Appartement Anna Apartments / Anna View in Plakias Griekenland beoordelingen 9.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.322 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Plakias > Appartement Anna Apartments / Anna View

Beoordelingen Appartement Anna Apartments / Anna View

10 februari 2012

Appartement Anna Apartments / Anna View Plakias
9,8

Appartement Anna Apartments / Anna View scoort een 9,8 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Anna Apartments / Anna View? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Anna Apartments / Anna View in Plakias, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 118 vakantiefoto's van Appartement Anna Apartments / Anna View vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Anna Apartments / Anna View met andere accommodaties in Plakias.

16 beoordelingen over Anna Apartments / Anna View

Reeds 2é keer verbleven
Alex Schnabel
12-9-2011 Wij zijn een 2é keer terug geweest. Ongelooflijke service en heel propere kamers waarin alles zit wat je moet hebben om een uitstekend verlof te hebben. Anna een Eri doen echt hun allerbeste werk om je zo aangenaam mogelijk verlof te laten hebben. Boekingen verlopen vlekkeloos via Yiannis.

met partner, Juli 2010
4 jaar later: SUPER en TOP blijven de woorden
Andries en Tine Mai...
22-8-2010 Zoals beloofd: hernieuwde beoordeling van Anna View Apartments in Mirthios (bij Plakias)
Na zeer goede ervaringen in 2006, wederom 10 dagen te gast (en dat is letterlijk!!) bij de familie Maragkoudakis.
Verblijf in het 2 kamer appartement no 14. Wat opviel is dat het meubilair en keuken apparatuur inmiddels gedeeltelijk vernieuwd was o.a. Nieuw bed en matras en nieuw grotere koelkast, het hoge niveau is zonder meer gebleven.
Ontvangst allerhartelijkst ondanks middernachtelijke aankomst, persoonlijke ontvangst door Eri met een verfrisssende traktaktie.
Wederom genoten van het zeer fijne prive terras maar nu met heerlijk, prima ligbed!
De persoonlijke aandacht is op het zeer hoge niveau gebleven, met dagelijkse schoonmaak, om de 2 a 3 dagen schone bedden en handdoeken.
Contact met Yiannis (via e.mail maar ook persoonlijk) en Eri en Anna was zeer plezierig en warm.
Over het uitzicht is al in zoveel superlatieven geschreven: fantastisch.
AANRADER!!

Andries en Tine Maij

Zeer zeker een topper
xtel
6-6-2009 Wij zijn net terug van Anna view apt.
Ze zijn zeer zeker de moeite waard, schittend uitzicht. De familie doet alles voor haar gasten, bv koekjes bij de koffie, ook bier en water in de koelkast bij aankomst.
Zeer schoon. Op loopafstand 3 restaurantjes ook weer met dat mooie uitzicht, waar we altijd heerlijk gegeten hebben.
Een rit naar Chania via Franko Kastello is een mooie rit door de bergen. Het zuiden van Kreta is zoveel mooier dan het noorden, vooral in het voorjaar.
Wij gaan zeker nog eens terug

Adry Prade
2-5-2008 In oktober 2007 verbleven wij 10 dagen in Anna's App. no. 16. Ruim balkon, prachtig uitzicht. App. is ruim, binnen beetje donker; alles aanwezig.
Veel mogelijkheden voor wandelen, auto is handig als je verder weg wilt.
Twee restaurants in Mirthios: prima. (derde was gesloten. In Plakias ook veel mogelijkheden tot uit eten. Ook enkele supermarkten.
Via internet geregeld; heel prettig contact met Yiannis. Ter plekke ook leuk contact met Anna.
Een plek om naar terug te keren!

