Vraag & Antwoord Rethymnon (Platanes)

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Stranden
Sfeer

19 juni 2013

Rethymnon (Platanes)
Vraag & Antwoord Rethymnon (Platanes)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

biertje (1 reacties)
johnnyfey
13-6-2013
hallo. over 3 weekjes naar rethymon(platanas) appartement. kun je bier gewoon in supermarkt kopen of moet je in slijterij zijn? en wat is goed en betaalbaar bier om te drinken daar? kocht vorig jaar in portugal heineken 24 flesjes voor maar liefst 35euro :) en hebben ze voor de meisjes ook soort van rosebier of..? danku

17-6-2013
Je kunt bier in de supermarkt kopen. Het Griekse bier Mythos schijnt prima te drinken te zijn, heb ik van andere vakantiegangers in voorgaande jaren gehoord. Of ze ook rose bier hebben weet ik niet, wel hele lekkere wijn. De lokale wijnen staan echt heel goed bekend en ik vind ze eigenlijk bijna altijd smakelijk. Retsina is een bekende Griekse wijn die ik persoonlijk heerlijk vind. Fijne vakantie alvast !

All-Inclusive (0 reacties)
Hotel Aquila Porto Rethymnon****
Jacob
12-6-2013
Kan iemand mij informeren tot hoelaat de All-inclusive formule geldig is op de laatste vakantiedag? Wij vliegen nl. 's avonds om 23.00 uur terug naar Schiphol

Strand (2 reacties)
Nettie
11-6-2013
Hallo, Kan iemand mij misschien vertellen of er aan het strand ook douches aanwezig zijn? Alvast dank. Gr.

12-6-2013
Het strand is voor de deur van het hotel, even de weg oversteken en je staat op het strand. Het hotel heeft een prive gedeelte op het strand waar je als hotelgast bedjes en een parasol kunt huren (7 euro per dag voor 2 personen). Daar is ook een douche aanwezig en bediening op het strand.

Nettie
12-6-2013
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij kijken al enorm uit naar de vakantie. nettie

Wie weet de kamernummers aan de voorzijde (1 reacties)
Appartement Ilian Beach***
Claire
9-6-2013
Wie weet wat de kamernummers zijn van de studio's aan voorkant.

ST
18-6-2013
Wij hadden nummer 6 en dit was een studio op de 2e verdieping.

Studio groot genoeg? (0 reacties)
Appartement Ilian Beach***
Astrid
27-5-2013
Wie weet of de studio's lekker ruim zijn. Wij willen met 2 volwassenen en 1 kind van 7 jaar. Bedankt.

Wifi (1 reacties)
Appartement Blue Sea***
Loes
21-5-2013
Is er ook wifi bij appartement blu sea

cschaeff
15-6-2013
Hoi,op de website kan je zien dat er wifi is in de centrale hal.Wij gaan ook deze zomer. Groeten Caroline

eten en drinken op het strand. (2 reacties)
Hotel Aquila Porto Rethymnon****
Wil
19-5-2013
Hallo, Heel graag wil ik weten of er op het strand ook gelegenheid is, om koffie en fris te drinken, graag wat informatie daarover, ik verheug mij er heel erg op, wij zijn strandmensen, en het ziet er heel mooi uit, weet iemand ook hoe warm het is eind september ? Groetjes Wil.

13-6-2013
Eind september hebben wij eigenlijk altijd schitterend weer gehad, soms een dagje ertussen wat iets minder was met een bui, maar over het algemeen rond de 30 graden, hebben zelfs een keer een hittegolf meegemaakt eind september met temperaturen van 40 graden. Dit jaar gaan we half sept tot eind sept. We verheugen ons er al enorm op !

Wil
17-6-2013
Het lijkt mij heerlijk na dit koude voorjaar, bedankt voor je reactie, en omdat wij de derde week van september gaan, komen wij elkaar wel tegen! Wil.

Afstand tot centrum (2 reacties)
W. van der Heiden
17-5-2013
Goedendag, Kan iemand mij misschien vertellen wat de loopafstand is tot het centrum van Rethymnon? Wij willen namelijk daar elke avond eten, dus dan is het fijn te weten hoe lang je daar over duurt? Alvast dank. Wendy

17-5-2013
Hallo, in ongeveer 25 minuutjes lopen ben je wel in het centrum van Rethymnon. Goed te doen, wij liepen het stuk ook iedere dag!

