Appartement Huize Anemoni in Plakias Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Appartement Huize Anemoni Plakias

Beoordelingen Appartement Huize Anemoni

Plakias
Appartement Huize Anemoni scoort een 8,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Huize Anemoni? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Huize Anemoni in Plakias, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Huize Anemoni vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Huize Anemoni met andere accommodaties in Plakias.

5 beoordelingen over Huize Anemoni

6,7
met partner, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar"
A J Richters
25-5-2012 Een heel goed appartement met alles erop en eraan.Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.Wij hadden app. nr.6 zeezicht.De weg kon wat rumoerig zijn maar er is een schuifdeur met dubbel glas.Er zit tevens een hoordeur en een lamellendeur.En na 23.00 uur hoorde je alleen het ruisen van de zee.

met partner, Apr. 2010
"Ideaal rustig gelegen"
Esther en Walter
1-6-2010 Wij hadden een mooie studio waarvan keuken iets afgescheiden. Zeer net en goed schoongemaakt door eigenaresse en haar zoon. Aan voorkant prachtig uitzicht over de baai. Douche weliswaar klein maar wel met douchegordijn en een haakje voor de douchekop. We misten alleen stukje horrengaas voor doucheraampje, overige ramen/deur balkon wel horren. Wij hadden eind april een paar flinke winddagen en dan is wandelen bergopwaarts met flinke tegenwind ook geen pretje.
We hebben heerlijk gegeten bij KriKri. Verse maaltijden.
Tip: koop verse sinasappelen bij de rijdende verkopers. Wij betaalde 5 euro voor 10 kg. Elke dag verse jus!

"Mooi rustig gelegen wel een beetje hellende weg"
G Jansen
24-11-2009 mooi aan het begin van Plakias. Schoon en vriedelijke eigenaren. Op perfecte afstand van de restaurantjes .

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Huize Anemoni bij:

met partner, Apr. 2009
""HET"adres in Plakias"
nellie en hans
27-4-2009 Hier komen we zeker terug,zalige plek ,heel dicht bij winkels en eethuizen en toch rustig gelegen.Op 5 min. lopen van het strand....

met partner, Juli 2008
"Mooi en kraakhelder"
antoinette
7-8-2008 Eigenlijk is dit niet nodig, want we weten onderhand wel wat we kunnen verwachten van onze touroperator. Wel 1 opmerking over de bedden : je mag hier helaas weer niet langer zijn dan 1.89,9 m. Eigenaars zijn vriendelijk, behulpzaam en bescheiden. Ze wonen beneden. We vonden de harde wind (3 of 4 dgn achtereen) niet zo fijn, het strand was dan ook helemaal leeg en voorbij Frangokastello windstil, dus rijden en dan maar ergens anders zwemmen. Voor wandelaars is de wind natuurlijk wel prettig. Oja, vergeet restaurant Kastro niet te bezoeken. Zo aardig!