Beoordelingen Aparthotel Astrid***

5,5

20 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Aparthotel Astrid***
STAVROMENOS, 74100, Rethymnon (Platanes)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Astrid*** in Rethymnon (Platanes), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Astrid*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Astrid scoort een 7,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Astrid*** in Rethymnon (Platanes), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Astrid***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Astrid*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Astrid*** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

2 beoordelingen over Astrid***

5,5
"Net appartement"
John & Petra
26-12-2008 Wij verbleven in hotel astrid zomer 2008 op basis van logies. wij hebben ook het eten geprobeerd, dit omdat de eigenaar zei dat het fantastisch was. maar viel erg tegen. ontbijt hebben we bij de bakker gehaald die zat naast het hotel. lekker vers. ook hebben wij een auto gehuurd want in de buurt is niks op een paar (goede) restaurantjes en snackbars na. er stopt ook een bus op 100 m van hotel. kies dit hotel alleen om alleen te overnachten. overdag weinig te doen

"Schoon hotel, eet niet in hotel en huur een auto"
Kees en Anja
22-7-2008 wij hebben in hotel astrid verbleven op basis van logies (appartement)

astrid is een schoon hotel waar twee keer per week schone handdoeken krijgt er waar er 6 dagen schoon wordt gemaakt. er is geen douche gordijn ook is het bad erg klein waar je alleen ik kan zitten. de tv die wel aangegeven stond op de site is er niet,airco kost 5 euro p/d. zwembad is schoon en er is een kindergedeelte ik geef een 7 de site is astrid.gr

het hotel eten is niet echt lekker we hebben ontbijt (€5, pp) en avond eten (€12,50 pp) geprobeert. maar niet lekker. bakker zit op 200 m en goed restaurant op 300 meter

het prive strand viel tegen het is erg klein en rustig ligt op 300 meter niet te vergelijken met de grote stranden rond de stad

het hotel ligt op zo'n 12 km van rethymnon in het plaatsje stavomenos het is aan te raden een auto te huren kijk wel goed naar de verzeking, tip; crete-holidays.net

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit