Appartement Villa Mertiza** in Mirtos Griekenland beoordelingen 9.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.837 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Mirtos > Appartement Villa Mertiza**

Beoordelingen Appartement Villa Mertiza**

30 januari 2012

Villa Mertiza

Appartement Villa Mertiza scoort een 9,4 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Mertiza**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Mertiza** in Mirtos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Appartement Villa Mertiza** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Villa Mertiza** met andere accommodaties in Mirtos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Villa Mertiza**

Heerlijke plek, prima service, mooie accommodatie
Jan Droog
11-10-2011 Mertiza is voor ons een vertrouwd adres, waar we ieder jaar terugkomen. Zo ook dit jaar. Aangekomen op 16 september werden we de volgende dag onaangenaam verrast: mijn echtgenote had aanzienlijke koorts, die in de loop van de dag opliep. Omdat we het niet vertrouwden hebben we Dick (de "baas") gevraagd contact op te nemen met een huisarts. Die bleek afwezig, waarna Dick ons meenam naar het ziekenhuis van Ierapetra. Daar werd ons medegedeeld dat we direct doormoesten gaan naar het Academisch ziekenhuis van Heraklion. Mijn echtgenote bleek gordelroos in haar gezicht te hebben. Dick aarzelde geen moment en via Mertzia (een paar spulletjes opgehaald) ging het spoorslags naar Heraklion. Onderweg belde Dick al dat we eraan kwamen en in het ziekenhuis zelf heeft hij voor de eerste opvang en contacten gezorgd. Ook in de dagen daarna heeft hij ons met raad en daad (handdoeken, kussen) bijgestaan. Dergelijk gastheerschap gaat verder dan gebruikelijk er wordt door ons zeer gewaardeerd.

Hele fijne vakantieplek
Marianne
9-8-2011 We waren eerder in villa Mertiza als stel 2 jaar geleden. We hebben het toen zo fijn gehad, dat we graag terug wilden komen met een deel van ons samengestelde gezin, 4 dochters van 13,14,20 and 27. We voelden ons erg thuis en ook onze dochters hebben genoten van de speciale en warme sfeer in Villa Mertiza. Het oprechte contact, de aandacht en de service van het enthousiaste Mertiza team, de geweldige relaxte ontbijtjes in de mooie tuin, de schone en goed ingerichte kamers, het is er allemaal. Mirtos is een heel sfeervol plaatsje met een schone rustige beach met heel helder water. Verwacht geen disco's ; in plaats daarvan hoor je live Griekse muziek in de straten van Mirtos. Ook de leuke tips van het team en een spontane rondleiding in het verlaten dorp, de avontuurlijke tocht door de kleine kloof van Mithi, het lekkere weer en het lekkere eten in telkens weer een ander restaurantje er is veel moois om op terug te kijken. We komen zeker nog eens terug

They go the extra mile for you!
nknl
6-8-2011 Mertiza is een superplek voor een kennismaking met Kreta. Appartementen zijn prima van inrichting en superschoon. Goede airco (noodzakelijk in hoogseizoen). De gastheren doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zonder zich op te dringen. Lekker relaxed ontbijten op het terras is een goede start van je dag. De zee is 4 minuten lopen, het dorpje met leuke winkeltjes en goede eetgelegenheden 3 min. Kinderen kunnen zo zelf het dorpje inlopen voor een ijsje. Auto huur, tips voor dagjes weg, info over de omgeving...vraag het de gastheren en het wordt geregeld. Ze gaan echt "the extra mile" voor je. Dat maakt Mertiza een heerlijke plek. Onze kinderen van 8 en 10 hebben zich ook goed vermaakt. De zee is een speelparadijs. Let op: het strand heeft kleine kiezels, zandstrand moet je een uurtje voor rijden. We waren nog niet eerder in Griekenland geweest maar dit is een echte aanrader voor de rustzoeker.

