werkt om het hotel 4****waardig te zijn. Goede ligging, goede service, een heerlijk terras en goed eten. Ondanks de vele negatieve beoordelingen is de werkelijkheid een stuk positiever.

met partner, 2011
Goed hotel, voor eerlijke prijs
ralph
7-6-2011 hotel is goed, ligt wel aan de drukke boulevard weg maar vonden wij niet echt het probleem want het uitzicht is prachtig over de zee. het eten mag wel iets gevarieerde maar was wel goed en de kamers enz waren netjes toen wij er waren.

met partner, Okt. 2010
Prima hotel voor weinig geld.
Rene en Sandra.
15-10-2010 Vriendelijke service en het eten was gewoon goed.We snappen de negatieve reacties absoluut niet.Het eten is Grieks en tja dat kun je verwachten in Griekenland!!Iedere dag werd de kamer schoongemaakt inclusief schone handdoeken.Vriendelijke en behulpzame sfeer aan de balie en hetzelfde geldt in het restaurant.We hadden een probleem met de televisie en dit werd meteen opgelost en ook de airco werd meteen gemaakt toen hij uitviel.We hebben een heel relaxed verblijf gehad.Nogmaal we snappen al het negatieve gezeur over dit hotel absoluut niet.De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend!Je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Dit nooit meer
Loes en Wijnand
28-9-2010 Na 12 jaar gast te zijn geweest bij Kriti Beach was dit de laatste keer. Arm Kriti Beach, wat een afbraak aan zo'n goed draaiend hotel. Ook wij waren overboekt (nadat ze ons eerst hadden ingeschreven) en hebben de nacht doorgebracht in Steris...Het bed in kamer 414 is totaal versleten de veren komen er letterlijk doorheen. Je moet tegenwoordig ook 4 dagen met je handdoek doen, er wordt niets gezegd van 2 kinderen die in hun blootje 's-morgens in de eetzaal lopen en zitten...(eet smakelijk). De sfeer is nog het best te omschrijven als een ijskast die nodig ontdooid moet worden. Als je in januari hebt geboekt en geen email stuurt naar de manager wordt je dus gedumpt aan de achterkant van het hotel, terwijl mensen die 4 weken voor vertrek hebben geboekt en een mail sturen naar de manager wel de gewenste kamer krijgen. Wij gaan op zoek naar een hotel waar we wel welkom zijn..

Eten was drama!!!!!!!
Wiert en Monique
26-9-2010 Voor de 2e keer in Kriti Beach. Na de verhalen op internet gingen we er toch zonder vooroordelen heen. Het personeel is een stuk vriendelijker als beweerd wordt, de kamer was schoon en groot, alleen het eten was vergeleken met vorig jaar een DRAMA. Van de 11 dagen hebben we 2 dagen in het hotel gegeten. Als je lekker wilt eten met een hollandse sfeer moet je zeker naar Perfect Strangers gaan. Het ligt naast de supermarkt naast het hotel en is ontzettend gezellig!! Voor ons alleen nog Kriti Beach als er alleen met ontbijt geboekt kan worden.

Laatste keer geweest
Sonja en Ed Bogaard...
19-10-2010 Na ongeveer 25 x in Kriti Beach te zijn geweest, deed de laatste vakantie (sept.2010) de deur dicht. Waar Kriti zijn vierde ster vandaan gehaald heeft, is ons
een raadsel. De kamers op de 4de etage hebben nog steeds het oude versleten
meubilair. Nog steeds de te kleine lift. Schoonhouden van de kamer was minimaal.
1x per 4 dagen schone handdoeken en beddegoed. Kakkerlakken in de eetzaal.
Het eetzaalpersoneel - wel zeer vriendelijk - kan het werk duidelijk niet aan. Tafeltjes worden niet direct afgeruimd en lege bakken niet gevuld. Kwaliteit eten is
wel verbeterd. Met het vertrek van al het oude personeel is Kriti verworden tot een
kil en zakelijk hotel. Men heeft duidelijk het roer omgegooid en zich geheel gericht
op de russische toeristenmarkt. Russen krijgen er een voorkeursbehandeling.
De "Griekse avond" is een schim van wat het vroeger was. De gemoedelijke sfeer
van weleer is geheel weg. Jammer !
Sonja en Ed Bogaard, Westenschouwen.

Dit nooit meer.
Mike en Elly
1-10-2010 Na 9 jaar gast te zijn geweest bij Kriti Beach was dit de laatste keer.Kriti is Kriti niet meer.Een grote ramp, heb net even de andere reacties gelezen we sluiten ons er helemaal bij aan. Het eten is niet goed een vooral eentonig
Personeel erg onvriendelijk. Niet als voorheen.....
Christina, Manolis, Maria, Kostas, Barbara, Irini, Peggi, Vlasis en iedereen die ik vergeten ben: Bedankt voor de mooie tijd die we met jullie gehad hebben!!!

met partner, Sept. 2010
Slecht hotel op prachtige plaats
theo en marijke
7-11-2010 zeer slechte behandeling, wilde ons van derde naar de vijfde verdieping verhuizen ,die kamers lijken wel een duiventil op derde verdieping gebleven. ontbijt was redelijk ,avondeten zeer slecht. liging prachtig .zeer veel russen.

Nog steeds goed hotel
hans en wilma van d...
13-9-2010 van 23 augustus tot 6 september voor de 3 keer naar kriti beach geweest best wel beetje huiverig vanwege wat slechte kritieken maar is ons en andere gasten die al vaker waren geweest weer goed bevallen personeel heel vriendelijk eten was beter dan andere jaren en manager had nors uiterlijk maar had humor wij hebben hem ook van een andere kant leren kennen wij waren 2nachtjes in kymna geplaatst manager heeft dat keurig geregeld heeft ook de vaste gasten die al vaker in kriti beach waren geweest op een avond uitgenoodigd en bij een boorrel uitgelegd over de komende veranderingen in het hotel wordt helemaal gemoderniseerd net als barbeceuavond werd nu buiten gedaan ook de dansgroep en de andere week was live muziek heel gezellig gehad manager had het ookk erg naar het zin inderdaad wel wat meer russen blijven irritant maar is overal zo al met al weer super vakantie gehad in kriti beach wie weet volgend jaar weer hans en wilma van dort

6,5
6,2