Hotel Atlantis Beach**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Atlantis Beach****

30 mei 2012

Hotel Atlantis Beach**** Rethymnon (Platanes)

Beoordelingen Hotel Atlantis Beach****

Ari Velouhioti 26, 741 00, Rethymnon (Platanes)
Hotel Atlantis Beach scoort een 8,8 uit 10, op basis van 196 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atlantis Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atlantis Beach**** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 197 vakantiefoto's van Hotel Atlantis Beach**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Atlantis Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Atlantis Beach**** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

171 beoordelingen over Atlantis Beach****

met partner, Mei 2012
"Zeer aangenaam hotel. Verzorgde beach."
J.M. Bronneman
19-5-2012 Hotel dat in alle opzichten aan de hoge verwachtingen voldeed.
Buiten het drukke Rethymnon gelegen, maar de stad is met een aangename wandeling langs het strand goed te bereiken.

met partner, Mei 2012
"Wat een geweldig hotel!"
Hetty
20-5-2012 Dit hotel is zeker aan te bevelen. Je voelt je meer dan welkom en wordt volledig in de watten gelegd door het zeer vriendelijk en professioneel personeel.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Fantastisch vakantieadres"
schai74
8-5-2012 Atlantis Beach Hotel is zeer goed. Het hotel ligt aan zee en heeft een privé strand. Tussen het strand en het hotel ligt een weg. Het centrum van Rethimnon ligt op ongeveer 1500 meter, je kan er makkelijk naar toe lopen of een taxi nemen (3-5 € per rit). Het personeel is zeer klantvriendelijk en doet er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen. Het eten is goed verzorgt en de prijs/kwaliteit klopt. De kamers zijn ruim en schoon en worden dagelijks schoongemaakt als er een probleem is met een kamer wordt er direct een oplossing gezocht en naar tevredenheid afgehandeld.

met vrienden, Sept. 2011
"De vier sterren meer dan waard"
ajm klous
26-9-2011 de ligging, alle geboden faciliteiten, klantvriendelijkheid, kwaliteit bediening, menu- en wijnkaart, ontbijt, scoren alle boven het gemiddelde. Kan bijna niet beter!
De indruk is: een schoon, goed geoutilleerd hotel, waar het personeel ook plezier in het werk heeft, professioneel te werk gaat en bijzonder gastvrij is. De gast is daar koning.

"Heerlijke vakantie gehad!"
van Iwaarden
13-9-2011 Net terug van twee weken Rethymnon waar we verbleven in dit hotel. Het is een prachtig en goed onderhouden hotel. Overal waar je kijkt staan de schoonmaaksters te poetsen om alles netjes te maken. Iedereen is erg vriendelijk. Het ontbijtbuffet was heerlijk, maar het avondbuffet vonden wij niet lekker. Het vlees was droog en niet heel smakelijk.
Het andere wat jammer was, was dat we in onze kamer geen wifi bereik hadden. We moesten in dat geval buiten gaan zitten. De ligging van het hotel is fantastisch. Heerlijk om iederen morgen te ontbijten met uitzicht op zee. Ook lunchen in de taverna aan het zwembad is een aanrader.
Verder een heerlijke vakantie gehad. Het hotel is zeker een aanrader.

met vrienden, Sept. 2011
"Super hotel met zeer vriendelijk personeel"
Hans en Esther
23-9-2011 Dit hotel heeft onze verwachtingen overtroffen. De kamers en de ligging zijn super. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Niets is te veel en hier kan menig accomodatie nog een voorbeeld aan nemen.
Over de buffetten niets dan lof. Elke dag van de week is er wel een andere lekkernij aanwezig. Mensen die over de buffetten zeuren zijn óf vreselijk verwend óf hebben te hoge eisen. Voor een viersterren hotel is dit gewoon perfect.
Hier willen we vast en zeker nog een keer naar teruggaan.

"Prachtige accomodatie."
Mic
30-8-2011 Over het hotel kan ik heel kort zijn.
Fijn complex met prachtige schone kamers,vriendelijk personeel en alles aanwezig.
Echter is het ontbijt prima maar avondbuffet ronduit slecht.
Kortom een super hotel voor logies/ontbijt en s'avonds lekker uit eten in de talloze restaurantjes van bruisend Rethymnon.

"Fantastisch hotel !!!!"
Patrick van Run
12-9-2011 van 29-8 tot en met 09-09 hebben wij onze vakantie in dit super hotel doorgebracht.
Wij waren ondanks de toch al goede beoordeling op Zoover zeer verrast over de uitstekende service, het goede eten en de goede staat en netheid van dit hotel.
Het eerste wat ons heel blij maakte was het eten dat we kregen toen we om 23:30h in het hotel aankwamen. We hoefden toen niet meer op pad om zelf wat eten te scoren in het stadje. De kamers zijn niet heel groot maar je kan er prima in leven tijdens de spaarzamen momenten dat je er bent.In principe is alles aanwezig wat j nodig hebt en alles ziet er heel netjes uit. Er wordt iedere dag heel goed schoongemaakt. Het viel mij op dat ook echt alles iedere dag wordt schoongemaakt. De dames waren van 7 uur in de ochtend tot tegen de avond bezig, iets wat je niet overal tegenkomt. Het zwembad is van een goede afmeting en er zijn voldoende ligbedjes en het ziet er uitstekend uit. Dit komt mede door de hele mooie pergola waar je heerlijk kunt lunchen......

"Vervolg: Fantastisch hotel !!!!"
patrickvanrun
12-9-2011 .........Het ontbijt buffet was uitgebreid maar met weinig variatie. Het diner buffet was zeer goed. Wij hebben iedere dag een totaal ander buffet gehad. Zowel de koude kant als de warme kant. Het eten was van een goede prijs kwaliteit verhouding. Er was ook een goede bedieding in het restaurant en een heerlijke wijnkaart. Meerdere keren per week was er 's avonds live muziek, de ene keer leuker dan de andere. Conclusie: een uitstekend hotel, het personeel weet hoe ze hun gasten een prettige vakantie kunnen geven. O ja, en voor de azijnpissers: als je je huiswerk goed doet dan weet je dat het hotel aan een boulevard ligt met een drukke weg. Logisch dat je dan herrie op je balkon hoort, daar kan het hotel niets aam doen. Strandbedjes waren nergens gratis en bij Atlantis nog goedkoop. En je gaat toch niet naar een hotel om frites te eten, daat heb je Friet van Piet voor hahaha.

"Geweldig HOTEL"
Henk en Nel van Pla...
10-9-2011 Over service gerichtheid en vriendelijkheid valt niet te discuseren in een woord geweldig. Ligging goed op een 20 minuten lopen naar het centrum. Ontbijt en diner variabel en zeer goed verzorgd. Management en personeel een geheel zijn nog veel bedrijven die hier iets van kunnen leren. Zwembad goed en strand bij de hand wat moet je nog meer. Als je een min puntje zou willen noemen maar dat is echt zoeken dat is de verlichting in de badkamer dat mag iets meer zijn. Wij kijken terug op een geweldige vakantie en zou iedereen aanraden om dit hotel te boeken.