Appartement Kasteli in Panormo Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover

Appartement Kasteli straatkant

Beoordelingen Appartement Kasteli

Saladaeng Rd, 740 57, Panormo
Appartement Kasteli scoort een 7,4 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Kasteli? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Kasteli in Panormo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Appartement Kasteli vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Kasteli met andere accommodaties in Panormo.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Kasteli

6,4
alleenreizend, Okt. 2011
"Goede standard plek om te slapen"
Mister X
13-10-2011 Castelli is een goede slaapplek, meer moet je er niet van verwachten. Alleen jammer dat als de zon niet schijnt, dat je geen warm water heb. Voor de rest is het personeel aardig, Overigend geen Poolse illegalen !!!, sterker nog komen niet uit Polen.

Verder een rustig dorpje, en goede restaurants.

Ga juiste WEL het binnenland in voor de mooiste plekjes, ook het dorpje Priveli zeker om aan te raden !!

"Kleinschalig, rustig, weinig ruimte, donker"
Peter
19-9-2011 Met deze accomodatie moet je een beetje geluk hebben. Een aantal studio's op de laagste verdieping zijn weggemoffeld in een donker hoekje met absoluut geen privacy. Alleen leuk als je wilt ontbijten in de sigarettenlucht van je Bulgaarse buren. Wij vonden dit zo'n tegenvaller dat we gevraagd hebben naar een alternatief. Na 3 dagen kregen we een andere studio aan straatkant. Was veel ruimer. Wel koud water 's ochtends en nog steeds erg donker. Een prima plek om te slapen, maar geen leuk uitzicht of zo. Wel een prima zwembad en een aangename sfeer. En vlakbij leuk centrum en strand.
Het ernaast gelegen Kirki Village ziet er veel beter uit. Als een Grieks 'dorpje' om het zwembad heen gebouwd. Wel wat meer geluid (muziek, terras, Nederlanders).
Het plaatsje Panormo(s) is leuk. Kleinschalig, leuke taverna's (ruime keuze) en een strand waar het niet te druk is en waar je heerlijk kunt liggen. Met de bus ben je zo in Rethymnon, leuk voor een dagtocht of om verder te reizen.

alleenreizend, Mei 2011
"De moeite waard!"
Harry
17-6-2011 Appartement Kasteli in Panormo is meer dan goed. Het is er schoon, de mensen zijn erg vriendelijk. Andrea en Maria zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kunt op het complex excursies boeken, auto huren. En ook het ontbijt is er prima verzorgd! Ook de airco ontbreekt niet.
De appartementen worden 3x per week schoongemaakt en 2x per week voorzien van schoon beddengoed en handdoeken. De uitrusting van het appartement is voor Griekse begrippen erg, erg compleet. Tot aan een wasrek met wasknijpers toe.

Het dorpje Panormo is klein, oud, zeer rustig maar wel gezellig. Het beste restaurant (taverne) is AGIRA van de Kidonias Broers. De enige met echt authentiek Grieks eten.

Er zijn een tweetal strandjes in/nabij het dorp. Ook de bushaltes zijn niet vergeten. Het enige minpuntje is de hoofdweg, deze loopt direct langs het dorp. Maar ondanks dat het een drukke weg is, is het geluid niet hinderlijk.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldige plek!"
N. van der Steen
22-7-2010 Wij zijn twee weken in Kasteli geweest, met drie kinderen (12, 10 en 4) in een appartement met twee (en een halve) slaapkamers, en we hebben het fantastisch gehad! Niet duur en alles wat je nodig hebt is er. Groot terras, alles schoon en netjes (er wordt heel veel geveegd) en goed onderhouden. Twee keer per week schone handdoeken en beddegoed, douche heerlijk. De dames van het personeel zijn erg vriendelijk (geen tiran gezien overigens). Een fijn zwembad, lekker ontbijt als je dat wilt, veel rust aan je hoofd. Die snelweg valt helemaal niet op. Er is niet heel veel ruimte binnen, maar voor ons was het genoeg (je bent toch vooral buiten). En de ligging is perfect: mooi uitzicht, rustig aan de rand van het dorp en toch alles in de buurt. We hebben het voor meer geld wel eens slechter gehad. Volgens ter plekke wonende Nederlanders is Kasteli het beste complex in Panormos! In elk geval werkt men hard aan een extra ster.

