Appartement Stelva in Piskopiano Griekenland beoordelingen 6.1 | Zoover

Appartement Stelva Piskopiano

Beoordelingen Appartement Stelva

Piscopiano Village, Hersonissos, 700 14, Piskopiano
Appartement Stelva scoort een 6,1 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Stelva? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Stelva in Piskopiano, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Appartement Stelva vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Stelva met andere accommodaties in Piskopiano.

1 2 3 4 5 volgende

5,2
5,9
"Echt geweldig"
Griekse Jodenzoon
15-1-2009 Echt een toppertje. De eigenaar leek op een plaatselijke dorpsgek. Voor 170 euro zaten wij hier 7 dagen. Er mocht werkelijk waar alles. Muziekske open en een biertje drinken. Geen enkel probleem! Pilskes drinken bij het zwembad ook geen probleem. Met zijn allen in de blote kont de polonaise volgen ook geen probleem. kortom een top secret bunker waar de razzjes en biertjes zonder problemen gedronken mochten worden

"Dit nooit meer"
ruud&bep
23-9-2008 vies appartement.veel dronken ieren veelherrie.op een nacht stond er een dronken ier naast ons bed.zijn naar eenander hotel gaan zoeken.heeft ons veel geld gekost.mensen ga hier niet waar toe.er is s,nachts geen toezicht.wij waren hier van28-08-08tot6-08-08.

"Niet naar toegaan!!!!!!!!!"
maurits/mia
19-9-2008 zeer slecht door dronken ieren/ eng
werd niet tegen opgetreden na klagen.
hadden zeker veel te besteden in de poolbar.
NOOIT MEER NAAR TOEGAAN.

"Nooit weer"
a van holst
15-9-2008 Mooie ruime appartementen goede bedden. Een zwembad,zonnebedden voor je deur mooi balkon omringd door bloemen en planten.super
Jammer dat er geen enkel toezicht is op de gasten waardoor er in de avond en nacht complete orgie,s worden gehouden het leuke zwembad wordt dan een pisbak voor dronken ierse en engelse gasten daarna gaan vieze meisjes nog even zwemmen.dit alles gaat met een hoop lawaai gepaard
Vanaf 700 uur heb je dat in stereo er komt dan van het achterlggend appartement zo mogelijk nog meer herrie.genoeg reden om op te treden zou je denken maar nee dat gebeurd pas als ook de ruiten uit de deuren gaan.die moeten ze betalen daar blijft het dan bij.triest en doodzonde van zo,n mooi complex

met partner, Sept. 2008
"Waarschijnlijk niet meer"
C.A. van der Pijl
10-9-2008 Veel Engelse en Ierse jongelui aanwezig die stomdronken iedere nacht met veel lawaai je nachtrust verstoren. Veel ander gasten beleefde dit ook. De receptie reageert lakoniek op klachten hier over. Waarschijnlijk om dat de jongelui overdag een goede klant van de poolbar zijn.

"Erg mooi en erg leuk! Aanrader!"
Nvt.
1-9-2008 Voor mijn vertrek heb ik verschillende klantenbeoordelingen gelezen, meestal negatief. Het is een heel mooi gelegen appartementencomplex. De appartementen zien er leuk uit. De service vond ik goed. Het beddengoed werd 2 keer per week verschoond, de handdoeken enz, werden om de 2 dagen verschoond. Voor vragen kan je altijd bij de receptie terecht tot 21.00. Er zijn 2 zwembaden. Aan een van de zwembaden staat een leuke bar. Je kan hier lekker wat eten en/of wat drinken. Er is wel een nadeel, maar dat ligt niet aan deze accomodatie en dat is het geluid van krekels die je op heel Kreta hoort. Hier raak je na een paar dagen wel aan gewend. Het naast gelegen appartementencomplex maakt soms veel herrie, (wat helemaal vol zit met Ieren) maar is niet hinderlijk. Ik ben tenminste aan voldoende nachtrust toegekomen. Kortom heb ik een hele leuke vakantie gehad. Een aanrader!

met partner, Aug. 2008
"Nooit meer."
ruud&bep.
6-9-2008 vies appertement in de nacht geen be waking.Veel dronken ieren veel herrie.Op een nacht stond een dronken ier naast ons bed.DIT was voor ons de druppel we zijn toen naar een ander hotel gegaan.Dat heeft ons veel geld gekost.Mensen ga hier niet naar toe.is weg gegooid geld.

met vrienden, Aug. 2008
"Alles Perfect"
Molly
26-8-2008 Over dit appartement hebben wij niks te klagen.
We zijn met 3 vrienden daar geweest en het was allemaal perfect en goed.
2 zwembaden en een bar met muziek.
Inrichting is gewoon eenvoudig en je hebt voldoende ruimte binnen.
Het lopen naar chersonissos en strand is heel goed te doen als je fit bent. 10-15min.
Lopen naar Starbeach ook 2 keer gedaan dit is iets verder maar je loopt door de hoofdstraat dus van alles te zien.
In piskopiano kun je lekker en gezellig eten even weg van de drukte.
Wij hebben een supervakantie gehad en zouden zo weer boeken!

Familie, Aug. 2008
"Nooit meer"
vera
2-8-2008 Geboekt via touroperator zou 500 m van het strand afliggen nou niet dus. Nou kunen we prima lopen dus dat was het probleem niet. Maar ons gezin heeft eigenlijk niks te zoeken tussen al die uitgaande dronken engelse jongeren midden in de nachten wat een rot herrie! We hebben het gezellg gemaakt voor ons zelf maar voor kids van 12 en 13 is er echt niks te beleven. Op starbeach kost alles handen vol geld. Trouwens alles kost geld veel geld. We hebben wel zelf gekookt maar zelfs dat was naar verhouding duur. Bevolking vonden we ook niet vriendelijk tenzij je een dienst afnam.Dat zijn we heel anders gewend in andere landen jammer hoor. Griekenland is voor ons en gesloten boek.

"Gezellig en goed"
daan
31-7-2008 hallo allemaal , wij hebben een top vakantie gehad in het mooie pitoresk piskopiano ... een mooi mediteraansdorpje nabij de stapberuchte stad chersonisoss .. in de buurt liggen mooie eettenten en de sfeer kun je er haast proeven.
er zijn dichtbij kleine supermarkten met een beperkt assortiment...
topvakantie groeten de cultuurhappers uit riel en noord

1 2 3 4 5 volgende