Appartement Blue Sky*** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Blue Sky***

5,7

30 mei 2012

Voorkant complex

Beoordelingen Appartement Blue Sky***

ari velouhioti 41, Rethymnon (Platanes)
Appartement Blue Sky scoort een 7,8 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Blue Sky***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Blue Sky*** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Appartement Blue Sky*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Blue Sky*** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

23 beoordelingen over Blue Sky***

5,7
"Prima appartement"
Karin
17-9-2011 Blue Sky is een prima appartementen complex, met hele nette grote kamers.
Wij hadden een 2 kamer appartement type A, en dat was heel ruim.
De kamers worden iedere dag (behalve op zondag) keurig schoongemaakt en om de andere dag krijg je nieuwe handdoeken en schone lakens.
De ligging is prima, je hoeft de straat maar over en dan sta je op het strand en het centrum van Rethymnon is een klein half uurtje (over de boulevard) lopen.
We hebben geen last van Bora Bora of het verkeer gehad. Het enige wat je (wel eens) hoort is als de bovenburen een stoel verschuiven. Voor de rest was het heerlijk rustig. Het enige nadeel was, dat wij op de begane grond zaten en dan 's nachts het raam niet open konden zetten omdat je dan zo binnen kon stappen, maar dat was ook werkelijk het enige.
Het personeel was erg vriendelijk (ook nog aan het einde van het seizoen!).
Veel mensen komen er al voor de 2e, 3e en zelfs voor de 6e keer!
Prima prijs kwaliteit verhouding.

"SUPER!!!!"
Marja
26-7-2011 Wat hebben wij genoten, prachtig schoon groot appartement, heerlijk zwembad erbij, zee voor de deur. Inderdaad fantastisch eten bij Tropical!
Enige nadeel is bar BoraBora te dicht bij, geven veel geluidoverlast in het weekend.
Betaalbare autoverhuur vlakbij (Intercity) mensen spreken daar vlaams en regelen veel meer dan auto's alleen, handig! Rethymno wel erg warm in Juli.

"Mijn verblijf in Blue Sky"
Rob
5-7-2011 App Blue Sky daar gaan we zeker nog eens heen.
Het zijn ruime kamers netjes en schoon.
Wij zaten op de binnenplaats wat lekker rustig is voor snachts.
Het strand licht aan de overkant van de straat waar je een ligbedje en parasol voor 4 euro de hele dag kunt liggen.
Supermarkten links en rechts vlakbij waarvan de grootste de bediening niet zo aardig zjin ,bji de kleinere wel.
Uit eten raad ik de mensen aan ga naar restaurant Tropical waar je heerlijk kunt eten voor een leuke prijs.
Het zijn 2 broers Jani en Costa leuke en zeer vriendelijke jongens.
Als je het appartement uiloop is het naar rechts 4 minuten lopen.
Het personeel van Blue Sky is vriendelijk en opa ook.
Ik snap niet dat sommige mensen opa niet zo vriendelijk vinden, mischien dat die mensen zelf niet vrolijk zjn.
Mij maakt het niet uit ik heb in Blue Sky een lekkere vakantie gehad met vrouw en schoonzuster.
Rob.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Blue Sky*** bij:

met partner, 2010
"Supper"
G Vgelsang
19-10-2010 Het appartement voldeed aan al onze wensen.
Wij zagen ook dat mensen moeite hadden met de oude man.
Ik denk dat het over een ander ging,want de oude man was erg vriendelijklk naar ons.
Hebben mischien meer zelfstandigheid op vakantei.
Echt super .

met partner, Sept. 2010
"Prima kwaliteit voor deze prijs"
Joyce en Jeroen
24-9-2010 Prima ligging, Alles onder handbereik.
Vriendelijk personeel.
Toen we het niet engelssprekende personeel iets vroegen werd er direct gebeld om iemand te laten vertalen.
Zwembad schoon, Goede service bij de schoonmaak van de kamers.

Tip: neem opener, Theedoek en vaatdoekje mee daar grijp je op mis.
Tip 2 : eten bij Minares in het centrum.

"Prijs kwaliteit/zeer goed."
Sil en Henk.
18-1-2011 Leuk appartement met een perfecte ligging. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.De oude man is niet spraakzaam maar zeker niet onaardig. De app. worden goed schoon gehouden. Inrichting is basic maar je kan je goed redden, Wij hadden een duplex app. beneden slapen, boven leefgedeelte en het was zeer ruim. Klein, schoon zwembad en strand voor de deur. Gelegen aan een drukke weg maar we hadden binnen geen geluidsoverlast. Airco en kluisje tegen betaling aanwezig. Wij zaten aan de voorkant met uitzicht op zee, prima stekje. De app. aan het zwembad boden weinig privacy. De prijs-kwaliteitsverhouding vonden we zeer goed. Van Blue Sky naar het centrum is ongeveer een half uurtje lopen. Is goed te doen want je loopt langs winkeltjes en restaurantjes. Wij hebben het daar prima naar ons zin gehad.

met partner, Sept. 2010
"Mooie appartementen met prima ligging"
Paul
30-9-2010 Wij zijn net terug van een 2 weeks verblijf in Blue Sky. Had nav sommige beoordelingen wel even zoiets van. Was dit wel de goede keus. Ik werk zelf op een reisbureau en heb veel meer Griekse appartementen gezien en ben het echt totaal niet helemaal eens met onderstaande meningen (maar ja dat is ieder voor zich) De ligging van de appartementen zijn ideaal. Ze liggen aan de boulevard,je steekt de straat over naar het strand waar je bij Maria voor 4eur pp bedje & parasol kan huren. Appartementen waren zeer ruim voor Griekse begrippen en goed schoongehouden. Sommige mensen klagen over dat er geen douchegordijn is maar dat is in meerdere apt in Griekenland zo, net zoals de inrichting. Inrichting is nooit zoveel. Mensen klagen over de supermarkt, heb je hier weleens een vrolijk meisje achter de kassa gezien ? Eten moet je doen bij Manolis, goeie prijs/kwaliteit en een hoop lol. Rethymnon schilderachtig dorpje met leuke restaurantjes en pleintjes waar je lekker kan zitten.

met partner, Aug. 2010
"Geweldig appartement"
Wilma
11-9-2010 Groot en ruim appartement, beneden leven boven slapen. Het is wel een nadeel dat de hele badkamer nat is als je hebt gedoucht maar dat was voor ons het enige minpuntje. De mensen van het complex zijn vriendelijk. De schoonmaak gebeurt elke dag. Zwembad is soms wat "vies" maar we zijn hier 2 week geweest en hebben gezien dat de eigenaar zijn best doet om het schoon te houden.
Supermarkten dichtbij, bij Manoli's place lekker gegeten en veel gelachen.
Strand aan de overkant van de straat. Oude centrum ongeveer 20-25 minuten slenteren langs de boulevard. Rethymnon is zeker de moeite waard en we komen nog eens terug.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Het kan altijd beter"
Barbara, Sharon en ...
1-9-2010 We waren hier 8 dagen..

Om te beginnen de goede punten:
1 De ligging was perfect, de restaurantjes, cafeetjes, supermarkt
waren op loopafstand..

Nu de negatieve punten:
Zwembad was heel erg vies, je zag overal veertjes, blaadjes, dode vliegjes, kakkerlakken etc
De eigenaren waren onbeschoft, vooral de heren, er ontbrak een bord bij het zwembad waar op de tijden stonden aangegeven. Tot 2x toe werden we grof uit het zwembad gehaald omdat we niet mochten zwemmen.
Helaas was er ook geen douchscherm/gordijn, na het douchen werd alles zeiknat en kon je zowat zwemmen in de badkanmer.
Er werd elke dag schoongemaakt, maar de dame's begrepen geen woord engels.
1 van de dagen werden we de kamer uitgezet omdat de dame's zogenaamd wilde schoonmaken, Zij waren chagerijnig en zeer onbeleefd tegen ons.
De oudere eigenaar wilde ons een keer niet helpen, toen wij onze voordeur niet open kregen. Hij moest dan van zijn plek opstaan door de gang door via een wenteltrap weer naar beneden om b

met jonge kinderen, Juli 2010
"Kindonvriendelijk"
Theijssen
10-8-2010 Een groot app, met wenteltrap naar de slk beneden. Zeezicht vanaf balkon. Zwembad erg klein. En jammer dat de eigenaren zo onvriendelijk zijn over spelende kinderen in het zwembad. Weinig vriendelijkheid ook verder van de eigenaren gemerkt. De ligging is mooi t.o. het zandstrand. Dichtbij supermarkten en restaurantjes.