Beoordelingen Aparthotel Oasis Plakias***

24 mei 2013

Oasis Plakias***
Beoordelingen Aparthotel Oasis Plakias***
Kendriko Dromo 1, GR-740 60, Plakias
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Oasis Plakias*** in Plakias, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Oasis Plakias*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Oasis Plakias scoort een 8,5 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Oasis Plakias*** in Plakias, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Oasis Plakias***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Oasis Plakias*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Aparthotel Oasis Plakias*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Oasis Plakias*** met andere accommodaties in Plakias.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Oasis Plakias***

met partner, Okt. 2012
"Prima hotel voor de prijs"
Bram Wilbrink
8-11-2012 Schoon,netjes,sfeervol. Ik lees veel over de kleine kamers,misschien waar,maar met dit mooie weer en een prachtig balkon heb je ook niets te zoeken op je kamer. Gezien wat je krijgt voor je geld,vind ik een hoog cijfer op zijn plaats. Maria en Niklos zijn gastvrije hardwerkende mensen,die een prachtig kleinschalig hotel runnen. Een prachtig zwembad en een sfeervolle uitstraling maken het plaatje kompleet. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Veel gezien(scooters gehuurd). Bij Dive2gether hebben wij een aantal dagen gedoken.Meer dan prima,geweldige begeleiding en sfeer,een echte aanrader als je van duiken houd!

met vrienden, Sept. 2012
"Goed verzorgt met vriendelijke eigenaren!"
Hans
25-9-2012 Maria is belgische dus dat was erg handig communiseren.Maria zorgt voor het ontbijt en staat iedereen te woord en geeft advies en uitleg over Plakias en omgeving en alles wat je wilt weten voor de te ondernemen activiteiten en Nikos neemt het in de loop van de morgen van haar over om de gasten te bedienen die bij het zwembad en accomodatie blijven.
's avonds kan er bij Nilos en maria gegeten worden van een bescheiden kaart,maar daar werdt helaas voor de gezelligheid niet heel veel gebruik van gemaakt.
De kamers worden netjes schoon gehouden door de Griekse schoonmaakster en zo wordt het hele Apart/hotel gerunt door 3 personen met als leidende persoon toch wel Maria,een toppertje.
Na 22.00 uur ben je als gast op je zelf en je eigen drank voorraad aangewezen,maar dit is weer makkelijk op te lossen door het huren van een koelkastje en zo kan het toch nog weer laat worden 's avonds

met partner, Aug. 2012
"FANtastisch"
mayo van rooijen
31-8-2012 Heel gezellig hotelletje. VOEL je er al direct op je gemak. Komt vooral door Maria wen Nikos(eigenaren)

met partner, Aug. 2012
"Oasis van rust en gastvrijheid"
Ger Heuts
3-9-2012 Maria & Nickos is niets te veel gevraagd en zijn zeer behulpzaam, zeer rusttige ligging en zeer goede schoonmaak. Eten geweldig als je iets anders wil bij ontbijt hoef je Maria maar te vragen en ze maakt het voor je klaar.

met partner, Juni 2012
"Logeren bij goede vrienden..."
F. Vissia
8-6-2012 Voor ons was Oasis een goede thuisbasis. Nikos en Maria zorgden voor een heel prettig verblijf en hielden goed rekening met onze vegetarische wensen. Oasis ligt aan een doorgangsroute, maar deze is niet zo druk als in Nederland. En op de heerlijk ruime balkon was het goed uitblazen na een lange wandeling in de prachtige natuur. Ruw en adembenemend! De stranden liggen op wandelafstand en zijn rustig en schoon. Eenmaal daar is er altijd wel een kleine kiosk voor drinken en snacks.

met partner, Juni 2012
"Prettige service, goede ligging en lekker zwembad!"
Gaby en Richard
19-6-2012 Begin juni verbleven wij in dit appartementencomplex. Doordat wij rechtstreeks geboekt hadden, verbleven wij met z'n 2-en in het 4-persoons appartement aan de achterkant. Deze had geen balkon, wel een eigen zitgedeelte en 's avonds was het heerlijk koel. Voor Griekse begrippen een ruime douchecabine, een zitbank en een grote slaapkamer. Hoe de andere kamers eruit zagen is ons niet bekend.
Oasis ligt prima, de doorgaande weg is niet storend en het zwembad is heerlijk. Eigenaren Maria en Nikos zijn vriendelijk en behulpzaam. Op de laatste dag hebben we gegeten bij Oasis en dit was prima.
Genoeg parkeergelegenheid. Je bent in 2 minuten in Plakias met de auto en lopen is een kleine 20 minuten.
Oasis is een aanrader, mocht je in Plakias willen verblijven.

