Hotel Aquila Porto Rethymnon**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.081 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Hotel Aquila Porto Rethymnon****

Beoordelingen Hotel Aquila Porto Rethymnon****

10 februari 2012

Hotel Aquila Porto Rethymnon**** Rethymnon (Platanes)

Hotel Aquila Porto Rethymnon scoort een 9,1 uit 10, op basis van 172 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aquila Porto Rethymnon****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aquila Porto Rethymnon**** in Rethymnon (Platanes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 182 vakantiefoto's van Hotel Aquila Porto Rethymnon**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Aquila Porto Rethymnon**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Aquila Porto Rethymnon**** met andere accommodaties in Rethymnon (Platanes).

165 beoordelingen over Aquila Porto Rethymnon****

met partner, Okt. 2011
Wat een fijn hotel
Marianne Jonker
18-10-2011 Na aankomst om 3 uur ´s nachts zeer gastvrij ontvangen. Voor de eerste nacht een upgraded kamer gekregen. Er stond een lichte maaltijd, een fles water en een fles wijn klaar op de kamer. Volgende dag verhuisd naar een normale kamer, iets kleiner, behalve het bed, dat was groter. Weer een fles water en een fles wijn. ´s Middags werd een mandje fruit op de kamer bezorgd. Hotel ligt mooi aan de boulevard, op loopafstand naar de historische binnenstad, strand met strandstoelen van het hotel tegenover de ingang. Uitgebreid ontbijtbuffet, dinerbuffet waarvan hoofdgerecht werd geserveerd (keuze uit 3 hoofdgerechten). Als we nog eens naar West Kreta gaan, zullen we zeker dit hotel kiezen.

met partner, Okt. 2011
Echte aanrader super mooi hotel centraal gelegen
gutjens
17-10-2011 Pracht gelegen hotel, personeel lagere rang heel vriendelijk en behulpzaam, management team erg hooghartig. Schoon hotel, alhoewel het bad wel een schuur beurt mocht hebben, kamer 416. Prachtig uitzicht op zee, bedden heerlijk in geslapen zakken niet door lekker hard goede ondersteuning ook met rug klachten goed te slapen.Begin strand eigen stoeltjes hotel meer als voldoende steeds nieuwe handdoeken te krijgen op strand.Ontbijt buffet wat wij hadden meer dan voldoende.

Goed stadshotel
charlotte v leeuwen
18-10-2011 ligging prima aan de boulevard en op loopafstand centrum retymnon.
Wel langs een drukke weg en afhankelijk waar je zit lawaaierig door verkeer en blaffende zwerfhonden. Het eten is heerlijk en veel genieten op strand , sportcentrum en sauna.
Bij het eten kost een flesje wijn minimaal 22.50E en niet te vergeten het zakje chips wat iedere dag word neergelegd kost je 3.50E per zakje(minibar). Personeel is allemaal zeer vriendelijk.
Kamers zijn erg gedateerd wel schoon.Het is een echt stadhotel dus geen ruimte voor mooie tuin rond het zwembad. Gebouw op zich is verouderd.Wel heerlijk gehad en prima om leuke uitstapjes te maken met een huur auto.

Zeer goed,vriendelijk centraal gelegen hotel
carla boelaars
25-9-2011 Rolstoel vriendelijk,
Net vriendelijk /correct personeel.
Badkamer verouderd en loshangende gordijnen in de kamer, maar daar hebben wij ons niet aan gestoordt.
Prijsindicatie voor 2 cola ; +-6 euro met chips,nootjes en 2 glazen water.
Weinig muggen en vliegen.Moeter/scooter verhuur dicht bij, zeker doen , voor 10 euro rij je 263 km
Super vakantie gehad.

Gweldig hotel
André en Marijke
2-10-2011 Wij waren van 15 t/m 29 september in hotel Aquila Porto Rethymnon.
Wij haden alleen LO geboekt omdat in de directe omgeving en in het centrum genoeg restaurantjes te vinden zijn.
Het was voor ons de eerste keer in dit hotel en zeken niet de laatste keer.
Het is een geweldig hotel en heel erg schoon met zeer vriendelijke peroneel.
Wij hadden een standaard kamer geboekt en ook gekregen aan de achterzijde van het hotel met uitzicht op hotel BIO.
De prijs van drankjes is misschien iets duurder dan elders, maar het viel ons erg mee.
Op het strand betaal je voor 2 koffie + 2 flesjes water € 6.00.
In het centrum betaal je hier het zelfde voor.
In de directe omgeving zijn genoeg restaurantjes om de lunch te gebruiken. wij zaten regelmatig bij Takis, hier betaal je voor 2 sandwich + drinken minder dan € 15.00 en voor een echte hollandse snack kan je tercht bij hollands eetcafe perfect strangers
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met een geweldig hotel wat zeker 5* waard is.

