Aparthotel Bio**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.905 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Aparthotel Bio****

Beoordelingen Aparthotel Bio****

10 februari 2012

Aparthotel Bio**** Rethymnon (Platanes)

Aparthotel Bio scoort een 8,6 uit 10, op basis van 304 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Bio****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Bio**** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 329 vakantiefoto's van Aparthotel Bio**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Bio**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Bio**** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

300 beoordelingen over Bio****

met partner, Okt. 2011
Zeer goed, aanrader!
andereja
11-1-2012 Ik kan me alleen maar aansluiten bij eerdere meningen: een aanrader. Superligging, op zo'n 5-10 minuten van het centrum, en op twee minuten van het strand. De kamers voldoen prima, zijn niet bijzonder luxe maar gewoon goed. Keukeninventaris ietwat beperkt, maar dat zijn we gewend in Griekse accomodaties. Service ook goed, toen ik een wat minder hoog hoofdkussen vroeg lag dat 's middags op mijn bed. De schoonmaak is ook gewoon goed. Wifi redde het tot onze kamer helaas niet, maar beneden in de lobby, in het restaurant en bij het zwembad wel.

Het eten is prima, het wordt goed bijgevuld. Soms een beetje lauw, maar meestal goed op termperatuur.

Vakantie gevoel met een goed hotel en fijn weer
a Beckers
17-10-2011 Een mooi hotel, wel aan een drukke smalle weg, je moest een stukje lopen toen we afgezet werden op de hoek van de straat. Klantvriendelijk ,correct personeel ook in de bediening.We hebben nog een switch gemaakt van kamer wegens het lawaai aan de voorkant. Er was wel verschil in kamer, de 1e was gemoderniseerd, de 2e was ietwat verouderd , maar toch goed schoon.
Het buffet voor ontbijt en diner was behoorlijk gesorteerd, maar....Het eten was erg lauw.Wel vers iedere dag toch veelal hetzelfde.
Het strand was op loopafstand,Het verhuur was verschillend. Het hotel ligt redelijk op loopafstand van het centrum.

Wat een topper
te kloese
30-9-2011 super vakantie we zyn 4 jaar in kriti beach geweest en nu bio alles was goed kamers eten personeel wy komen zeker weer terug coby en john te kloese dit vinden wy echt een aanrader

Super gezellig hotel
Miriam
27-9-2011 Bio is een gezellig, mooi en goedgelegen hotel.
We hadden een 1 kamer appartement geboekt, maar kregen een 2 kamer appartement.
Het balkon was groot.
Het eten was uitstekend en de bediening was zeer gastvrij.
Iedere dag legen we schone handdoeken.
Veel plezier gehad met Leonidas en Costas.
Rethmynon is een hele mooie plaats met leuke winkeltjes en terrasjes.
Ik ga hier zeker nog eens terug.

Prima hotel.
Y.Geven
13-10-2011 Wij zijn er voor hier eerst geweest: 15 dagen.1kamer app geboekt en we kregen een 2 kamerappartement. Zag er allemaal goed uit. Groot balkon, prima bedden. wifi vanaf de kamer.
Handdoeken wissel mocht vaker ,maar als je dit aangeeft bij de receptie, kan dat. Ook kun je daar handdoeken halen voor het strand/zwembad. Personeel is erg vriendelijk!!
Op het moment dat wij er waren ,waren er overwegend Nederlandse gasten.
Ik zag bij iemand staan dat de bedjes €9 kosten: dat klopt, maar als je zegt dat je discount wilt dan krijg je dat ,vanaf de derde dag en betaal je € 6,00. Wij hebben een paar dagen een auto gehuurd ( bij motosport ) Het is zeker de moeite waard om het eiland te verkennen. Vooral de zuidkust is erg mooi!!Ook fietsen gehuurd en ook dat is erg leuk. Als je het hotel uitloopt links, aan het einde trap op links ,daar is een grote supermarkt. Verder is het centrum erg gezellig. Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad.