met vrienden, Mei 2012
"We voelen ons helemaal thuis"
Frenay
6-7-2012 Oasis Plakias is een heerlijk klein hotelletje met weinig kamers en dat maakt het zo persoonlijk. In de directe omgeving heb je heerlijke baaitjes om te zwemmen, vanuit de kamer kijk je op de bergen, wel jammer dat er een benzinestation naast het hotel is, maar gelukkig heb je daar geen last van. Maria en Nikos zijn echt geweldig, niets is ze teveel gevraagd.Voor deze prijs echt een toppertje!! Je kunt er heerlijk eten. De kamer wordt elke dag schoongemaakt. Eén keer in de 3 dgn schone handdoeken.Als je geen gekke dingen doet dan kun je het hier mee redden. Als je een disco zoekt moet je naar de noordkant van het eiland, hier is het rustig en ideaal om te wandelen in de natuur.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Zeer prettig en gastvrij familie hotel!"
Steinhauer / Schuel...
9-6-2012 Wij kwamen voor ontspanning en dat is direct op te merken aan de ontspannen sfeer, de ligging van Oasis, iets buiten Plakias, juist een goede plek om niet direct in massa toerisme te verblijven. De eigenaren, Maria en Nikos zijn erg gastvrij en komen met leuke adviezen, tips en vertellen je wat geschiedenis over Oasis. Je kunt er heerlijk eten en niets is te veel. Ontbijtje is lekker verzorgt. Het zwembad is heerlijk, mooi gelegen en schoon. Onze kleine meid van vier heeft er vele uurtjes in gezwommen en wij dus ook.
De strandjes zijn op afstand, maar goed te lopen of te fietsen, moet je natuurlijk wel af en toe een helling beklimmen, maar goed te doen.
Wij komen terug! Natuurlijk zit je aan een weg, maar wij vonden het helemaal niet storend, je kunt ook in het dorp zitten met een hoop lawaai en drukte van de toeristen, voor ons wogen alle voordelen op tegen dit kleine nadeel.

met partner, Mei 2012
"Superschoon hoteletje met persoonlijke aandacht."
E. Loeffen
25-5-2012 Nikos en Maria doen hun uiterste best om je helemaal thuis te laten voelen. De kamers zijn niet groot maar superschoon en een heerlijke douchruimte en groot balkon. De stranden rond het hotel zijn heerlijk en makkelijk te belopen. Het stadje plakias is ook goed te belopen en heeft zijn charme behouden. Het is niet groot maar is wel lekker grieks gebleven. Wij hadden 2 x 3 dagen een auto gehuurd om de omgeving te verkennen. Het wegennet is matig du het blijft oppassen. De grieken zijn en blijven aardig en vriendelijk ondanks alle crisistoestanden. Hopelijk snel weer terug naar Oasis plakias.

met partner, Mei 2012
"Gastvrij hotel superschoon en pittoresk"
Anna Roelfsema van ...
1-6-2012 echt een aanbeveling ! net buiten het centrum maar op 20 minuten lopen van het centrum. Diversen mooie stranden dichtbij. Maria en Nikos zijn erg aardig. Kamers zijn superschoon en je hebt een fantastisch groot balkon..
Als je lekker een auto huurt kun je ook leuk naar rethymon (ongeveer 35 km)
Of een van de kloven lopen zelf hebben we de Imbros kloof gekozen erg indrukwekkend die ruige natuur. En ook leuk is met de boot naar Loutro.
Ontbijt was trouwens perfekt, wij snappen echt niet dat sommige mensen klagen. wij bestelde voor een paar euro b.v een heerlijke griekse omelette erbij. Wie goed doet die goed ontmoet!! Maria en Nikos heel erg bedankt Groetjes Anita en Wim

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?