Appartement Jason*** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Appartement Jason***

Beoordelingen Appartement Jason***

10 februari 2012

app. Jason

Appartement Jason scoort een 8,5 uit 10, op basis van 141 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Jason***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Jason*** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Appartement Jason*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Jason*** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

140 beoordelingen over Jason***

Aardige mensen; niets is teveel
Karin Nijp
13-9-2011 Wij zijn dit jaar 14 dagen in Jason geweest. Het is ons prima bevallen. Wij kwamen midden in de nacht aan en werden vriendelijk ontvangen door Harris. Hij beval ons ook meteen een restaurantje aan. We konden ook meteen aangeven dat we voor de volgende ochtend wel een ontbijtje wilden hebben. Was eenvoudig, maar prima. Het brood is vooral heel erg lekker. Het matras was erg hard. Dat kun je aangeven bij de receptie. Die geven het dan door aan de schoonmaakster en die doet dan dekens onder het onderlaken. Dat hielp goed. Ook kregen wij een extra kussen.

Het zwembad is klein en ligt ook al snel in de schaduw, maar tot 6 uur kun je nog wel in de zon liggen. Prima dus. En anders is het strand ook dichtbij. Het waaide wel erg toen wij er waren. Op het strand wappert dan de rode vlag. Dan kun je beter niet het water ingaan.
Wij hebben echt genoten bij Jason. Ligging is echt perfect; je zit zomaar in het (oude) centrum. En de boulevard is helemaal dichtbij.
Volgende keer wordt het weer Jason

Super
Henk
18-7-2011 Met 2vrienden net terug prima !
Elke dag schoongemaakt en mensen super aardig.

Verder locatie ten opzichte van strand en centrum super!

Dus zeker een aanrader ook voor de mensen zonder kinderen

Zeer goed
fam wijkman
2-7-2011 een aanrader voor mensen die van hun nachtrust houden.
mooie ruime app
zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
ga er zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Prima vakantie-adres!
Marijke van Bijnen
12-9-2010 Wij hadden drie appartementen gehuurd, waarvan 2 uitkeken op zee (3-hoog). Prima service, schoon en zeer vriendelijk personeel. We komen hier graag nog eens terug.

met partner, Aug. 2010
Perfecte ligging
Dennis
13-9-2010 Ik ben nu voor de 3de keer bij Jason geweest en het is weer heel goed bevallen. Jason is een heel keurig en net appartement. Het zwembad is niet overdreven groot, maar aangezien Jason zelf ook niet zo groot is, is het zwembad goed. De ligging is geweldig. Binnen 5 minuten ben je aan de boulevart en de zee. Binnen een kwartier ben je in de oude stad en de haven. De kamers zijn groot genoeg en worden goed schoongemaakt.

met een groep, Aug. 2010
Geslaagde vakantie/bestemming
w.
18-8-2010 Appartement Jason;
* Top locatie in het oude schilderachtige centrum
* +- 100 meter van het mooie zandstrand
* Nette verzorgde appartementen. Zelf hadden wij een 2-kamerapp. apparte woonkamer met keuken, slaapkamer en badkamer. Balkon op zee gericht (niet alle appartementen hebben dit)
* Fijn zwembad met terras
* Erg vriendelijk personeel. Spreken vloeiend Engels
* Internet/bar/terras/zwembad/airoc ed.

Wij hebben het er erg naar ons zin gehad. Je leest wel eens opmerkingen of aanmerkingen maar het is een prima accomodatie!

Toppertje qua lokatie en vriendelijkheid
elly
10-7-2010 net weg van de drukste straten en in de buurt van oude centrum en strand. vriendelijk personeel. schoon appartement. niet erg luxe, maar wel in verhouding met wat je ervoor betaald. meestal wat oudere stellen, maar ook gezinnen; hollanders en scandinaviers. geen ongemak van feestvierders die 's morgensvroeg dronken terugkomen ervaren. niet gezien in dit leuke plaatsje ook trouwens. wij waren er eind juni/begin juli 2010

met partner, Juli 2010
Ik denk er nog over na of ik hier terug kom
Tilburg
14-7-2010 Wij zijn dit jaar voor de 4de keer naar Jason gegaan,en deze keer vonden wij het de minste van de 4.We kregen wel een grotere kamer,met aparte slaapkamer(omdat we vaker komen)en dat was wel heel mooi,maar de schoonmaak is me zo tegengevallen.Ik herkende nog maar i schoonmaakster,de rest is vervangen.Vorig jaar werden er idd bootjes en vlinders van je handdoeken gemaakt,nu mocht je blij zijn als ze waren geweest.1 keer waren we vroeg van het strand teruggekomen(veel te heet)komt de schoonmaakster binnen,en ze was binnen 3 minuten weer weg,en ze had gedweild en alles......nou,zwarte voeten hadden wij als we rondliepen.Verder blijft het natuurlijk wel ideaal qua ligging van de zee en de oude haven.Ik denk toch als we wederom naar Kreta gaan,dat het een ander appartement word,ik vind het nl toch een heel stuk minder geworden dan de andere jaren.

Prima
nanc
2-7-2010 Wij vonden het een prima appartement,maar dan wel met ontbijt.
De dames v d receptie zijn erg vriendelijk en behulpzaam.De kamers zijn wat klein,maar op zich wel netjes.Je krijgt om de dag schone handdoeken,maar ze legen wel het prullebakje iedere dag.Het appartement is gehorig,ligt aan een weg.
Een groot voordeel is dat je dicht bij het strand bent en in het gezellige centrum.
Je betaald voor de ligbedjes E7 of E9 bij het strand.Wij zijn met een scooter de buurt verder gaan verkennen.Wij zijn een stuk verder langs het strand gereden (stadje uit)en kwamen uit bij een strandtent"river", waar je E5 betaald voor de bedjes en waar je ook erg lekker kan eten.Het was rustiger daar en gemoedelijk.
Een aanrader is om naar het kournas lake te gaan. Je kan daar waterfietsen huren en het is niet super toeristisch.Erg leuk.
Wij hebben een erg leuke gezellige vakantie gehad.

Goed, schoon, gezellig klein familiehotel
J+R
18-6-2010 Wij zijn voor de tweede keer naar Jason voor één week op vakantie geweest. Het hotel ligt precies tussen het strand en de oude stad in.
De oude stad is heel gezellig en overal kan je heerlijk eten en drinken. Dit appart. hotel is een aanrader. Wij gaan beslist volgend jaar terug.

met een groep (2)