10-6-2013
Het ligt eraan hoe snel je loopt, ik zou je de Griekse snelheid adviseren... Die is 's avonds heerlijk, lekker slenteren langs de boulevard. Ik gok dat de afstand zo'n 1,5 km is naar het oude centrum. Wij liepen het meestal in 20 a 25 minuten (we komen al een aantal jaar bij Atlantis Beach). En als je een keer moe bent, bellen ze bij de receptie een taxi voor je. Die kost 5 euro per rit. Ik vond het lopen geen enkel probleem, maar juist lekker s'avonds, heerlijk langs de zee. En in het centrum zitten ontzettend veel super romantische restaurantjes met binnentuin, even naar zoeken (vooral in de kleine zijstraatjes) maar erg de moeite waard. Ook langs de boulevard kun je op verschillende plekken lekker eten, dan hoef je niet helemaal naar het centrum te lopen en kun je na een paar minuten lopen al neerploffen op een terras... Wat je maar wilt dus.

Kamers en de boulevard (4 reacties)
wesley bours
13-5-2013
ik heb even 2 vragen: 1: zijn er op de kamers ook keukentjes bij? zodat je evt in je kamer nog iets kan maken als je daar behoefte aan hebt? 2: is de boulevard erg druk? of valt dat wel mee?

17-5-2013
Hallo Desire, voor zover ik weet beschikken de kamers niet over keukentjes. Op de boulevard was het bij ons erg rustig (wij verbleven hier wel in de mei vakantie dus niet in het hoogseizoen).

wesley
27-5-2013
oh ok. wij gaan 20 juni. Is er wel een magnetron aanwezig? Want wij moeten de fles van de kleine verwarmen.

27-5-2013
Nee, wij geen magnetron op de kamer. Misschien dat je dit wel kunt aangeven bij de receptie en dat er iets geregeld kan worden? Maar dat weet ik niet. Fijne vakantie!

Finanda
10-6-2013
Je hebt wel een koelkast op de kamer, geen magnetron. Bij de receptie/poolbar doen ze alles voor je, je kunt het zo gek niet bedenken is onze ervaring. Dus met regelmaat een flesje opwarmen, zal geen enkel probleem zijn.

koffiezet apparaat (0 reacties)
Appartement Apollon***
lav van Belzen
12-5-2013
Is er in de appartementen een koffiezetapparaat aanwezig?

koffiezetapp. (0 reacties)
Appartement Domenica**
Olav
10-5-2013
is er een koffiezet apparaat aanwezig? En zijn er restaurants in de buurt?

wilbrink
2-5-2013
wij gaan 26 augustus 2013 naar mary is er iemand ook eind augustus daar geweest en is er dan nog wat te doen doen in de buurt

Excursies (1 reacties)
Appartement Mary ( Platanes )***
Jeannet
2-5-2013
Zijn er leuke betaalbare excursies te boeken, met een toeristentreintje bijvoorbeeld de bergen in of zo.?

Bram en Mary Duijn
18-6-2013
Wij zijn met de Talos Express (treintje) naar het Arkadi klooster geweest. Een tochtje van 3 uur door de bergen. Was leuk, kostte 16 euro in juni. Er zijn ook ritjes van 1 of 2 uur. Bij de Taloskiosk op de hoek bij de bakker tegenover restaurant Skypark kun je een excursie boeken met een minibus, max. 8 personen. Deze excursie gaat door de bergen, stopt in mooie dorpjes en op mooie plekjes en eindigt aan zee bij een hotel. Daar kun je je omkleden en lunchen. Ligbedden aan het strand of het grote zwembad zijn inbegrepen, lunch niet. Reisleider Arno uit Nederland vertelt heel veel en is erg enthousiast! Een aanrader! Kosten 25 euro van 10.00 uur tot 18.00/18.30 uur. Vertrek bij Talos.

Ligging een kamer appartementen (2 reacties)
Appartement Mary ( Platanes )***
Paul
14-4-2013
LS. Kan iemand mij vertellen waar de een kamerappartementen liggen. Ik zie op de foto's dat er ook appartementen half onder straatniveau liggen. Dat lijkt me in elk geval niks. Voor de rest ziet het er mooi uit.

hvdeijck
17-6-2013
Zijn ook bovengrondse een kamer appartementen.

Bram en Mary Duijn
18-6-2013
Er zijn geen ondergrondse appartementen. Wat je op de foto ziet is de fitnessruimte en de sauna. Dit is onder gebouw D. Wij hadden 1-kamerappartement D1 boven de fitness.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?