"Wat een lawaai!!!"
Hanneke
16-8-2009 Begin october 2008 voor het eerst op Kreta. Wonen in Canada, familiebezoek in Nederland, even vluchten!!
Panormo was enig, gezellige bars en restaurants.
Het appartement was zo klein, en natuurlijk voor die prijs zit je niet in de Hilton. Maar de bedden waren als beton en de badkamer sloeg alles, zo klein, maar dat was niet alles, het werkte ook niet goed, je weet wat ik bedoel! Alles werd keurig schoongehouden door de Roemeense dames, waar ik echt mee te doen had vanwege de tiran van een eigenaar. Hij schold er maar op los.
Dan was het allerergste het lawaai van de snelweg achter het gebouw, dit was niet te geloven toen we de deur de eerste keer opendeden. niet iedereen is daar even gevoelig voor, maar wij wel. Een extra glas 'savonds in de taverna en de eerste paar uur sliep je wel.
Ik zou zeker teruggaan naar Panormo maar niet bij Kasteli, never again!

met partner, Aug. 2009
"Super vakantie!"
Aniek
22-8-2009 Wij zijn net terug van een verblijf van 9 dagen in appartement Kasteli, wij zaten in een studio. De studio was heel goed voor elkaar. We hadden een ruime douche en dit was allemaal goed schoon. Het keukentje was wat krap, maar je hoort ons niet klagen. Er stond een mooi groot bed en het sliep prima. Om de dag werd de studio schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Het personeel was heel vriendelijk en het team was altijd bereid om dingen uit te leggen of te helpen. Ook hebben we bij hun een auto gehuurd, ook dit was prima geregelt. Er loop inderdaad een snelweg achter het gebouw langs, maar wij hebben daar helemaal geen last van gehad. Overal waar je bent zijn geluiden, dat hoort er gewoon bij. En ik vind dat je niet teveel verwachtingen mag hebben voor de prijs die je moet betalen. Toen ik wilde boeken heb ik even getwijfeld door sommige negatieve beoordelingen. Twijfel is helemaal niet nodig want het is een prima appartement! Vandaar deze positieve beoordeling!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Leuke echt griekse accomodatie"
Boer
7-8-2009 Het appartement was bij aankomst precies zoals wij het ons bij de boeking hadden voorgesteld. Het appartement had twee ruime slaapkamers, allen de badkamer was te klein. Alles was netjes en schoon. Het personeel en de eigenaresse waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt hebben wij daar niet gebruikt, aangezien je in het echt griekse dorpje voor 90 eurocent heerlijk vers brood kunt kopen. In het dorpje wonen vriendelijke mensen en je kan er goed eten. een echte aanrader is restaurant "Fanari" waar eigenaar Anthonios zeer zijn best doet het je naar de zin te maken. Voor 40 euro aten wij daar met 4 personen. ons gezin was dus ronduit tevreden met deze vakantie en accomodatie. Het is echter geen aanrader voor mensen met heel jonge kinderen.(diep zwembad (2.60), lage balkons).

met partner, Juli 2009
"Goede prijs/kwaliteit verhouding!"
Marianne
27-7-2009 Wij hebben genoten van onze vakantie in Panormo. Het appartement was eenvoudig, wat je van deze prijs mag verwachten, maar zeer schoon (om de dag wordt er schoongemaakt, om de vier dagen schoon handdoeken/bedlinnen) en uiterst vriendelijk personeel. Wij zaten in het voorste deel van het appartementencomplex en hadden absoluut geen last van het verkeer. Ook kun je makkelijk en goedkoop een auto bij Kasteli huren. Als je geen Nederlanders tegen wilt komen, kun je beter niet in Kasteli zitten. Het zit er namelijk vol met Ned. touroperator vakantiegangers.
Panormo is een heel knus, Grieks dorpje met vriendelijke inwoners. Strandjes zijn wat klein, maar wel schoon. De gunstige ligging van Panormo zorgt ervoor dat je gemakkelijk het eiland kunt verkennen. De stad Chania is als uitje een aanrader.
Als je niet elke avond wilt stappen, is Panormo echt een aanrader en voor de budgetgangers is Kasteli een zeer goede optie.

"Simpel en nietszeggend complex"
de heer S.
24-9-2008 In september 2 weken geweest. Plaatsje is leuk met een paar strandjes. Restaurants ook prima. Appartement heel sober, zeer kleine badkamer, slecht toilet. Ontbijt was iedere dag hetzelfde. Overlast van snelweg!!!

"Leuk, niet luxe, te veel voortrazend verkeer"
Goof
17-9-2008 Voor wie van basic houd een prima complex. Voor wie van luxe houd, niet doen!
Het ontbijt was iedere dag exact het zelfde en voor Euro 4,50 p.p. goed, echter wees op tijd, eitjes op, jammer morgen zijn er weer nieuwe.
Er zal geen eitje extra gekookt worden.
Jammer dat de doorgaande weg direct achter dit complex loopt, hierdoor zijn OORPROPPEN een NOODZAAK om nog iets nachtrust te krijgen op de hogere verdiepingen!! Wees gewaarschuwd! De bedden zijn klein en behoorlijk hard. Maar met twee personen en 5 slaapplaatsen is dat geen probleem.
Er waren geen insecten in het appartement het dorp en op het strand. (2e week september 2008)
Het dorpje zelf, in de zomer 400 inwoners in de winter 100 schattig en hoe verder van het strand hoe beter de rerstaurants en sympatieker de mensen van het restaurant.

1 2 3 4 5 volgende