Vakantieplek met voortreffelijke gastheren
Margôt
15-6-2011 Apartementencomplex Villa Mertiza in Mirtos op Zuid-Oost Kreta is een fijne ongedwongen vakantieplek. Goed ingerichtte studio's of apartementen met airco, gelegen rondon een prachtige tuin waar 's morgens ontbeten word. Siemon verzorgt dagelijks het ontbijtbuffet met vers sap, vers fruit, diverse soorten brood en beleg (hartig en zoet), Griekse yoghurt, eieren (iedere dag anders), uiteraard koffie en thee en dagelijks vers gebakken cake/koek door Maria. Dick is de regelaar en ook hem is werkelijk niets te veel en bijna alles kan. Top.

met een groep, Mei 2011
Perfekte plek voor een perfecte vakantie
Mieke
11-6-2011 Na eerdere positieve ervaringen met Villa Mertiza kwamen een vriendin en ik op het idee een reis te organiseren voor mensen die een partner hebben verloren: weduwen en weduwnaars.
Samen met Dick is een programma opgesteld; het resultaat is een fantastische op maat gemaakte betaalbare reis, inclusief tickets, transfer, uiteraard accommodatie “Villa Mertiza” én een aantal excursies. Dit alles op basis van halfpension, het heerlijke uitgebreide ontbijt in Villa Mertiza; het diner werd gebruikt bij dagelijks wisselends perfecte restaurants in Mirtos. Siemon hield goed in de gaten of de diners naar wens waren, ook voor de mensen met speciale dieetwensen.Een extra excursie? Geen probleem; even wat overleg en we werden op onze wensen bediend (Sacha offerde zelfs zijn vrije dag hiervoor op!!)
Kortom, gastvrijheid ten top, met de bekende zeer persoonlijke benadering.
Staf van Mertiza, bedankt!!

met partner, Mei 2011
Paradijsje
chris2carin
20-11-2011 In mei 2011 zijn wij tijdens onze vakantie aan de noordkust van Kreta twee dagen in het Zuiden geweest en hebben toen overnacht in Villa Mertiza. Een heerlijke plek waar je volledig tot rust komt... De sfeer is er zo relaxt en ontspannen, zoals het in je vakantie hoort te zijn. Wij voelden ons er meteen thuis en dat komt mede door de gastheren Dick en Simon. Wat een aardige, relaxte en oprechte mensen. Wij komen zeker nog weer eens terug.

Fantastische mensen
anneke
15-6-2011 fantastische mensen lief en zorgzaam nette schone kamers

Fantastische plek
corrie
15-6-2011 met een groep in mei geweest. Perfekte gastheren niets is teveel, grandioos
geregeld, prima onderkomen, heerlijk buffet ontbijt in de mooie tuin gegeten.
wat kan ik nog meer zeggen, het was in een woord geweldig!!!!!!!

met partner, Apr. 2011
Heerlijk!
Sietske
15-4-2011 Dankzij het persoonlijke en gastvrije onthaal van Dick, Siemon en Sacha, de fijne accomodatie en de heerlijke plek in het dorpje Mirtos met haar vriendelijke bewoners is iedere vakantie in Mertiza fantastisch. Bedankt weer voor alle goede zorgen!

met vrienden, Okt. 2010
Ideaal. Rolstoelvriendelijk.
Maureen, Jeroen en ...
5-10-2010 Niet voor niets komt iedereen hier elk jaar weer. Met gouden tips voor trips, restaurants, Griekse specialiteiten en ook nog oog voor "toegankelijkheid" voor mindervaliden. Voor een groep blinden draait Siemon zijn hand niet om en laat hij ze elke dag genieten van een ander restaurant en van andere smaken en geuren. Hoeveel inlevingsvermogen kan een gastheer hebben? Voor ons zocht hij uit waar wij met een rolstoel gemakkelijk kunnen komen.

met een groep (13)
alleenreizend (5)