Net hotel, centraal gelegen, leuke vakantie gehad
lorrainecosa
10-9-2011 Nav de positieve berichten op deze site hebben wij dit hotel geboekt. Prima hotel, alles super schoon en personeel erg aardig,op loopafstand van alles in Rethymnon met een mooi strand voor de deur.
minpuntjes waren toch wel de iets wat verouderde kamers, gehorigheid van de kamers( je hoort echt alles) en de schoonmakers die ongeacht je een bordje aan je deur hebt hangen toch gewoon binnenstormen. drank en eten is het restaurant is duur, wanneer je dus hp hebt geboekt, moet je toch drinken, en dit is zeer duur.
wij hadden een kamer met zijzeezicht geboekt, nietgekregen, 1e verdieping met uitzicht op een dakkapel:( .
Het eten wordt na een paar dagen eentonig en zo bijzonder vonden wij het niet, teveel op engelsen en duitsers gericht ( gebakken aardappels bij het ontbijt!!!) er zijn genoeg leuke en goedkope tarverna's in de omgeving en elke ober spreekt wel iets nederlands.
misschien hadden wij iets meer verwacht van een 5* hotel, maar al met al hebben wij ons prima vermaakt.

met vrienden, Aug. 2011
Gaan zeker terug !
Chris en Ellly
13-9-2011 Zeer goed hotel,
Wij kwamen midden in de nacht aan en vonden op de kamer een fruitmand, een flesje wijn en een maaltijd in de koelkast, klasse.
Wij hadden VP. Volgende keer HP of LO omdat in de direkte nabijheid zeker iets naar ieders smaak te vinden is. Kamer met zeezicht (op het noorden), gezien de temperatuur tijdens onze vakantie geweldig.
Bedden vrij hard maar wij hadden hier geen problemen mee.
Eten zowel bij ontbijt als diner voldoende keuze, in ons geval lunch inclusief maar niet altijd gebruik van gemaakt.
Flesje wijn bij het eten of biertje/sap redelijk duur.
Strand (prive) erg goed onderhouden, voldoende ligbedjes (met parasol).
De medewerkers van het hotel waren erg vriendelijk en servicegericht en de kamers werden goed schoongehouden (alleen niet op vaste tijden).
Al met al een prima hotel, zeker een aanrader

Relaxte vakantie gehad!!!
Karin
20-8-2011 Rethymnon is erg leuk plaatsje. Dit hotel ligt vrij centraal aan de boulevard.
Personeel is erg correct en vriendelijk.
Wij zaten in standaard kamer. Alles was netjes schoon maar wel harde bedden. ( maar volgens mij is dat normaal in dit soort landen!)
Het eten was uitmuntend. Ruim keus, voor ieder wat wils.

3e keer , weer goede keer
yves
14-8-2011 Dit was onze 3e keer in dit hotel. In alle rust op het strand of naar het levendige stadje, je hoeft je hotel maar uit te stappen. Eten en drinken in het hotel is duur, dus enkel het lekkere ontbijt geproefd. Veel plezanter zijn de locale tavernas.
Wij waren weer vaste klant vlakbij het hotel voor lunch en/of diner bij Takis. Lekker niet duur en steeds hartelijk welkom. Taki raki spreekt trouwens een aardig woordje nederlands.In het hotel was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Andere gasten waren allen rustige, beleefde en gemanierde mensen(ook de russen). De kamer kon wel een renovatie gebruiken. Vlgde zomer eens kijken of dat gebeurd is.

Zeer mooie vakantie gehad.
Leuke familie :-)
18-8-2011 Voor het eerst richting Kreta en het hotel was top. Zeer mooi prive strand en de tuinen waren erg mooi. Zwembaden prima en het was zeer schoon. Het eten was top en vriendelijk personeel op sommige daargelaten. We hebben een heerlijke vakantie gehad en gaan zeker terug. Een minpunt waren de bedden die waren zo hard!!! De kamers zijn verouderd maar waren verder keurig. Mooi hotel en mooi gelegen. Verder keurig publiek wat er was qua gasten. Wat ons opviel dat ondanks dat het hotel vol zat je overal heerlijk rustig op het strand kon liggen wat prive was waar ook bewaking rond liep. Wij waren met onze zoon van 11 die een heerlijke vakantie heeft gehad omdat er ook veel kinderen waren. Animatie prima. Al met al een heerlijke vakantie in Hotel Aquila Rithymna Beach. Zeker een aanrader!

met een groep (1)