Hotel Iberostar Creta Marine**** in Panormo Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberostar Creta Marine****

Hotel Iberostar Creta Marine**** Panormo

Beoordelingen Hotel Iberostar Creta Marine****

P.O. BOX 265 Panormos, 74100, Panormo
Hotel Iberostar Creta Marine scoort een 8,5 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Creta Marine****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Creta Marine**** in Panormo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Creta Marine**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Iberostar Creta Marine**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Iberostar Creta Marine**** met andere accommodaties in Panormo.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

83 beoordelingen over Iberostar Creta Marine****

"Fantastisch hotel"
Carin en Harrie Mul...
20-9-2011 We zijn net terug van twee weken vakantie op Kreta. We zijn nu voor de tweede keer in dit hotel geweest en het was nog beter als de eerste keer. De bungalowkamers liggen in een prachtig verzorgde tuin en werden zeer goed schoongemaakt. We hadden uitzicht op zee en het was een genot om na een dagje weg iets te drinken op je balkon / terras.
Er zijn drie zwembaden ( 2 kleine en 1 supergroot ) en als je lekker rustig wilde liggen ging je gewoon naar een kleiner zwembad waar je geen last had van muziek en of animatie. Het eten was ook zeer uitgebreid en goed verzorgd. Voor ieder wat wils.
We zijn geen liefhebbers van animatie maar in dit hotel was de animatie zeer goed opgezet. Het hotel ligt wel iets afgelegen dus je bent afhankelijk van een auto / scooter als je iets van de omgeving wilt zien. Buiten het hotel was wel een bushalte waar je voor 2 euro met de bus naar Rethymnon kon gaan. Al met al weer een topvakantie en we gaan zeker nog een keer terug.

"Toch wat tegengevallen"
n. wendelen
26-7-2011 Op zich wel een mooi hotel maar met toch wel wat mankementen. We hadden(bijna) nooit warm eten, heel dikwijls hetzelfde. Het jong bedieningspersoneel was supervriendelijk wat van de oude garde niet echt gezegd kon worden.
Zwembaden met zoutwater,jakkes!!!! Bijna nooit plaats aan het zwembad!!! Badkamer regelmatig onder water.was wel proper. Voor bbq, beachparty,ea bijbetalen!!!
Ik had van het hotel toch meer verwacht. Voor mij geen iberostar meer! Het is het geld niet waard.

met partner, Mei 2011
"Goed hotel"
anoniem
7-6-2011 ligging in mooie baai, maar nogal afgelegen
goede busverbinding met grote steden zoals Rethymnon, Chania en Heraklion
mooi verzorgde tuin

met partner, Sept. 2010
"Alle waarde naar zijn geld. Superhotel!!"
Tolien Tersteeg
12-9-2010 Iberostar Creta Marine is zeer rustig gelegen en uitermate geschikt voor diegene die behoefte hebben aan rust. Er rijdt een treintje naar het dichtsbijgelegen dorp en een bus naar Rethymon, dus mocht je behoefte hebben aan de drukte kan je alle kanten op. De drukte kan je dus heel gemakkelijk opzoeken. Ontbijt was fantastisch. Noem het en het was er. Het avondeten, ook in buffetvorm, was ook zeer uitgebreid en ook zeer gevarieerd. Het is alleen erg algemeen eten en weinig Grieks. De prijzen voor de drankjes waren ook niet echt Grieks. Flesje cola 2,50 en halve liter mineraalwater 2,00. Er was een zwembad met muziek en entertainment en ook een zwembad voor de rustzoekers. Park is zeer uitgebreid opgezet en keurig onderhouden. Mooie tuinen en geen afval. Kortom, wat ons betreft, aan iedereen aan te raden.

met partner, Sept. 2010
"2° of 3° beste all-in hotel ooit !"
Herman Fornhoff & G...
20-10-2010 Prima hotel! Veel variatie in eten ( bv. elke middag/avond keuze 2 of 3 vissoorten) ook voldoende GRIEKSE bereidingen. Je gaat niet naar Griekenland om fish'n chips of spaghetti bolognese te eten.
's Morgens o.a. keuze 3 soorten ei-bereidingen; 5 soorten brood; 3 of 4 soorten kaas en vlees; enz enz.

