Hotel Atrium**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.408 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Hotel Atrium****

Beoordelingen Hotel Atrium****

9 februari 2012

Hotel Atrium**** Rethymnon (Platanes)

Hotel Atrium scoort een 8,6 uit 10, op basis van 157 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atrium****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atrium**** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 136 vakantiefoto's van Hotel Atrium**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Atrium**** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

146 beoordelingen over Atrium****

Hotel Atrium....een degelijk en goed hotel.
K.J.
15-10-2011 Hotel Atrium**** hebben wij begin oktober bezocht. Het hotel is netjes en schoon. Via touroperator hebben we een voordeelkamer (aanbieding) geboekt. De kamer is op zich goed,echter geen **** sterren waard. Waarschijnlijk voor Griekse begrippen. ***sterren lijkt voldoende. Wij hadden kamer 504, jawel aan de straat kant. Dus héél vroeg komt de vuilnisman langs. je wordt er wakker van. Kamer is verder prima. Personeel vriendelijk en betrokken. De maaltijden bijna helemaal goed ,behalve de fantasieloze soep. Of het zo uit een pakje kwam. Verder alles erg vers en op tijd aangevuld. begin oktober...eind van het vakantieseizoen betekent héél erg rustig op het strand. Bedjes te over. restaurants en bars gaan sluiten. De prijzen vallen nog erg mee. Ook bij het hotel 2.50 voor een grote mythos. 3.00 voor een fantastisch glas ouzo. Aan de boulevard liggen vaak de prijzen op hetzelfde niveau, wel goed uitkijken. 4.00 Euro kan zomaar gevraagd worden. Rethymnon is voor 1x voldoende.

Prachtig hotel met prima personeel
francis van deyck
19-9-2011 zeer fijn hotel met zeer gevarieerd restaurant en met een zwembad waar voldoend lommerplaatsen zijn want niet iedereen is een bruinbakfreak , toch een minpuntje het piepkleine bad waarvan de deur steeds hindert,je zal je niet vervelen in de buurt,en ongeveer alle 2 dagen is er animatie

Je moet het zelf beleven
Lut Moens
16-9-2011 We zijn net terug van het hotel Atrium.He tis de derde keer dat we hotel bezochten en steeds weer blijft de vriendelijkheid van het personeel ons verbazen.
Het vertrek is steeds weer een afscheid dat pijn doet.
Volgend jaar gaan we zeker terug.

met vrienden, Mei 2011
Heel goed 3 sterren hotel
Vive
16-6-2011 Wij waren blij verrast van dit hotel.
Een vriendelijk onthaal, 's nachts zelfs een receptionist die Nederlands spreekt !
Heel ruime propere kamers, vriendelijk personeel en lekker eten.
Uitgebreid ontbijt- en avondbuffet.
Elke dag ruime keuze van vis, vlees of zelfs de vegitariërs kunnen hun buikje meer dan vol vullen.

met vrienden, Okt. 2010
Prima hotel
Wiebe Muller
18-10-2010 Zelfs nu het seizoen bijna ten einde is, is het personeel en alles wat er bij hoort
prima.

met vrienden, Okt. 2010
Prettig gelegen,goed en service gericht hotel
Ella hardenberg
17-10-2010 Hotel Atrim ligt vlak bij het strand en op en kwartiertje lopen van het oude centrum. Het personeel is uitermate vriendelijk en service gericht. Onze kamer was erg ruim en schoon en ons balkon was prettig. De maaltijden waren goed verzorgd, met meer dan voldoende keus. Ook werd er het eten goed - tot zeker een half uur voor het einde van het diner-aangevuld.
Het hotel verzorgde om de dag entertainment en gedurende ons verblijf hebben we steeds een andere act gehad. Ook de door het hotel verzorgde wandeling was de moeite waard ( 3uur excluxief pauzes). Kortom: een prima vakantieverblijf.

Zeer goed hotel
gerda heyndrickx
4-10-2010 Zeer aan te raden hotel.
Goede ligging, lekker en gevarieerd eten (wat in Griekenland niet zo evident is), mooie kamers met ruim terras. Enkel de badkamer is zeer klein. Vooral de deur neemt heel wat plaats in. Dit zou best kunnen opgelost worden met een schuifdeur.
Animatie om de twee dagen maar zeer pover, vooral de Griekse avond sloeg helemaal tegen.

met partner, Sept. 2010
Prima hotel
hw.commandeur
24-9-2010 Wij zijn net terug van onze vakantie in hotel "Atrium".
Het hotel ligt perfect. 5 min lopen naar het mooie zandstrand en 'n kleine 15 min lopen naar het oude centrum.
Het personeel is heel vriendelijk vooral aan de receptie.
Het ontbijt was goed maar het diner vonden wij matig.
De kamers groot en zuiver en wat fijn is een koelkastje op je kamer.
De prijzen van de cosupties zijn erg hoog en fles water bij het eten was € 3,-
en een pilsje aan de bar €2,50.
Aan de boulevard ben je goedkoper uit.
Wij vertrokken pas 's avonds en wilde graag onze kamer houden maar dat kon niet omdat hij al was gereserveerd door andere mensen.
Maar als service konden wij na ons dagje strand op een andere kamer onszelf douchen en verkleden.
Dus dit is ook weer een goede service.
Wij zullen beslist nog terug komen in dit hotel alleen dan met alleen ontbijt geen hp.

Joop en Lenie

met jonge kinderen
Prachtige vakantie
Ann
2-9-2010 Prachtige vakantie, niks op aan te merken !!
Goed gelegen, direct aan bars,restaurantjes,winkeltjes en het strand.
Het hotel is proper, lekker eten (gevarieerd), héél vriendelijk personeel en steeds behulpzaam.
Zéér ruime kamers (wij hadden familiekamer 4 pers). Altijds plaats aan het zwembad.
We gaan er zeker terug !!

met jonge kinderen
Gewoon super!!
kristel
12-8-2010 net terug van 13 dagen Atrium. Alles was gewoon super. Zeer ruime familiekamers, dagelijks verse handdoeken. enig minpuntje is dat het zwembad wel klein is en bijna hele dag in de schaduw ligt. Maar dit los je dan op door naar het prachtige strand te gaan.

met een groep (2)
alleenreizend (5)