Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel) in Mirtos Griekenland beoordelingen 9.6 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.918 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Mirtos > Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel)

Beoordelingen Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel)

4 februari 2012

Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel) Mirtos
9,6

Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel) scoort een 9,6 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel) in Mirtos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Vakantiehuis Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel) met andere accommodaties in Mirtos.

11 beoordelingen over Ston Efdomo Ourano (In de 7de hemel)

met vrienden, Mei 2011
Ik wil terug...
Leonie Ooms
3-6-2011 Zaterdagmiddag vertrokken vanuit Nederland en aan het begin van de avond binnenkomen in de 7de hemel, letterlijk en figuurijk.
Ik voelde me vanaf het 1e moment thuis in dit heerlijke huis met prachtig uitzicht
op de bergen rondom Mirtos en Mithi en natuurlijk de zee.

Elke ochtend de dag goed beginnen met een frisse duik in het mooie zwembad, en daarna een ontbijtje maken in de prachtige keuken.
Dan lekker relaxen en boekjes lezen op de verschillende zitjes rondom het huis. Mijn persoonlijke favoriet, het zitje bij de openslaande deuren naast de keuken.

In de middag lekker lunchen in Mirtos of Tertsa en daarna terug naar het huis voor een middagduik.
Daarna lekker douchen onder de buitendouche met opnieuw het prachtig uitzicht op de bergen, mijn favoriete moment van elke dag!
Om daarna weer te vertrekken naar Mirtos om lekker te dineren.

Wat een luxe, wat een heerlijke week in de 7de hemel.
Ik wil niet alleen terug, ik ga zeker terug... naar de 7de hemel...

Leonie

met oudere kinderen, Mei 2011
Een geweldig huis om vakantie te vieren
marijke stiggelbout
15-5-2011 Het vakantiehuis "de zevende hemel"is een zeer verzorgd huis met goede bedden, prima beheerders die je snel van dienst zijn indien nodig.
De ligging is fantastisch, uitzicht op zee, bergen en olijfbomen.
Het zwembad geeft heel veel extra plezier.
De site van de eigenaars toont de werkelijkheid en hun informatie is uitstekend.

met partner, Okt. 2010
Hemels!
Corinne
12-10-2010 Begin oktober hebben we een heerlijke tijd doorgebracht in het vakantiehuis "de zevende hemel". Alle superlatieven die we vooraf op de website hadden gelezen werden bevestigd: wat een geweldig huis, wat een comfort, wat een privacy en wat een fantastische omgeving. Door het snelle internet konden we ook nog werken en voelden we ons iets minder schuldig tegenover het thuisfront. Het is duidelijk dat de eigenaars veel waarde hechten aan kwaliteit en wooncomfort. De beheerders, Michaelis en Irini, die ook nog een heel leuk winkeltje runnen in Mirtos, zijn geweldige mensen die het huis in topconditie houden. Dat het weer in oktober nog zo heerlijk is 25-30°C en een zwembad dat niet onder de 22°C aangaf was een extra verrassing. We komen hier zeker terug. Corinne en Kees

met partner, Sept. 2010
Hemelse dagen in een hemels oord
charmy ravestijn
8-10-2010 Hemelse dagen in een hemels oord op hemelse hoogte met hemels uitzicht én hemelse privacy.

Wat mis je in in dit huis?????? Helemaal niets.

De vakantie was te kort om al die goede boeken te kunnen lezen.

's-avonds op het dakterras gestaard naar de hemelse sterrenhemel.

Heerlijk geslapen op de hemelse bedden.
Het is moeilijk op eruit te komen maar de ochtenden zijn zoooooo mooi dus moest ik mij met moeite uit het heerlijke nestje worstelen om op het dakterras de zon achter de bergen te zien opklimmen.