Personeel was vriendelijk
Drie openlucht zwembaden en één binnenzwmbad(je).
persoonlijk zijn we niet zo voor animatie - we moeten niet per sé door anderen geamuseerd worden - maar de monitoren KENDEN hun vak; ook was de muziek die er bij hoorde ( PS: is dat eigenlijk (nog) muziek ) net niet te luid of storend
Wij hadden een extra aanbieding van TO waardoor we voor 2 personen rond de 1100 € betaalden : en dan was het hotel zeker zijn prijs waard.
De all-in formule was echt goed: stuk of 12 cocktailsoorten; ook bv. 6 bekende! whiskysoorten of andere sterke drank.
Ligging was prachtig, het geheel erg rustig.
Gaan we zeker terug heen ( met gunstig aanbod )

Herman F

met partner, Aug. 2010
"Goed voor één keer!!!!!!!"
A. Cuijpers
10-9-2010 -iberostar staat voor kwaliteit. Die wordt geboden, het hotel, samen met panorama
en mare is echter te ver gelegen van bebouwde kommen. Je bent bijna verplicht
om een auto of scooter te huren.
-Openbaar vervoer goed geregeld, bushalte voor het hotel. Naar Panormo rijdt een
treintje (€. 2,-).
-strand is echt knudde, wij zijn strandmensen maar hebben nu maar aan een van de
zwembaden gelegen.
-de all-inclusiveformule is slecht. Bijbetaling voor een beach of bbq-party is echt uit
den boze.
-het personeel, niemand uitgezonderd is top.
-het animatieteam werkt zich uit de naad om met beperkte middelen iets moois te
maken, Margreet en Maartje, nederlandse toppers!!!!!!!!
-ontbijt, een 10, lunch en diner een 7, de bars een dikke 8

met partner, Aug. 2010
"Zeer zeker om nog een keer over te doen."
Lucas Roos
17-8-2010 We zijn er 7 dagen geweest, vorige week.Het weer was fantastisch ,lekker eten, goede service.Mooie verzorde kamer, all in is hier een perfecte keuze, heb je geen omkijken naar iets.Veel en heel goede animatie . Heel mooie tuin en omgeving ,ligging was geen probleem, hebben maar 1 dag een auto gehuurd. De bus nr Rethymon stopt elke half uur voor het hotel.Een treintje voor het hotel nr Panormo, wat wil een mens meer.De zoutwater zwembaden vallen mee(als je er niet van drinkt) maar de reflectie op het water is fel.Aanrader,hoop het nog een keer over te doen.Ik heb een week vakantie gehad, geen afwas en geen poets.Heerlijk.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Had er meer van verwacht"
Declercq Katty
16-8-2010 Wij zijn juist terug van vakantie in dit hotel.
Eerlijk gezegd had ik er wel meer van verwacht, voor de prijs dat we betaald hebben. Wij zijn al verschillende keren naar Sol-hotels geweest en die vond ik dan wel beter. Het eten in Creta Marine was lauw, niet heel warm. En ik had eigenlijk meer soorten vlees verwacht. Ook de badkamer/douche was een catastrofe. De douche marcheerde nooit, zijn daarvoor 3 keer gaan reclameren aan de receptie. Ons terras was 2 tegels groot. Van lawaai hadden we helemaal geen last, wa zaten in een bungalow. Het hotel is zeer afgelegen, maar met de bus reis je goedkoop. Nooit een redder gezien aan de zwembaden. Neen, voor ons geen Iberostarhotel meer, geef ons maar Sol Hotel, voor zijn prijs/kwaliteit vind ik die wel beter !!!

met jonge kinderen
"Zijn sterren zeker waard"
Curvers
24-7-2010 Juist terug v 7 dgn Kreta. Heel mooi verzorgd hotel. Vriendelijk personeel. Geen geluidsoverlast. Mooi ruim zwembad. 8 's morgens handdoek leggen om plaats te hebben. Eten is goed verzorgd, lekker en wordt continu aangevuld. Ligging is enige minpunt. Na 22u weinig te beleven. Voor terrasje moet je naar Rethymnon. Is 25min met de bus voor E 3,40 heen en terug pp. Aanrader is de jeepsafari. Lange stukken off-road rijden, bezoekt een mooi strand aan de zuid kant van Kreta. Afrader is blauwe lagune. Ruim 2u in de bus, vervolgens met 600 toeristen op de boot naar een piratenfort waar niks te zien is en dan naar de blauwe lagune waar bijna iedereen na 20min terugliep naar de boot. Aanrader is Rethymnon. Mooi fort bezoeken en dat combineren met een heerlijke vis maaltijd in de haven na een wandeling door een mooie binnenstad. De prijzen voor eten en drinken zijn overal vergelijkbaar met Belgie.

"Super hotel !!!"
Eveline
20-7-2010 Wij zijn sinds vrijdag terug en het was echt een heel goed hotel. Wel spijtig dat het zo afgelegen ligt. Wij hebben voor 4 dagen een auto gehuurd (jeep) en het eiland verkent. Echt prachtig !!! Het dorpje Panormo is heel gezellig, we zijn er de eerste keer te voet naar toe gegaan maar het is toch wel een half uurtje stappen. De tweede keer hebben we het treintje genomen dat voor het hotel stopt. Rethymnon moet je zeker eens bezoeken echt een mooie stad ! Voor mensen die all inn hebben en de hele dag aan het zwembad blijven is dit hotel zeker een topper, zeer veel animatie en cocktails zijn ook super !!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende