Appartement Flisvos Beach*** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.326 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Appartement Flisvos Beach***

Beoordelingen Appartement Flisvos Beach***

10 februari 2012

6,7
Voorkant hotel

Appartement Flisvos Beach scoort een 7,5 uit 10, op basis van 176 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Flisvos Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Flisvos Beach*** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 134 vakantiefoto's van Appartement Flisvos Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Flisvos Beach*** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

172 beoordelingen over Flisvos Beach***

Simpel aan renovatie toe !!
À v beek
6-10-2011 Alles moet een kwast verf hebben dat gordijntje in een klein bad was waardeloos bedden ook niet fijn voelde alle veren prikken

Alle waar naar zijn geld
roggeveen
27-9-2011 niets om echt over te mopperen, wat wij nederlanders zo graag doen.
Goed systeem met "stroom-"connector; je kan wel degelijk je apparaten opladen als je weg bent:
haal de sleutel van de hbouder af.

met vrienden, 2011
Mooie plek, vriendelijke mensen
Marloes
2-9-2011 Het appartementencomplex ligt aan de zee. Wanneer je naar buiten gaat, zie je het mooie zandstrand. De mensen zijn erg vriendelijk en willen je graag helpen.
Je hebt een ruime appartement.
In de omgeving heb je veel activiteiten die je kunt doen.
Tip: Eten bij La Mare is heerlijk! Gastvrij en ze hebben speciale Griekse avonden, die erg leuk zijn.

Leuk appartement
Liesbeth
28-8-2011 Prima ruim appartement. Simpel en eenvoudig ingericht, maar wel goed schoon. Ontbijt was wat eenvoudig, maar goed te eten. Personeel was vriendelijk en er was een fijn zwembad bij, waar je altijd plek had. Ligging is goed; stukje lopen naar het centrum, maar je loopt gezellig over de boulevard langs winkeltjes en restaurantjes. Vlakbij een leuk restaurantje: 'Tropical'

Nooit meer
m.kreder
6-9-2011 Neem er nooit all in.Je krijgt het minste van het minste en zo behandelen ze je ook.Het is niet duidelijk wat voor soort drankjes er inzit er staat b.v longdrinks de 1weet wat dat inhoud de ander weer niet maar jou zullen ze dat in ieder geval niet vertellen.ze zijn chagarijnig tot er een betalende klant gaat zitten die word normaal aangesproken en krijgt goed bier.voor de all in klanten hebben ze speciaal kleine flesjes goedkoop bier wat niet te drinken is.onder coktail verstaan ze rum cola en die krijg je dan in een longdrink glas terwijl als een betalende klant een coktail besteld krijgt hij een drankje in een speciaal glas met de meest exotische kleuren.het eten was altijd het zelfde met als enige afwisseling het stukje vlees,maar verwacht daar niet te veel van.het eten was altijd lauw tot koud.Ze hebben nog geen ijsje voor een kind en als enige snak een tosti. maar om toch met een pluspunt af te sluiten,gelukkig komt aan alles een eind en mag je naar huis toe.groeten uit kampen

Redelijk en matig Hotel
Harry
30-7-2011 Ruime 2 kamerappartement met (beide kamers) airco en met ruime balkon met zijzeezicht, douche en wc ook redelijk. (je moet je wel douchen in de badkuip, waarvan tevens de douchegordijn kapot was) De kamers werden met uitgezonderd de zondag elke dag schoon gemaakt. 2 x in de week werden de bedden verschoond. Wij hadden appartementnummer 219 wat ideaal was vwb s'middags de zonstand op het balkon. ( schaduw, want in de zon is het niet uit te houden) en natuurlijk het zijuitzicht op de zee. De bedden zijn ook redelijk beslaapbaar. Neem als het even kan geen kamer aan de voorkant van het hotel, te rumoerig, vooral het verkeer dat er 24 uur per dag langs raast. (errug drukke weg). De mooie stad Reytemon is zeer zeker de moeite waard, vooral met zijn winkeltjes en terrassjes. Ook de burcht is de moeite waard om te bezichtigen. Moet je niet bezoeken als het te warm is. (Hadden wij wel gedaan met 37 graden op je knast)
Vwb het verkeer, Kijk goed met oversteken van de straat.
Groet'n
Harry

Leuke Vakantie!
Sarah
7-8-2011 Ik ben samen met mijn vriend naar Appartement Flisvos geweest. Wij hadden een 1 kamer appartement het zag er goed uit. Alleen in bad douche daar ben ik niet echt fan van. Ook heb je airco in de kamer wat wel erg lekker is! Wij hadden een zeezicht kamer dus we zaten aan de weg. De stad Rethymnon is ook erg leuk! We hebben het erg leuk gehad. Je loopt ong. wel 20 minuten naar de stad maar dat is opzich niet erg want je loopt toch langs het strand en winkeltjes. Wij willen zeker nog een keer terug naar Rethymnon!

Top
ruizendaal
25-9-2010 Voor de vierde keer geweest met partner en volgend jaar juni zeker weer iedere keer weer helemaal top ik kan dan ook niet begrijpen dat er sommige zoveel klagen ga dan naar een 5 sterren hotel
ieder jaar komen gasten telkens weer terug naar flisvos dus aan wie ligt het dan nee hoor een prima rustig gelegen app wat wil je nog meer
groet fam R

met partner, Sept. 2010
Mooie stek, maar waardeloos appartement
Sylvia
22-9-2010 Heel erg zonde dat ze hier niet meer hun best voor doen.
De lokatie is perfect , de straat over en je zit op het strand.
Het is 1,5 km. naar het prachtige stadje Rethymnon, maar dat is best te wandelen en je loopt langs de boullevard met alles barretjes en restaurantjes.
We gingen ook wel eens halverwege te eten of wat drinken.
Maar het appartement: 2 éénpersoons bedjes wat wel kinderbedjes leken, heel gehorig en wij sliepen vlak bij de trap naar beneden en de lobby, om 7 uur 's ochtends werd je al wakker van de herrie.
Het is er gewoon smerig en de werksters komen gewoon je kamer binnen lopen als je nog half naakt in je kamer staat.
Het ontbijt kon er mee door, maar heel sober.
Nog maals heel jammer, mooie stek en een heel leuk plaatsje, maar nooit meer flisvos

met partner, Sept. 2010
Het kan beter!
Marlies
25-9-2010 Net terug van bijna 2 weken Flisvos Beach. Dit was niet onze eerste keus, we hadden eigenlijk voor Lefkoniko Bay geboekt, maar kregen 2 dagen voor vertrek te horen dat dit overboekt was. Als alternatief werd ons in Flisvos Beach een 2 kamer appartement aangeboden en dat hebben we geaccepteerd. Bij aankomst laat op de avond werden we net als velen voor- en na ons in een 1 kamer apartement geplaatst. De volgende dag bij de receptie, konden we toch na 12 uur in een vrijgekomen 2 kamer appartement aan het zwembad. Prima plek, want kamers met zicht op zee hebben veel last van de drukke kustweg. Het ontbijt is goed voor Griekse begrippen, maar het avondeten moet je op tijd bij wezen. Grieks eten staat er om bekend dat het lauw wordt geserveerd maar dit was gewoon bijna koud.
Het gebouw moet nodig in de renovatie, de terrasstoelen staan op instorten en het bedienend personeel is niet gemotiveerd. Met een beter management zou dit een topappartement kunnen worden!

alleenreizend (1)