Hotel Grecotel Club Marine Palace**** in Panormo Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Grecotel Club Marine Palace****

31 mei 2012

Hotel Grecotel Club Marine Palace**** Panormo

Beoordelingen Hotel Grecotel Club Marine Palace****

GR 74 057 Panormo, 74057, Panormo
Hotel Grecotel Club Marine Palace scoort een 8,4 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grecotel Club Marine Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grecotel Club Marine Palace**** in Panormo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Hotel Grecotel Club Marine Palace**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Grecotel Club Marine Palace**** met andere accommodaties in Panormo.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Grecotel Club Marine Palace****

"Prijs/kwaliteit zeker de moeite"
Peeters N
1-9-2011 Wij ( 2 volwassenen en een zoon van 8 ) verbleven 10 dagen in Grecotel creta Marine Palace. Het is onze hele famile super bevallen.:
Ontspanning : er zijn vier zwembaden de hoofdpool waar het drukker is en ook het animatieteam zijn uitvalsbasis heeft, een rustiger bad met kinderbad, een zwembad vlakbij de zee en een kinderbad met aquaparkje. De animatie doet alle moeite van de wereld om het iedereen naar zijn zin te maken,maar zijn helemaal niet opdringerig om mee te doen aan spelletjes,etc. Als je wil chillen laten ze je met rust.
Er is verder ook nog een strandje van het hotel. Dit is netjes maar hebben we zelf niet echt bezocht.Hier kan je betalend watermotorsporten (prijzig),maar ook snorkelen.
Personeel : Alle personeelsleden zijn zeer,zeer vriendelijk. Niets is teveel. Op alle vragen komt zeer snel actie of een antwoord.
Eten: Hierover kunnen we redelijk kort zijn geloof ik. Er is een overvloed aan keuze betreft eten, en het is echt smullen in alle hotelrestaurants

met jonge kinderen, Juni 2011
"Geslaagde vakantie in goed hotel"
Chris Vandermeiren
10-7-2011 We zijn er 12 dagen geweest in juni met 2 kindjes van 5 en 3. Alhoewel de miniclub duitstalig was en onze kinderen dit niet spreken, zijn onze kindjes er zeer goed opgevangen en gingen ze er heel graag naar toe. Het eten was lekker, maar vooral de restaurants die te reserveren zijn waren superlekker. Je moet er wel op tijd bij zijn om ze te reserveren (Greek Tavern voor 8u 's morgens!!!). Ook de eerste keer dat in de brochure werd omschreven 'zijdelings zeezicht', maar in de kamer was zo goed als 'zeezicht', schitterend! Zeer vriendelijke bediening! Tuurlijk moet je zelf ook beleefd en vriendelijk zijn (logisch, niet??) Klant is koning, maar mag zich ook koninklijk gedragen... en als je dat doet, is de klant absoluut koning daar! Tuurlijk vind je er insecten (we zitten in een zuiders land, niet?) en zit je wat afgelegen van de rest, maar dat wist je ook. Panormo is trouwens schattig om op een verloren namiddag wat in rond te struinen. Voor ons een zeer geslaagde vakantie!!

met partner, 2010
"Middelmatig"
Jozef Van den heuve...
28-9-2010 Wij zij net terug van dit hotel en een paar opmerkingen die ik op voorhand heb gelezen kloppen helemaal met de realiteit,om te beginnen had ik al direct door dat het aan de receptie teveel was als je iets kwam vragen en ik ben zeker geen zagevent of muggezifter,vooral die magere mister bean met brilletje is een onbeleefde zure mens.Het eten is perfect en de regeling geleid door al pacino als maitre is zeer goed.Koppijn krijg je wel door constant geroep van kleine vooral russische baby's dus is inderdaad rustig eten er niet bij en lijkt het inderdaad op een kinder creche.Volgende keer ergens anders heen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Wat teleurstellend"
The Crap_SatanFamil...
15-8-2010 - te veel ongemanierde Russen (ongeveer 65%)
- te véél kleine kinderen waardoor restaurant zaal eerder op kinderkribbe leek
- vragen aan receptie werden onbeantwoord gelaten (drie maal moeten herhalen - problemen met mieren in kamer, deurslot geblokkeerd en WC verstopt)
-personeel aan receptie nogal onvriendelijk
- strand is te klein en niet goed gelegen
- te véél lawaai tot middernacht door KinderClub activiteiten
- lekker en gevarieerd eten
- mooie zwembaden maar te klein en te ondiep (men kan niet eens zwemmen)
- zeker geen 5 sterren waard maar eerder 3 !

