15-5-2009
Wij zijn vorig jaar in juni naar Creta sun gegaan, toen we aankwamen had ik niet echt zo iets van 'Luxe', maar ik denk dat als je naar de prijs kijkt je er ook niet veel van moet verwachten. Het is meer voor de mensen die lekker dingen gaan ondernemen, of de hele dag op het strand liggen. De mensen die hier werkten waren wel heel aardig, de airco deed het in onze kamer niet, dit hebben we gemeld, en er kwam gelijk iemand om hem te maken, dit lukte niet, toen kregen we gelijk een andere kamer aangeboden. Spreken wel moeilijk Engels, maar zijn erg gastvrij. Airco is althans 40 euro per week, dus 80 voor twee weken. En als je dan denkt als je terug komt van een hete dag, dat het lekker koel in je kamer is, hebben de schoonmakers hem alweer uitgezet. Afstandbediening verstopt maar zelfs dat hielp niet. wel om de 2 dagen schonen lakens
Waren veel Nederlandse mensen, zelf organiseren ze daar niks, dus hebben we zelf een barbeque georganiseerd, en gelijk iedereen had contact met elkaar. Erg leuk. we hebben daar ook twee stelletjes ontmoet en zijn daar een aantal dingen mee gaan ondernemen. aanrader is de 'coctailbar', en het restaurant 'White Horse' in platanes, echt heel leuk. Ook raad ik je aan om een scooter te huren en lekker de bergen in te gaan en rethymnon op te zoeken. Het eten is in de restaurantjes in platanes ERG lekker.