Een topvakantie gehad
mien
5-10-2011 Voor de 5e keer in BIO geweest voor 2 weken.
Het was weer top daar.
Het personeel van de balie,restaurant en de bar begroeten je heel hartelijk en vriendelijk als ze je weer zien.
Je voelt je daar door weer thuis.
Het eten was prima genoeg variatie zowel in de morgen als in de avond.
Wel wordt er iedere vrijdag een visavond georganiseerd.
De griekse avond is super.
De handdoeken worden nu iedere 2 dagen verwisseld en vorig jaar was dat iedere dag.
Op het strand kun je 2 ligbedden en een parasol huren voor 9,00.
Bij restaurant Dome en bij de Belg kun je goed eten.
Deze restaurants liggen vlakbij BIO.
Je bent binnen 10 minuten lopen in het stadje,wat gezellig is.

Leuk hotel
kimramakers
26-9-2011 Bij aankomst in het hotel om 23.30 stond er in de ijskast op de kamer een bordje met eten, erg attent. De kamer (studio) was ruim, alleen de badkamer was erg gedateerd. Volgens de eigenaar worden deze aankomende winter ook gerenoveerd. Service kan beter, de vloer op de kamer was niet goed schoon en v.w.b. de handdoeken service, mogen ze wat meer rekening houden met de wensen van de gasten. Door de warmte, zwemmen in zee e.d. namen wij 2x per dag een douche, wat betekend dat je 4x dezelfde handdoek zou moeten gebruiken als deze niet dagelijks vervangen worden. Wij legden ze dan ook elke dag op de grond, 2 keer werden ze niet vervangen, na vragen bij de receptie kregen we ze alsnog. Ligging perfect, één straat achter de boulevard, waardoor je geen last hebt van het drukke verkeer zoals bijv in Aquila hotel. Eten (ontbijt+diner buffet) elke dag hetzelfde, vooral veel salades, weinig vlees/vis en kwaliteit moet beter. Bar heeft echter superservice! Rhethymon zelf is een superleuke plaats!

Goed Hotel we gaan zeker nog een keer.
Diny
9-10-2011 Eerste keer op Kreta voor herhaling vatbaar.
Prima Hotel goede service, heel vriendelijk personeel.
Vlak bij het strand en bij het stadje.

Tophotel met vriendelijk personeel
Monique en André
17-9-2011 Net terug van 12 dagen Bio hotel.
Wat een fijn hotel is dit!! Niet alleen qua acommedatie, maar ook de vriendelijkheid en servicegerichtheid van alle personeel, je merkt dat personeel zich betrokken voelt bij dit hotel!! Het eten is goed, een zeer uitgebreid ontbijt(warme , koude gerechten, veel verschillende soorten brood, zoet beleg, cake etc...)evenals het avondeten waar volop keus is en voor ieder wat wils.
In tegenstelling tot wat sommige andere gasten schrijven , zijn wij geen enkele avond geconfronteerd met koud /lauw eten, iemand die over dit eten klaagt is waarschijnlijk thuis ook geen makkelijke eter!!.
De ligging van het hotel is prima, op loopafstand van het centrum en binnen 5 minuten naar de zee.alles wordt goed schoongehouden en de kamers zijn van alle benodigde gemak voorzien.
Wij waren voor de eerste keer in Kreta na jaren in Spanje op vakantie te zijn gegaan, maar wij weten zeker dat we in dit hotel terug komen volgend jaar

Een heel gezellig familiehotel
Jorieke
5-1-2012 Bio is een heel gezellig hotel in een rustige straat net achter de boulevard op 100 meter van het strand. Een heerlijk zwembad met gratis ligbedden en handdoekservice. Zeer vriendelijk personeel,altijd bereid om het je naar de zin te maken. Veel animatie zoals karaoke, Meezing/ dansavonden, goochelaar, en natuurlijk de Griekse avond, met live muziek en dans, waarbij de zirtaki niet vergeten wordt. Voor ons een hotel om nog vaak naar terug te gaan.

met een groep (4)
alleenreizend (3)