met partner, Mei 2008
Geweldig appartement.
Paul en Rita Heus
22-6-2008 We hebben twee heerlijke weken op Kreta vertoeft, gelukkig in een appartement van Anna. Toen we aan kwamen kreeg ik direct een biertje, dan kan je bij mij al niet meer stuk! Vaak lag er een zelfgebakken koekje of fruit in de koelkast, geweldig! Ligging van appartement is mooi met uitzicht op Plakias en de baai. Leuke wandelingen in de buurt en nog wat verder, maar dan met zo`n klein huurautotje. Gingen na een wandeling heerlijk op het strand bij Damoni even afkoelen en zonnen. Naakt mogelijk! Eten?, je hoeft Mirthios niet uit met op 30 meter een restaurant en verderop nog twee restaurants, allen van goede kwaliteit. Panorama had onze voorkeur met op dinsdag een geweldige live band. ( Graag verneem ik van iemand de naam van de band ) Kortom, een geweldig verblijf op Kreta met dank aan Anna en haar dochter Eri!

Gerry Eulink
24-3-2008 Wij kwamen in april 2006 voor de 1e keer naar Anna's Apartments in Mirthios (bij Plakias). We hebben genoten!! De appartementen worden zeer goed en waarheidsgetrouw beschreven in de website.Het uitzicht vanaf ons balkon is prachtig naar alle kanten. De plek waar de appartementen staan is een garantie voor dit sublieme uitzicht. We hebben heerlijk gewandeld, bijv. naar een oude windmolen, door een van de kloven naar een verscholen kerkje en nog veel meer trips gemaakt. Ook wandelen nar Plakias, het stranddorp beneden ging prima door mooie begroeiing van olijfbomen en prachtige wilde bloemen. Het contact met Yiannis, via internet, is prima verlopen. Anna's Apartments is een prima adres met heel aardige mensen. Verder is ook de schoonmaak prima geregeld. Een aanrader!! Gerry Eulink en Evert van Fucht. PS. De restaurants in Mirthios zijn prima

Willem & Marja ter ...
25-2-2008 De site van “Anna Appartments” geeft de werkelijkheid goed weer en het is goed te weten dat gewekte verwachtingen worden waargemaakt, zelfs meer dan dat..!!
Wij kijken met plezier terug op ons verblijf in “Anna Appartments”, in mei/juni 2006. Tijdens ons verblijf op Kreta was het fijn telkens weer terug te komen in ons “eigen” apartement, dat gedurende onze vakantie een echt “thuis” was, mede door de hartelijkheid van Anna en familie.
Mirthios is een goed uitgangspunt voor wandelingen in de omgeving, bijvoorbeeld naar “the Old Mill” of, verder weg, naar Asomatos (leuke potterie), de Kourtaliotikokloof en Prevelli-Beach, fantastische belevenissen.
Ook restaurant Panorama in Mirthios heeft ons hart gestolen, met heerlijk eten en een prettige
gastvrijheid.
Herinneringen komen weer boven, alle positief. Het was jammer dat de vakantie voorbij was.
Marja en Willem ter Voort

Magda Koopman
26-1-2008 Prima plek, met prachtig uitzicht.
Leuk dorp met goede restaurants. Wij hebben in het kleinste appartement gezeten, is groot genoeg voor 2 pers. Alleen de douche is piepklein, maar daar ben je na 2 dagen aan gewend. Aardige mensen. Een auto is een aanrader als je wat van het eiland wilt zien.

willem brouwer
22-1-2008 we komen hier nu ruim 10 jaar.
prima apartementen.
speciaal van het uitzicht kunnen we erg genieten.

joop & anneke heusi...
22-1-2008 anna appartments zijn echt geweldig !
mooi plekje met super uitzicht op de lybische zee en wanneer je in de lybische zee ligt, heb je weer een fantastisch uitzicht op anna appartments !! de app. zijn ruim en erg volledig ingericht, dit jaar nu ook met gratis internetaansluiting.
de familie heeft de zaken prima op orde en zoonlief regelt alles tot in de puntjes. de website zegt alles en het is nog allemaal waar ook !
mirthios is een lekker grieks dorpje met 3 eetgelegenheden van grote klasse. wij zelf kiezen voor plateia en panorama....culinaire hoogstandjes!
en weer dat uitzicht. kortom een prima plek om te onthaasten en te genieten...para poli kala !!!