met jonge kinderen, Juni 2010
"Goed,maar beter meegemaakt bij Grecotel!"
v.d. Ven
20-11-2010 Wij verbleven hier afgelopen Juni. Pfff..Hittegolf, 41 graden. Mooi hotel op loopafstand van het dorpje Panormo. Best leuk om een paar keer naar toe te lopen. Hotel ligt aan een mooie baai met klein zandstrand. Familie kamer in bungalow op begane grond zeer mooi en fijne bedden! Service goed, maar hebben net iets beter meegemaakt bij Kos Royal Park(iets kleinschaliger en persoonlijker!). Vragen worden wel goed beantwoord en klachten worden snel opgelost. Eten zeer goed. Zwembaden heel leuk. iedere dag animatie, wel in Duits en Russisch. O ja, veel Russen en vaak irritant aanwezig. Probeer er doorheen te kijken, want die zitten tegenwoordig overal. Kortom zeer geslaagde vakantie alleen een beetje te warm.
Tip: word clubmember, dit geeft veel voordelen bijv. gratis internet.

met partner, Okt. 2009
"Fantastisch hotel"
Willem Z.
20-11-2009 Hotelm is super, maar het dorpje Panormo lijkt van de wereld te zijn afgesloten.

met partner, Okt. 2009
"Een ware top attractie."
Willem Zoeteweij
17-10-2009 Deze accomodatie is werkelijk van zeer grote klasse. Wij hebben onze week als bijzonder goed ervaren. Veel Duitsers en Russen met kleine kinderen. Animatie programma voor de kinderen was bijzonder. Ligging, klantvriendelijkheid, eten, enz. van bijzondere klasse. Wij gaan nog een keer terug

met partner, Aug. 2009
"Leuk hotel voor families"
Oomen
9-9-2009 Het is een hotel wat zeer geschikt is voor families met kleine kinderen. De kidsclub is in het duits. Het eten was zeer goed alleen is het a la carte gedeelte minder, je hebt maar keuze uit een tweetal hoofdgerechten. De drankjes waren van middelmatige kwaliteit. Het strand was niet bijzonder en bij de zwembaden was het een herrie van jewelste. In de tijd dat wij er waren hadden we geen problemen om een bedje met parasol te krijgen.
De zee is vrij leuk om te snorkelen je ziet genoeg verschillende soorten vis.
De kamers waren netjes en schoon. Wij hadden een zeer mooi uitzicht op zee, maar tussen 9.45- 22.30 was er wel veel geluid vanwege de family disco en de dagelijkse entertainment. De koelkast is gevuld met 1 fles water, maar deze wordt niet meer bijgevuld. Conclusie: Het was een prima hotel, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding iets te hoog is. Uitermate geschikt voor families met kinderen, minder geschikt voor stellen zonder kids.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Prachtige accomodatie, spijtig van de service!"
Indra & Rob
3-8-2009 Hotel zelf is erg mooi, zowel de kamers als de omgeving (tuinen en derg).
De hygiëne was ook prima in orde.
Animatie is inderdaad in het duits, onze zoon van 6jaar werd zo goed mogelijk begeleid en was geen dag weg te slaan van de 'juffen'!
1 zoutwaterbad dicht bij de zee, de rest zoetwater dus dat was prima.

Eten en drinken viel voor ons tegen: vooral de speciale restaurants waren laag van kwaliteit. Hoofdrestaurant was ok, variatie in orde en ook aan de kids gedacht.

Minpunt: veel bijbetalen, zeker voor de speciale avonden a 50€ pp, te veel voor wat je krijgt.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Een kindvriendelijk paradijsje!"
Fam. met jonge kind...
3-6-2009 Een goed verzorgd zeer kindvriendelijk hotel met een prima service en schone kamers. Ook het restaurant is goed verzorgd en wij hebben niets gemerkt van koud of lauw eten. Alles werd met grote regelmaat aangevuld. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het knusse strandje bij het hotel ligt beschut in een baai. De zwembaden zijn prima in orde en schoon. De familiekamer superieur heeft een aparte kinderslaapkamer met stapelbed (nr 765). Wellicht is dit hotel minder geschikt voor stellen zonder kinderen die erg gesteld zijn op rust. Er zijn voornamelijk gezinnen met jonge kinderen. Het hotel is een aanrader. Het dorpje Panormo stelt niet veel voor. Voor vertier is het huren van een auto aan te raden. Wij hebben genoten van een heerlijke relaxte vakantie!

1 2 3 4 5 6 volgende