Hotel Friday** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 5.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Friday**

4,2
4,6

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Friday**

Theotokopoulou Str. 14, 70014, Rethymnon (Platanes)
Hotel Friday scoort een 5,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Friday**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Friday** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Friday** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

5 beoordelingen over Friday**

4,2
4,6
met vrienden, Aug. 2006
marije
24-9-2006 Heel simpel hotel! Wij hadden het geluk de grootste kamer met een te groot balkon te hebben, waar we nagenoeg geen last hadden van insecten zoals de rest van de gasten. Het ontbijt steld niks voor, maar wel leuk geprobeerd. Aardige mensen.

met vrienden, Aug. 2006
Claudia
31-8-2006 Net terug van een weekje vakantie in Hotel Friday. Het hotel is eenvoudig (niet voor niets een **hotel) maar schoon. De ligging is perfect voor mensen die lekker dichtbij het (uitgaans)centrum en star beach willen zitten, alles is op loopafstand. Er zat zelden iemand achter de receptie, maar heb daar zelf geen last van ondervonden. Het ontbijt is ook vrij simpel: thee/koffie, plakje cake, 2 sneetjes brood met jam en boter. Een douchegordijn zou geen overbodige luxe zijn, hele badkamer en alles wat daarin staat wordt zeiknat (doorweekt wc-papier is niet erg fijn). Het balkon was erg smal, maar je kon er zitten. In principe een prima hotel, maar je moet er geen hoge verwachtingen van hebben.

Kim
24-7-2006 Ben hier vorig jaar geweest, en ga er niet meer naartoe. Ligging is goed wat betreft het strand en de winkelstraat maar het is best een eindje lopen voor de leuke kroegen en discotheken aan de boulevard. 1e kamer had geen balkon toen hebben we een andere kamer gekregen met balkon maar daar stonden perzik en lime bomen voor dus dat trok de insecten ook aardig aan... Badkamer was vies moest er een schoonmaakster (die geen engels spreekt) bijhalen om de haren van de muren te halen. Ontbijt alleen de eerste ochtend gedaan, stelt niets voor. Ik zou nog even verder kijken als ik jullie was!

Sanne
29-12-2005 Ik ben hier vorig jaar geweest!! het is een héél klein hotel.. Je hebt geen douchegordijn.. Qua lokatie is die goed want je zit dicht bij het centrum en ongeveer 10 min lopen van Starbeach... Ik zou er niet snel terug na toe gaan, maar heb wel een leuke vakantie gehad!!!

Karin
3-8-2005 Ben hier twee jaar geleden geweest, vond het een slecht hotel,vieze lakens, vieze douche,twee sneetjes brood van een week oud als ontbijt en totaal geen sfeer. Echt geen aanrader. Het enige positieve is de ligging als je tenminste dichtbij winkeltjes en kroegen wilt zitten.