En het privé zwembad. Groot, zalig, blauw. Opa en oma hebben heel wat bommetjes gedaan.
Hopelijk willen onze dochter. schoonzoon, kleindochter en de dan inmiddels geboren baby ook een weekje van deze hemel komen genieten volgend jaar.
Irini en Michalis zijn zulke leuke en spontane gastmensen.
Charmy (Vos) Ravestijn

met partner, Sept. 2010
Hemels
Ron Vos
17-9-2010 We hebben in september 2010 een hemelse vakantie beleefd in de zevende hemel, als dit de zevende hemel is, ben ik benieuwd hoe het in DE hemel is.
Ongekende rust en privacy, enorm veel ruimte en luxe en je weet gewoon niet waar je moet gaan zitten, met alle terrasjes en zitjes.
Een privé zwembad van 35 m2 en een pizza steenoven en barbeque maken het geluk compleet.
Het huis is zeer compleet ingericht, de huiskamer is voorzien van een plasma tv met Nederlandse zenders, DVD speler, veel DVD´s en boeken.
De keuken is zeer compleet, met 2(!) koelkasten, keramische kookplaten enz. enz.
De bedden zijn goddelijk en één van de slaapkamers heeft een dakterras van ongekende grootte, waar je 's avonds heerlijk naar de sterren kunt kijken.
Kortom; ongekende luxe in een villa, waar we ZEKER weer terugkomen.

met oudere kinderen, Juni 2010
Super huis in bergen!
Susan van de Wiel
13-7-2010 Vanaf het vliegveld ben je zo met de auto in Mirtos. Huis ligt lekker rustig en dichtbij plaatsje met vertier (restaurantjes/cafe/boulevard). Super zwembad en vergeet vooral niet buiten te douchen: heerlijke warme douche omgeven door bergen (ligt beschut); hoe kun je nog beter een vakantiegevoel krijgen?? Super huis met leuke inrichting!

met vrienden, Juni 2009
Een echte droomplek met privacy.
marjolijn van der H...
28-6-2009 Samen met mijn vriendin naar Mirtos geweest waar we deze villa hebben gehuurd. De ligging tussen de olijfbomen en op de heuvel was een geweldig gezicht toen we kwamen aanrijdenHet is compleet en het heeft geweldig veel privacy. Zwemmen in ons eigen verlichte zwembad, heerlijke bedden. De inrichting: alles aanwezig, goede keuken uitgebreid ingericht, huiskamer met boekenkast. Eigen boeken meenemen is niet nodig. Wij hebben ons de kost gegeven aan de boeken die aanwezig zijn. De lokatie met een geweldig uitzicht over zee. Het dorpje Mirtos is nog heerlijk authentiek, wat genieten is. De afstand naar het dorp is goed te doen met de auto of een dagje naar het strand. De dorpsbewoner allemaal even vriendelijk en bereid om ons te helpen.
Een onvergetelijke week. Rob en An onze gastheer en gastvrouw waren er toen we ze nodig hadden, goed verzorgd.

Familie, Okt. 2008
Echt een aanrader!!!
Familie Weidema
22-10-2008 Wat een heerlijk, comfortabel, ruim, compleet en goed ingericht vakantiehuis met prima bedden. Ook de buitenruimte is super dankzij de prachtige omgeving, het mooie en grote zwembad en de verschillende plekken waar je kunt zitten, allen voorzien van prima meubilair. Volop privacy door de ligging, de rustgevende uitstraling van de omgeving en de uitgebreide service van de verhuurders en de beheerders maken dat je kunt genieten met een grote G!

Familie, Juli 2008
Echt fantastisch!
Arjen en Carolien K...
15-8-2008 Echt een fantastisch huis waar je veel privacy hebt. Een mooi terras met heerlijke ligbedden en een ruim zwembad. Wij zijn met 5 personen in juli geweest (3 volwassene en 2 kinderen van 5 en 7) Ook het huis is prachtig. Leuk ingericht (Ikea) en van alle gemakken en luxe voorzien. Kortom.. een aanrader!

Familie, Juli 2008
Heel Relaxed, van luxe voorzien
Willem, Cilla en Ev...
3-8-2008 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huis voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen. Het zwembad en stoelen en ligbedden waren heerlijk. Mooi van opzet met een heerlijk uitzicht. Zitkamer en keuken zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Ook de slaapkamers en kasten zijn prima. Uitstekende bedden! Werkelijk heel veel ruimte. Ook heerlijk om regelmatig schoon linnengoed en handdoeken te krijgen! Prima service van de beheerders!
Heerlijke accomodatie om te genieten van de rust en natuur van ZuidKreta. Vlakbij het strand, maar ook privacy met eigen zwembad en wat hogere ligging. Minder geschikt voor hele jonge kinderen ivm hoogteverschillen op het terrein.

9,5
9,7