Hotel Kostas & Chrysoula*** in Plakias Griekenland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.905 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Plakias > Hotel Kostas & Chrysoula***

Beoordelingen Hotel Kostas & Chrysoula***

10 februari 2012

5,7
Hotel Kostas & Chrysoula*** Plakias

Hotel Kostas & Chrysoula scoort een 7,6 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kostas & Chrysoula***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kostas & Chrysoula*** in Plakias, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Kostas & Chrysoula*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Kostas & Chrysoula*** met andere accommodaties in Plakias.

6 beoordelingen over Kostas & Chrysoula***

Voor ons een topper
machiels marleen
29-9-2008 voor ons een topper gezien prijs/kwaliteit en rustig gelegen

Prijs/kwaliteit behoorlijk
Griekenland-fans
8-9-2008 prijs/kwaliteit valt dit hotel nog mee, maar verwacht er geen luxe.Ideaal voor wie enkel in het hotel verblijft om te slapen. Wij hadden enkel kamer en ontbijt.Het ontbijt is altijd hetzelfde en na 14 dagen ben je er wel op uitgekeken. Er is zelfs geen receptie, aan de bar wordt alles geregeld qua inchequen en hier wordt 's morgens ook het ontbijt klaargezet.Wel in buffetvorm, maar de keuze is beperkt (confituur, kaas, hesp,soms yoghurt, tomaten, komkommer, af en toe een gekookt of spiegelei. Gelukkig is het brood wel lekker. De bediening 's morgens is ronduit slecht, zeer onvriendelijk, de dame heeft geen lachspieren, ook het onderhoudspersoneel is heel onvriendelijk. Aangezien we niet veel betaalden, maakten we ons er niet druk om. Plakias is wel heel mooi gelegen, restaurants genoeg om 14 dagen door te brengen, ligt in een hele mooie baai.

met vrienden, Sept. 2007
H EN R
18-9-2007 Onze reis was in Augustus -september 14 dagen heerlijk weer en toch rustig in Plakias ,ons verblijf bij Costas&Chrysoula was zeer aangenaam.We hadden half pension en gingen elke avond eten in Gorgona A la carte ,alleen drank en dessert moesten we betalen .De mensen daar zijn heel vriendelijk. Ons verlof was in ieder geval OK en dat voor de tweede keer op rij .

isabel
17-8-2007 Deze zomer was het de 2de maal dat wij naar dit hotelletje Plakias zijn gekomen. De eerste maal was een aantal jaren geleden. Plakias is echt heel tof ! Aan de ene kant : toeristisch want er zijn restaurantjes, café'tjes genoeg, aan de andere kant toch redelijk rustig en niet zo overvol als in het Noorden van Kreta. De kamers zijn heel eenvoudig, maar er is wel een koelkast en er is airco. Het ontbijt valt ook goed mee. Ik zou Plakias iedereen aanraden ipv het superdrukke Noorden !

caro
19-7-2007 een heel gezellig hotelletje gelegen dicht bij het strand en de winkeltjes. in plakias zijn er veel leuke danscafées en het strand is geweldig!! zeker een aanrader!!
xxx

met partner, Mei 2007
Christine en Dirk
5-7-2007 Wij waren hier voor 17 dagen en het is ons in die mate bevallen dat het voor herhaling vatbaar is.Vriendelijk personeel,goede service en een degelijk ontbijt.De ligging is uitstekend,in het centrum maar in een rustig zijstraatje.De kamers zijn misschien wat klein,maar netjes.Voor een verfrissende plons is het zwembad ook voldoende,daar immers de zee vlak voor de deur ligt!Er is een leuke coctailbar om de hoek waar men echt verzorgde coctails kan drinken voor peanuts(Ostraca)Onze persoonlijke beste keuze qua restaurants waren Lyceos(vlees)en o Tassomanollis(vis en probeer zeker de gegrilde gamba's)Deze laatste wordt uitgebaat door een griekse vissersfamilie waarvan de schoondochter belgisch is(dochter van Paul-Soulsister-Michiels)

6,7
6,6